Çağlar Bayur Perşembe 19:23 Paylaş Perşembe 19:23 Sani Gerşon yazdı: ddt4all iyimiş beleş mi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 20:25 Paylaş Perşembe 20:25 Bence ecü sağlam sen motor stopken deniyorsundur. Cruze akü zayıf ise yarım kontakta teyp çalışmıyor. C3 ise akü zayıfsa teyp ve camların elektriğini kesiyordu. İlla marş basıp motor çalışıyor olması gerekir. Yorum bağlantısı
Coşku Mert Perşembe 20:40 Yazar Paylaş Perşembe 20:40 Ali Darbaz yazdı: Bence ecü sağlam sen motor stopken deniyorsundur. Cruze akü zayıf ise yarım kontakta teyp çalışmıyor. C3 ise akü zayıfsa teyp ve camların elektriğini kesiyordu. İlla marş basıp motor çalışıyor olması gerekir. motor calisiyorkende rezistanslarda tık yoktu. uzun yolda bolu daginda camlar buz tutunca denemesem neyse sorun ecu dan nedeni belirsiz sekilde devre disi birakilmis olmasiydi. bunu aktif edemiyordum bir turlu ki bugun edebildim nihayet 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Cuma 05:10 Paylaş Cuma 05:10 Coşku Mert yazdı: sorun çözüldü Ben dün yazmayı unuttum. 30-40 sayfa gezeletmen lazımdı bizi böyle olunca hiç birşey anlamadık 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Cuma 05:28 Yazar Paylaş Cuma 05:28 Metin Akbal yazdı: Ben dün yazmayı unuttum. 30-40 sayfa gezeletmen lazımdı bizi böyle olunca hiç birşey anlamadık inanir misin bu sorunu gruplarda 1 ay once yazdim cozum bulamadim. hangi sorun olursa olsun buraya yazinca maks. 2 gune sorun cozuluyor 😀 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Cuma 05:37 Paylaş Cuma 05:37 Coşku Mert yazdı: buraya yazinca maks. 2 gune sorun cozuluyor 😀 Coşku yazıp, cvp gelmeden kendi kendine çözülenler var 😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts