Murat Kırçal Cuma 17:33 Paylaş Cuma 17:33 Arkadaşlar babama köyde kullanması için araç bakıyorduk. Laguna denk geldi. 1996 model 220000 km 2 motor 139 beygir araç. Tavan hariç boyalı taklası kazası yok. Araç sahibi konuşan paket diyor. Acaba neyi konuşuyor merak ettim. Kullanmış olduğum courierde konuşan paket mesaj okuyor vites ikazı vs. Acaba lagunadaki özellikte aynı şekilde bilemedik. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Cuma 17:35 Paylaş Cuma 17:35 Murat Kırçal yazdı: Arkadaşlar babama köyde kullanması için araç bakıyorduk. Laguna denk geldi. 1996 model 220000 km 2 motor 139 beygir araç. Tavan hariç boyalı taklası kazası yok. Araç sahibi konuşan paket diyor. Acaba neyi konuşuyor merak ettim. Kullanmış olduğum courierde konuşan paket mesaj okuyor vites ikazı vs. Acaba lagunadaki özellikte aynı şekilde bilemedik. Benzin bitiyor falan diyordu galiba bunlar. Konuşma o kadar çat pat. 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin Cuma 17:47 Paylaş Cuma 17:47 Nası konuşuyo merak ettim hal hatır soruyomuki Yorum bağlantısı
Coşku Mert Cuma 18:12 Paylaş Cuma 18:12 laguna 2 lerde kapi far acik ikazi servis uyarisi ariza durumuna bagli bilgi vs. veriyor. laguna 1 lerde de benzerdir heralde 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 18:34 Paylaş Cuma 18:34 https://www.instagram.com/reel/DD2Z0Tat1CS/?igsh=MW8zdGo0aHBmMXIxZw== Bence böyledir. Interesting. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz Cuma 20:10 Paylaş Cuma 20:10 Mehmet Göktürk yazdı: Reno 11 de bile vardı Hayalet ekranların ağababası 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Cuma 21:14 Paylaş Cuma 21:14 off a bas gardaşım filan diyordur heralde 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 21:24 Paylaş Cuma 21:24 Mehmet Göktürk yazdı: Reno 11 de bile vardı Kime yapılmış bu reno 11'ler. biz neden göremedik 2 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya Cumartesi 06:31 Paylaş Cumartesi 06:31 Bizim oğlan arabada ağlamaya başladı. Superb sana nasıl yardımcı olabilirim dedi. Araç internete bağlı olsa veya bağlı bir telefon olsa siri ile birlikte polisi arayacaklar. Çok güzel bir özellik. Araç arabada çocuk olduğu algılıyor ve onun zor bir durumda olduğunu düşünüyor. Bir kere daha hayran kaldım superb ye. Sadece üzerinde superb yazmıyormuş Gerçekte de superb imiş. Bu nasıl oldu. Annesi buna tembihlemiş. Marketten bir şey alıp geleceğim. Hemen geleceğim bekle burda demiş. Aracı kilitlemiş. Bu ağlamaya başlayınca, araç aracın kilitli olduğunu içeride bir canlı varlık kaldığını algılıyor demekki. Hanım aracın kapısını açtığında aracın çocuk ile konuştuğunu farketmiş. Biz bu aracı aldığımızda böyle konuşabildiğini bilmiyorduk. Çok ketum bir araba. Sarhoş taklidi yaptım, yorgun gibi davrandım, bana bir kere olsun kenara çek kahve iç demedi. Hanım sürdüğünde, yorgun olduğunda ona ikazda bulunuyor. Araç kim sahibi kim geçerken uğramış. Heralde beni de geçerken uğramış sanıyor. 2 7 Yorum bağlantısı
Murat Sahın Cumartesi 07:11 Paylaş Cumartesi 07:11 Fatih Sarıkaya yazdı: Bizim oğlan arabada ağlamaya başladı. Superb sana nasıl yardımcı olabilirim dedi. Araç internete bağlı olsa veya bağlı bir telefon olsa siri ile birlikte polisi arayacaklar. Çok güzel bir özellik. Araç arabada çocuk olduğu algılıyor ve onun zor bir durumda olduğunu düşünüyor. Bir kere daha hayran kaldım superb ye. Sadece üzerinde superb yazmıyormuş Gerçekte de superb imiş. Bu nasıl oldu. Annesi buna tembihlemiş. Marketten bir şey alıp geleceğim. Hemen geleceğim bekle burda demiş. Aracı kilitlemiş. Bu ağlamaya başlayınca, araç aracın kilitli olduğunu içeride bir canlı varlık kaldığını algılıyor demekki. Hanım aracın kapısını açtığında aracın çocuk ile konuştuğunu farketmiş. Biz bu aracı aldığımızda böyle konuşabildiğini bilmiyorduk. Çok ketum bir araba. Sarhoş taklidi yaptım, yorgun gibi davrandım, bana bir kere olsun kenara çek kahve iç demedi. Hanım sürdüğünde, yorgun olduğunda ona ikazda bulunuyor. Araç kim sahibi kim geçerken uğramış. Heralde beni de geçerken uğramış sanıyor. Egea çok iyi bu konuda. Hiç işime karışmıyor. 1 dk kadar emniyet kemeri için ağlıyor takmayinca banane deyip kesiyor ağlamayı. Şaka bir yana vag grubu bu konuda iyi. Reklamda vardı emergency durumunda kontrollü şekilde sağa geçip duruyor ve 4lü flaşör yakıyordu. Kesin acil durum bilgisi de veriyordur. 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya Cumartesi 07:41 Paylaş Cumartesi 07:41 Murat Sahın yazdı: Egea çok iyi bu konuda. Hiç işime karışmıyor. 1 dk kadar emniyet kemeri için ağlıyor takmayinca banane deyip kesiyor ağlamayı. Şaka bir yana vag grubu bu konuda iyi. Reklamda vardı emergency durumunda kontrollü şekilde sağa geçip duruyor ve 4lü flaşör yakıyordu. Kesin acil durum bilgisi de veriyordur. Neler yaptığını ancak yaptığında bilebiliyoruz 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır Cumartesi 12:32 Paylaş Cumartesi 12:32 Mehmet Cihat yazdı: off a bas gardaşım filan diyordur heralde karıştırma oraları Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 13:18 Paylaş Cumartesi 13:18 Mehmet Ozyurek yazdı: Kime yapılmış bu reno 11'ler. biz neden göremedik kaderin bu kabul et 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal Cumartesi 15:41 Paylaş Cumartesi 15:41 Son zamanlarda benimki de sabahları bi hırlıyo böyle. Sanırım küfür ediyo ..Bir aydır yıkamadım zira.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts