Mustafa Çayır Cumartesi 13:45 Paylaş Cumartesi 13:45 plakayla alakalı yorum yapanı sıradan denk geldi kendisi 2014 model. style donanım. ilk sahibinden sayılır. 1.6 tdci. en sevdiğim motor. 157 bin km. de. ford kullanmayalı epey uzun zaman olmuştu. özlemişim 8 1 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek Cumartesi 14:30 Paylaş Cumartesi 14:30 Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin güzel araç 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Cumartesi 14:54 Paylaş Cumartesi 14:54 Geçen Eskişehir'e gittiğimde benzer plaka gördüm, insan utanır arabaya takmaya Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın Cumartesi 15:10 Paylaş Cumartesi 15:10 Selçuk Bakış yazdı: Geçen Eskişehir'e gittiğimde benzer plaka gördüm, insan utanır arabaya takmaya Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın Plaka ne ki? Ben neden okuyamadım? Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cumartesi 15:12 Paylaş Cumartesi 15:12 Hayırlı olsun. Güle güle kullanın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Cumartesi 15:27 Paylaş Cumartesi 15:27 Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt Cumartesi 15:39 Paylaş Cumartesi 15:39 çok şükür plakayı görüp yorum yapamadık ama focus için çiğ tavuk yenilir....güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Cumartesi 15:50 Paylaş Cumartesi 15:50 Araç çok güzel duruyor,güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Cumartesi 15:56 Paylaş Cumartesi 15:56 Hayırlı uğurlu olsun her ne kadar plakayı göremesemde görenler yakında paylaşır. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Cumartesi 16:34 Paylaş Cumartesi 16:34 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hayırlı uğurlu olsun her ne kadar plakayı göremesemde görenler yakında paylaşır. 06 AKP 886 diye gördüm Samsunda ilk 3 harfe geçtiğinde millet bağış yaparak alıyordu malum harfleri Hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin maşallah 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır Cumartesi 16:40 Yazar Paylaş Cumartesi 16:40 Ebrar Tüfek yazdı: 06 AKP 886 diye gördüm Samsunda ilk 3 harfe geçtiğinde millet bağış yaparak alıyordu malum harfleri Hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin maşallah 26 akp 866 ☺️ teşekkür ederim Selçuk Bakış yazdı: Geçen Eskişehir'e gittiğimde benzer plaka gördüm, insan utanır arabaya takmaya Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın Hatırlatın. İlk toplantıda kavga edelim 🤪 teşekkür ederim Çağlar Bayur yazdı: ciğerli makina Sana sorduk da aldık ağam. Cidden iyi gidiyor 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Cumartesi 17:48 Paylaş Cumartesi 17:48 Hayırlı olsun Mustafa Maşallah 🧿 güzel günlerde kullanılsın kazasız cezasız. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 17:51 Paylaş Cumartesi 17:51 Mustafa Çayır yazdı: Sana sorduk da aldık ağam. Cidden iyi gidiyor beyaz mı dedim evet dedin daha ne olsun zaten gerisi focus işte Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Pazar 12:10 Paylaş Pazar 12:10 Selçuk Bakış yazdı: Geçen Eskişehir'e gittiğimde benzer plaka gördüm, insan utanır arabaya takmaya Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın Sivas'ta da 06 plaka var diyollaa ama göremedik daha. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu Pazar 12:37 Paylaş Pazar 12:37 Hayırlı olsun Mustafa, güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Pazar 12:51 Paylaş Pazar 12:51 Oğuzkan Işık yazdı: Sivas'ta da 06 plaka var diyollaa ama göremedik daha. 306 çok güzel olmuş, tadını alayım da sıra ona da gelecek 1 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Pazar 19:32 Paylaş Pazar 19:32 Selçuk Bakış yazdı: 306 çok güzel olmuş, tadını alayım da sıra ona da gelecek Bir de bana Ford dan başkasına binmez diyorlar. Ben en azından peşpeşe biniyorum. Adamdaki pejo aşkına bak, aynı anda 3 tane,maşallah 😀 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Pazar 19:37 Paylaş Pazar 19:37 İnan Çınar yazdı: Bir de bana Ford dan başkasına binmez diyorlar. Ben en azından peşpeşe biniyorum. Adamdaki pejo aşkına bak, aynı anda 3 tane,maşallah 😀 İstesem denk getiremezdim, tamamen tesadüf Yorum bağlantısı
Recommended Posts