Muhammed Türkmen 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Selamlar arkadaşlar, biliyorum çok zor bir konu ancak biraz da mecburiyetten açıyorum. Babam Ford’da çalışıp, öğrenim gördüğü için ( Almanya’da) ve bazı araçlardan da anladığı için bu iki marka özelinde araçlara bakıyoruz. Bütçe kısıtlı ve bu devirde biraz imkansıza yakın ama sedan tipi araç bakıyoruz. focus, C-Max, C serisi, E-serisi, Mondeo, Galaxy, Courier vs gibi. önerileriniz nelerdir ? 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 12 Ocak Paylaş 12 Ocak (düzenlendi) Kullanım amacı yakıt tercihi senelik ort. yapılan km. Otomatik veya manuel. Bir çok etken var 500 binle temiz focus 2-2,5 alınır 12 Ocak tarihinde Görkem Karakaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çözüm Koray Demir 12 Ocak Çözüm Paylaş 12 Ocak Yukarıda sayılanlar birbirinden tamamen farklı segment ve özellikte araçlar. Bütçe aynı ise bunlar arasında yaş ve kilometre olarak daha düşük olanı tercih ederdim. Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen 12 Ocak Yazar Paylaş 12 Ocak Görkem Karakaş yazdı: Kullanım amacı yakıt tercihi senelik ort. yapılan km. Otomatik veya manuel. Bir çok etken var 500 binle temiz focus 2-2,5 alınır Genişlet yani çok fazla sürekli kullanım olmaz gibi. Yani işe vs gitme durumu araçla değil. Belki senede bir kez memlekete gidilir vs gibi. Yani dizel olabilir evet. Koray Demir yazdı: Yukarıda sayılanlar birbirinden tamamen farklı segment ve özellikte araçlar. Bütçe aynı ise bunlar arasında yaş ve kilometre olarak daha düşük olanı tercih ederdim. Genişlet yani elbette ama mesela mercedes eski model oluyor bu saatten sonra ne kadar artık sağlam ve tercih edilir durumda olur. Ford ise piyasada yaygın ve haliyle bi tık daha km ve hasar kaydı vs olabilen çok fazla oluyor Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Ocak Paylaş 12 Ocak grupta bir focus 1 var başkandan. ona bi bakın. Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Bir tane kadjar bulsam bende focus 2 dizel var size vereyim Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen 13 Ocak Yazar Paylaş 13 Ocak Mustafa Şahin2 yazdı: Bir tane kadjar bulsam bende focus 2 dizel var size vereyim Genişlet Hangisi oluyor Hocam focus II durumu ne. ?:) Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Evin 3. hatta şirket arabalarınıda sayarsak 5. arabası 15 yıldır bizimle 280 binde sedan 2.5 parça boyalı değişensiz. Şu mesajı yazarken bile arabama ihanet ediyormuşum gibi geldi 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen 13 Ocak Yazar Paylaş 13 Ocak Mustafa Şahin2 yazdı: Evin 3. hatta şirket arabalarınıda sayarsak 5. arabası 15 yıldır bizimle 280 binde sedan 2.5 parça boyalı değişensiz. Şu mesajı yazarken bile arabama ihanet ediyormuşum gibi geldi Genişlet Yani iyi gibi duruyor sanki Kaç model, yeriniz nerede ve istediğiniz rakam nedir ? Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Mustafa Şahin2 yazdı: Evin 3. hatta şirket arabalarınıda sayarsak 5. arabası 15 yıldır bizimle 280 binde sedan 2.5 parça boyalı değişensiz. Şu mesajı yazarken bile arabama ihanet ediyormuşum gibi geldi Genişlet Bende de fotoğraftaki focus 2 var benzinli. Sıfır alındı, Babamdan geçti bana düşünüyorumda 2025 itibariyle 20li yaşlarına geldi. (Eylül 2005'den beri) Bu yaz değiştirsek düşünceleri var fakat bana da ihanet gibi geliyor Yorum bağlantısı
Görkem Küçükyılmaz 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Bütçeyi biraz arttırabilirseniz orta yolu bulma konusunda yardımcı olurum. Size hiç masrafı olmayan aracımı önerebilirim. Kendi aracımdır. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-tertemiz-c220cdi-sunroof,otomatik-1221116339/detay/ 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen 15 Ocak Yazar Paylaş 15 Ocak Görkem Küçükyılmaz yazdı: Bütçeyi biraz arttırabilirseniz orta yolu bulma konusunda yardımcı olurum. Size hiç masrafı olmayan aracımı önerebilirim. Kendi aracımdır. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-tertemiz-c220cdi-sunroof,otomatik-1221116339/detay/ Genişlet Hocam, ben 500'e zor çıkıyorum. Siz bütçe arttırma durumundan bahsediyorsunuz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ocak Paylaş 15 Ocak mondeo mk3 var Ankara da 2.2 tdci fabrikayon st tamponlu falan 350 binde ilanda değişik bir seçenk olur fordçu için Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen 15 Ocak Yazar Paylaş 15 Ocak Çağlar Bayur yazdı: mondeo mk3 var Ankara da 2.2 tdci fabrikayon st tamponlu falan 350 binde ilanda değişik bir seçenk olur fordçu için Genişlet ilan vs varsa görmek isterim. Zira ben İstanbul'dayım abim. Saygılarımla Yorum bağlantısı
Görkem Küçükyılmaz 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Muhammed Türkmen yazdı: Hocam, ben 500'e zor çıkıyorum. Siz bütçe arttırma durumundan bahsediyorsunuz Genişlet haklısınız ben belki olursa dedim :/ 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Muhammed Türkmen yazdı: ilan vs varsa görmek isterim. Zira ben İstanbul'dayım abim. Saygılarımla Genişlet sahibinden kom sitesinde Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Görkem Küçükyılmaz yazdı: haklısınız ben belki olursa dedim :/ Genişlet Bahsi geçen işlemler yapıldığına göre güzel arabaymis. Focus 1 takas edelim :P 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Ocak Paylaş 15 Ocak 500 bin tl ye mercedes mi varmış? Şimdi ilan yapıştırmayın mercedesliği kalmış demek istedim. Haftada 3 gün sanayide olmamalı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Ocak Paylaş 15 Ocak İlkay Başaran yazdı: 500 bin tl ye mercedes mi varmış? Şimdi ilan yapıştırmayın mercedesliği kalmış demek istedim. Haftada 3 gün sanayide olmamalı. Genişlet gitmez sanayiye. iyidir o. 1 Yorum bağlantısı
Görkem Küçükyılmaz 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Mustafa Tüfekçi yazdı: Bahsi geçen işlemler yapıldığına göre güzel arabaymis. Focus 1 takas edelim :P Genişlet w204 için satıyorum yoksa binerim gözüm gibi bakıyorum. iç işleri bakanı istanbul'da kaskosuz araç istemiyor Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Görkem Küçükyılmaz yazdı: w204 için satıyorum yoksa binerim gözüm gibi bakıyorum. iç işleri bakanı istanbul'da kaskosuz araç istemiyor Genişlet Kaskosu var bizim focusun . W211 verelim 2007 e200 o da kaskolu Yorum bağlantısı
Görkem Küçükyılmaz 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Mustafa Tüfekçi yazdı: Kaskosu var bizim focusun . W211 verelim 2007 e200 o da kaskolu Genişlet w211 kompressorse olabilir m111'se istemem Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Ocak Paylaş 16 Ocak M271 kompresör 184 Luk :P Görkem Küçükyılmaz yazdı: w211 kompressorse olabilir m111'se istemem Genişlet Yorum bağlantısı
Görkem Küçükyılmaz 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Mustafa Tüfekçi yazdı: M271 kompresör 184 Luk :P Genişlet Ciddiyseniz bana ilandan ulaşın görüşelim Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Görkem Küçükyılmaz yazdı: Ciddiyseniz bana ilandan ulaşın görüşelim Genişlet Araç bu 363 bin km ye geliyor. Prins LPG'li Sol çamurluk ve kaput değişen şase podye ve hasarı yok, sağ çamurluk sağ arka kapı ile sağ arka çamurlukta boya vardı gerisi boyasız. Düşünürsen üzerine verebilecegin Max tutarı söylersin Muayene 2026 Kışlık lastiği sıfır yazlık lastiği iyi durumda Çalışmayan donanım yok Kusuru on cam da çatlak var orijinal cam Ufak tefek çizigi illa var Yine karterde yağ terlemesi vs var aldığımdan beri 50 bin km olacak o Zaman da vardı şimdi de var Arıza lambası vs yanacak bir durumu yok LPG enjektörleri yenilendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts