Coşku Mert 9 Ocak Paylaş 9 Ocak @Ali Darbaz aracin sorunu olmadan once paylasim yapmiyosun diyodun, al sana paylasim 😀 aracimin (laguna 2) ayna isitmalari ve arka cam rezistansi aldigimdan beri calismiyor. ikisine de tuşu actigim halde 12v gelmiyor. ecu da devre dışı gorunuyor. bu cins sorunu tecrube eden çözümü hakkinda fikri olan var mi? not: 3 ayri klima paneli ile denedim hepsinde durum aynı. rezistans iletkenlerinin hepsi saglam kopuk yok. sigortasi saglam. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak Paylaş 9 Ocak (düzenlendi) bundaki beynin değişmiş olması ihtimali vardı diğer konuda? bu devre dışı denen yer devre içine çevrilemiyor mu? diğer bir konuda değişim yapılmıştı 9 Ocak tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Coşku Mert yazdı: aracin sorunu olmadan once paylasim yapmiyosun diyodun, al sana paylasim 😀 Onu da gelsin çözsün diye özellikle mi etiketledin Röle sorunu olabilir mi? 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: bundaki beynin değişmiş olması ihtimali vardı diğer konuda? bu devre dışı denen yer devre içine çevrilemiyor mu? diğer bir konuda değişim yapılmıştı evet abi devreye sokmayi denedim ecu da yeri de var ama role sesi gelip geri atiyor. yine devre disi konumda kaliyor. bu da yazilimsal sorunsa baslicam ben boyle arabaya sanki tesla 😂 Metin Akbal yazdı: Onu da gelsin çözsün diye özellikle mi etiketledin Röle sorunu olabilir mi? yok o spontane gelisen bi durum 😀 ecu dan cam buz cozucuyu aktif etme secenegini acinca role sesi gelip geri atiyor ama role saglamdir bence. 9 Ocak tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak Paylaş 9 Ocak röle sök aktif etmeyi dene? benzer röle varsa yer değiş? olmadı camı kır rus olsa yani kırardı 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Tamer Topaç yazdı: Çok hoş bir detay. bi de calissalar daha hoş olacak Çağlar Bayur yazdı: röle sök aktif etmeyi dene? benzer röle varsa yer değiş? olmadı camı kır rus olsa yani kırardı cami kırmaya kadar gitmeden cozer miyiz abi 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Tamer Topaç yazdı: Çok hoş bir detay. Her bakışta farklı bir şey canlanıyor 3 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Oğuzkan Işık yazdı: Her bakışta farklı bir şey canlanıyor gözü 2cm kısıp bakınca normaldir 😆 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Oğuzkan Işık yazdı: Her bakışta farklı bir şey canlanıyor Loki bile kıskanır seni . 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Röle bi kontrol edilmeli. Röleye 12v gidiyor mu? Her iki ısıtmayı da röle yönetiyor. Röleye 12v gidiyorsa sorun belli, röle değişecek. Röleye 12v gitmiyorsa, ona neyin 12v göndermesi gerekli ona bakmalı. Elektrik şeması var mı acaba... 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Sani Gerşon yazdı: Röle bi kontrol edilmeli. Röleye 12v gidiyor mu? Her iki ısıtmayı da röle yönetiyor. Röleye 12v gidiyorsa sorun belli, röle değişecek. Röleye 12v gitmiyorsa, ona neyin 12v göndermesi gerekli ona bakmalı. Elektrik şeması var mı acaba... röleye yoğunlaşayım ben en iyisi. şöyle bir şema var bişey anlamadığım Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Perşembe 13:24 Paylaş Perşembe 13:24 Şuradan bakıyorsunuz sanırım: https://www.scribd.com/document/432497205/Krzytro-laguna-II-schemat-elektryczny-pdf Lejant var aslında ilk sayfada. Kablo renklerine kadar belirtilmiş. Ancak çok da detaylı değil. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül Perşembe 13:55 Paylaş Perşembe 13:55 Röle sökülüp iç kontaklarına bakın oksitlenmiş yada yanmış olabilir elektrik geçirmez o vakit 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Perşembe 14:33 Yazar Paylaş Perşembe 14:33 röleyle kurtarsam keşke ama bana böyle basit çözümler denk gelmez gibime geliyor Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz Perşembe 14:55 Paylaş Perşembe 14:55 Bence sen ayarlarsın bulursun bi yolunu 1 Yorum bağlantısı
Çözüm Coşku Mert Perşembe 15:59 Yazar Çözüm Paylaş Perşembe 15:59 (düzenlendi) sorun çözüldü once kırmızı iki ayni rolenin yerlerini degistirdim. deneme yaptim olmadi. zaten rolelerin kontaklari da temizdi. sonra aklima bir de arac calisir durumda iken ecuya baglanip rezistanslari aktif etmeyi denemek geldi. deneme yaptigimda role sesiyle birlikte rolanti oynayinca aha oldu bu sefer dedim sonra tusa basip gercekten aktif oldugunu gordum nihayet. hep kontak acik arac calismazken deniyordum, meger aracin calisir durumda iken ecuya mudahale etmek gerekiyormus. fikir veren herkese teskkurler. bu cins sorunda tarih oldu Perşembe 16:24 tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Perşembe 16:06 Paylaş Perşembe 16:06 Hadi geçmiş olsun, neyse ki cins bir sorun denk gelmedi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 16:36 Paylaş Perşembe 16:36 Coşku Mert yazdı: sorun çözüldü once kırmızı iki ayni rolenin yerlerini degistirdim. deneme yaptim olmadi. zaten rolelerin kontaklari da temizdi. sonra aklima bir de arac calisir durumda iken ecuya baglanip rezistanslari aktif etmeyi denemek geldi. deneme yaptigimda role sesiyle birlikte rolanti oynayinca aha oldu bu sefer dedim sonra tusa basip gercekten aktif oldugunu gordum nihayet. hep kontak acik arac calismazken deniyordum, meger aracin calisir durumda iken ecuya mudahale etmek gerekiyormus. fikir veren herkese teskkurler. bu cins sorunda tarih oldu Bu naneli cihaz program vs uzun kodlama da yapıyor mu Gizli özellik açma falan? Yorum bağlantısı
Coşku Mert Perşembe 17:08 Yazar Paylaş Perşembe 17:08 Metin Akbal yazdı: Bu naneli cihaz program vs uzun kodlama da yapıyor mu Gizli özellik açma falan? gizli özellik açma yetenekleri var evet 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Perşembe 18:07 Paylaş Perşembe 18:07 Geçmiş olsun. Bu ECU ile kesin biri oynamış Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 18:24 Paylaş Perşembe 18:24 çalışır durumda voltaj da yükseliyor, belki de akü nün durumuna bağlı olarak açamamış olabilir diye ileriye bir not düşelim. diğer konudaki araç çalışmazken olmuştu ancak aşırı akım çekmiyordu. bu ecuya yazan cihaz nedir nasıl bir şeydir? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Perşembe 18:30 Paylaş Perşembe 18:30 Çağlar Bayur yazdı: bu ecuya yazan cihaz nedir nasıl bir şeydir? ddt4all isimli uygulama. Tüm Renault araçlara müdahele edebiliyor uygun bir obd cihazı ile. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Perşembe 19:21 Yazar Paylaş Perşembe 19:21 Sani Gerşon yazdı: Geçmiş olsun. Bu ECU ile kesin biri oynamış evet bence de.. garip garip şeylerle karşılaşmanın başka açıklaması olamaz Çağlar Bayur yazdı: çalışır durumda voltaj da yükseliyor, belki de akü nün durumuna bağlı olarak açamamış olabilir diye ileriye bir not düşelim. diğer konudaki araç çalışmazken olmuştu ancak aşırı akım çekmiyordu. bu ecuya yazan cihaz nedir nasıl bir şeydir? https://www.n11.com/urun/elm-327-obd2-super-mini-bluetoothlu-v21-ariza-tespit-cihazi-n1171-16770037 bu bait cihaz ve pyclip android uygulaması 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts