İçeriğe Yönlendir

Çok Kararsızım, Sizce En Mantıklısı Hangisi?

Turabi Çelik

Recommended Posts

Turabi Çelik

Hem annemin hem benim kullanacağım bir araç arıyoruz uzun bir süredir. İlk defa araç alıcaz masrafsız ve az yakan bizi üzmeyecek hangi araç alınabilir? Artık konu açmaktan yoruldum yardım eder misiniz?

FAVORİ LİSTEMİN LİNKİ=https://shbd.io/s/xX2PP23B

Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru
(düzenlendi)
Turabi Çelik yazdı:

Hem annemin hem benim kullanacağım bir araç arıyoruz uzun bir süredir. İlk defa araç alıcaz masrafsız ve az yakan bizi üzmeyecek hangi araç alınabilir? Artık konu açmaktan yoruldum yardım eder misiniz?

FAVORİ LİSTEMİN LİNKİ=https://shbd.io/s/xX2PP23B

30 araclı liste paylaşmışsıniz , hangisine ne zaman bakıp yorumlayalim

4 , 5 araca indirmelisin

tarihinde Tolgahan Doğru tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Bu soru daha önce sorulmadı mı ? Beğendiğiniz aracı alın.

Yorum bağlantısı
Murat Öngür
(düzenlendi)

Kullanım açısından rahatlık açısından bence ,tabi bu araçlar içerisinde, C3 Citroen.

tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Turabi Çelik
Tolgahan Doğru yazdı:

30 araclı liste paylaşmışsıniz , hangisine ne zaman bakıp yorumlayalim

4 , 5 araca indirmelisin

Mehmet Göktürk yazdı:

Bu soru daha önce sorulmadı mı ? Beğendiğiniz aracı alın.

Annemin kararsızlığından dolayı hocam bundan dolayı liste biraz fazla kusura bakmayın

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş

C3, otomatik ihtiyacı varsa stepway.

Arabayı alırken kurumsal ekspere götürmeyi unutmayın

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

standart yok listede benzin mi dizel mi otomatik mi manuel mi sedan mı hatchback mi ne lazım size ona göre yorum yapalım 

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Clio dci neden olmasın , gül gibi araba.

Yorum bağlantısı
Turabi Çelik
Çağlar Bayur yazdı:

tek seferde çift kullanıcını da çok memnun olacağı bir araba pek yoktur

model yılı yüksek , iyi de sattı bu kasa bence iyi mesela

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-ens-motors-guvencesiyle-citroen-c3-hatasiz-boyasiz-1220803257/detay

Mehmet Cihat yazdı:

standart yok listede benzin mi dizel mi otomatik mi manuel mi sedan mı hatchback mi ne lazım size ona göre yorum yapalım 

Zaten ilk araç olacak hocam öyle yüksek bir beklentimiz yok sadece ileride satarken sıkıntı çıkarmasın az yaksın masrafsız olsun masrafsız diye bir araç yok ama anladınız hocam siz

Evren Erakçora yazdı:

Clio dci neden olmasın , gül gibi araba.

clio pek beğenmiyor hocam

Yorum bağlantısı
Turabi Çelik
Tayfun Aydın yazdı:

dizel otomatik 308 var bende düşünürseniz ancak fiyat olarak bunların biraz üstünde.. İlana bakmak isterseniz:

Peugeot / 308 / 1.6 BlueHDi / Active / 2015 düşük km otomatik değişensiz.. sahibinden.comda - 1217389555

Benim bütçemi baya baya aşıyor hocam ama yine de teşekkürler

Aytac Sakal yazdı:

Buda Clio ama Suv Captur ben nemnunun Manuel düşünürseniz Hanımlar için uygun bir araç.Az yakar sorun çıkartmaz kolay satılır.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-renault-renew-cihan-plaza-captur-outdoor-1.5-dci-90-hp-1220653999/detay

Bunu da düşünebilirim hocam

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Kırçal

İlk sıradaki cmax titanyum. Ama km biraz yüksek gibi. Focus ve jettalarda güzel araç.

Yorum bağlantısı
Ersen şahin

Bayan kullanıcı için yüksek arabalar daha iyi oluyor bizde Opel Meriva var otomatik yüksekliğinden dolayı eşim çok rahat kullanıyor

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

200 bin  km üstü dizel alacaksan araca ayırdığın bütçe dışında 100 bin tl cebinde olacak şahsi fikrim. 

Eğer sürprizlere açık değilseniz hiç bulaşmayın dizele.

Kimin hangi şartlarda bindiğini bilemeyiz. Şakır şakır enjektör sesinden rahatsız olmayan yada turbo bakımını yapmadan türbinler dağılana kadar binen sürücülere sözüm. Bilinçli binici için 200 bin yüksek km değil.

Yorum bağlantısı
Turabi Çelik
İnan Çınar yazdı:

200 bin  km üstü dizel alacaksan araca ayırdığın bütçe dışında 100 bin tl cebinde olacak şahsi fikrim. 

Eğer sürprizlere açık değilseniz hiç bulaşmayın dizele.

Kimin hangi şartlarda bindiğini bilemeyiz. Şakır şakır enjektör sesinden rahatsız olmayan yada turbo bakımını yapmadan türbinler dağılana kadar binen sürücülere sözüm. Bilinçli binici için 200 bin yüksek km değil.

Benzinli araç mı bakmalıyım hocam

Yorum bağlantısı
İnan Çınar
Turabi Çelik yazdı:

Benzinli araç mı bakmalıyım hocam

Bence öyle 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Turabi Çelik
(düzenlendi)
İnan Çınar yazdı:

Bence öyle 

listede ki c3 nasıl sizce ve benzinli olarak ne bakılabilir hocam?

tarihinde Turabi Çelik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran

Olmazsa olmazlarınızı belirleyip 3 modelde karar kılın hocam, sonra da piyasasına bakıp 3 modelden hangisi denk gelirse alın. Birkaç parça sürtme boyası olanlara bakmanız iyi olur. Listeniz çok karışık, dizeli, otomatiği, manueli. Otomatik vitesin çeşidi bile kararda etkilidir.

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Size hiç kimse hem burda hem dışarda illa şunu al diyemez.araba işi başka bir şeye benzemez.Sadece yorun yaparız,

siz içinize sineni alın geçin.en kötü sevmezseniz satar başka alır tecrübe kazanırsınız.

Yoksa sadece kafa karışıklığı olur.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Turabi Çelik
Mehmet Zincirkıran yazdı:

Olmazsa olmazlarınızı belirleyip 3 modelde karar kılın hocam, sonra da piyasasına bakıp 3 modelden hangisi denk gelirse alın. Birkaç parça sürtme boyası olanlara bakmanız iyi olur. Listeniz çok karışık, dizeli, otomatiği, manueli. Otomatik vitesin çeşidi bile kararda etkilidir.

Yalan söylemiym hocam pek anlamıyorim ama araştırmaya çalışıyorum, çok fazla araç olduğu için ve ilk defa alacağım için kafam çok karışıyor pişman da olmak istemiyorum aldıktan sonra bunun için her türlü modele baktım ama aklına geneli hangileri yatıyor derseniz accent blue, focus, c3 ve egea var 

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Focus benzinli yada Accent 

Yorum bağlantısı
Metin Mankal

Aman ha ... Şahinbey Şehitkamil.. Bu iki ilçenin galericilerininden mümkünse araba alma. Sahibinden alıyorsan da geçmişini iyi araştır. Zira aracın arkası  2004 önü 2009 çıkma ihtimali çok yüksektir.  Geri iade de edemezsin, zira güneydoğu bölgemizin en güzide ilerinden birinin en güzide ilçelerinden bir aşiret mafyasıyla başın derde girebilir. Ayrıca bu bölgede depremde pert olan araçlar farklı plakalarla satılmaya başladı..Git başka illere bak.. Ya da emin olduğun sahibinden ilanlarına.

Yorum bağlantısı
Turabi Çelik
Metin Mankal yazdı:

Aman ha ... Şahinbey Şehitkamil.. Bu iki ilçenin galericilerininden mümkünse araba alma. Sahibinden alıyorsan da geçmişini iyi araştır. Zira aracın arkası  2004 önü 2009 çıkma ihtimali çok yüksektir.  Geri iade de edemezsin, zira güneydoğu bölgemizin en güzide ilerinden birinin en güzide ilçelerinden bir aşiret mafyasıyla başın derde girebilir. Ayrıca bu bölgede depremde pert olan araçlar farklı plakalarla satılmaya başladı..Git başka illere bak.. Ya da emin olduğun sahibinden ilanlarına.

tanıdık galerici var hocam onla beraber gidicez bakıcaz yine sorun olur mu

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...