Muhammed Türkmen Pazar 07:00 Paylaş Pazar 07:00 Selamlar arkadaşlar, biliyorum çok zor bir konu ancak biraz da mecburiyetten açıyorum. Babam Ford’da çalışıp, öğrenim gördüğü için ( Almanya’da) ve bazı araçlardan da anladığı için bu iki marka özelinde araçlara bakıyoruz. Bütçe kısıtlı ve bu devirde biraz imkansıza yakın ama sedan tipi araç bakıyoruz. focus, C-Max, C serisi, E-serisi, Mondeo, Galaxy, Courier vs gibi. önerileriniz nelerdir ? 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Pazar 10:24 Paylaş Pazar 10:24 (düzenlendi) Kullanım amacı yakıt tercihi senelik ort. yapılan km. Otomatik veya manuel. Bir çok etken var 500 binle temiz focus 2-2,5 alınır Pazar 10:26 tarihinde Görkem Karakaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çözüm Koray Demir Pazar 11:07 Çözüm Paylaş Pazar 11:07 Yukarıda sayılanlar birbirinden tamamen farklı segment ve özellikte araçlar. Bütçe aynı ise bunlar arasında yaş ve kilometre olarak daha düşük olanı tercih ederdim. Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen Pazar 12:00 Yazar Paylaş Pazar 12:00 Görkem Karakaş yazdı: Kullanım amacı yakıt tercihi senelik ort. yapılan km. Otomatik veya manuel. Bir çok etken var 500 binle temiz focus 2-2,5 alınır yani çok fazla sürekli kullanım olmaz gibi. Yani işe vs gitme durumu araçla değil. Belki senede bir kez memlekete gidilir vs gibi. Yani dizel olabilir evet. Koray Demir yazdı: Yukarıda sayılanlar birbirinden tamamen farklı segment ve özellikte araçlar. Bütçe aynı ise bunlar arasında yaş ve kilometre olarak daha düşük olanı tercih ederdim. yani elbette ama mesela mercedes eski model oluyor bu saatten sonra ne kadar artık sağlam ve tercih edilir durumda olur. Ford ise piyasada yaygın ve haliyle bi tık daha km ve hasar kaydı vs olabilen çok fazla oluyor Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazar 13:26 Paylaş Pazar 13:26 grupta bir focus 1 var başkandan. ona bi bakın. Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 Pazartesi 06:12 Paylaş Pazartesi 06:12 Bir tane kadjar bulsam bende focus 2 dizel var size vereyim Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen Pazartesi 06:28 Yazar Paylaş Pazartesi 06:28 Mustafa Şahin2 yazdı: Bir tane kadjar bulsam bende focus 2 dizel var size vereyim Hangisi oluyor Hocam focus II durumu ne. ?:) Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 Pazartesi 06:40 Paylaş Pazartesi 06:40 Evin 3. hatta şirket arabalarınıda sayarsak 5. arabası 15 yıldır bizimle 280 binde sedan 2.5 parça boyalı değişensiz. Şu mesajı yazarken bile arabama ihanet ediyormuşum gibi geldi 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen Pazartesi 07:15 Yazar Paylaş Pazartesi 07:15 Mustafa Şahin2 yazdı: Evin 3. hatta şirket arabalarınıda sayarsak 5. arabası 15 yıldır bizimle 280 binde sedan 2.5 parça boyalı değişensiz. Şu mesajı yazarken bile arabama ihanet ediyormuşum gibi geldi Yani iyi gibi duruyor sanki Kaç model, yeriniz nerede ve istediğiniz rakam nedir ? Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Pazartesi 07:31 Paylaş Pazartesi 07:31 Mustafa Şahin2 yazdı: Evin 3. hatta şirket arabalarınıda sayarsak 5. arabası 15 yıldır bizimle 280 binde sedan 2.5 parça boyalı değişensiz. Şu mesajı yazarken bile arabama ihanet ediyormuşum gibi geldi Bende de fotoğraftaki focus 2 var benzinli. Sıfır alındı, Babamdan geçti bana düşünüyorumda 2025 itibariyle 20li yaşlarına geldi. (Eylül 2005'den beri) Bu yaz değiştirsek düşünceleri var fakat bana da ihanet gibi geliyor Yorum bağlantısı
Görkem Küçükyılmaz 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Bütçeyi biraz arttırabilirseniz orta yolu bulma konusunda yardımcı olurum. Size hiç masrafı olmayan aracımı önerebilirim. Kendi aracımdır. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-tertemiz-c220cdi-sunroof,otomatik-1221116339/detay/ Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Görkem Küçükyılmaz yazdı: Bütçeyi biraz arttırabilirseniz orta yolu bulma konusunda yardımcı olurum. Size hiç masrafı olmayan aracımı önerebilirim. Kendi aracımdır. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-tertemiz-c220cdi-sunroof,otomatik-1221116339/detay/ Hocam, ben 500'e zor çıkıyorum. Siz bütçe arttırma durumundan bahsediyorsunuz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce mondeo mk3 var Ankara da 2.2 tdci fabrikayon st tamponlu falan 350 binde ilanda değişik bir seçenk olur fordçu için Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: mondeo mk3 var Ankara da 2.2 tdci fabrikayon st tamponlu falan 350 binde ilanda değişik bir seçenk olur fordçu için ilan vs varsa görmek isterim. Zira ben İstanbul'dayım abim. Saygılarımla Yorum bağlantısı
Recommended Posts