Mehmet Kazancıoğlu 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Koskoca yılların karavancısı hemde imalatçı gelip bungalov da mı kalacak karavanlarin suyu mu çıktı 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Mertol Kip yazdı: sık sık gittiğin... bungalov... hmmmm Sıcak havuz, şömine ve jakuzi. Önce barbeküde karın doyurmaca . Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Geçen hafta arkadaşım 3 bin lira dolandırıldı. aman dikkat. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Yer bulunmuş ama ; alternatif olarak https://anakamp.com.tr/ 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Fatih Evcin yazdı: Geçen hafta arkadaşım 3 bin lira dolandırıldı. aman dikkat. bu zamanda iyi kurtarmış az dolandırılıarak Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Çağlar Bayur yazdı: bu zamanda iyi kurtarmış az dolandırılıarak peşinat 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Kaçamak yapacak olsam Sapanca bungolov eve gideceğime , Ağvada jakuzili otelleri tercih ederim. Hele birde göksü deresi manzarası varsa miss gibi ortam . ARkadaşım nişanlısı ile arasında ten uyumu olup olmadığını öğrenmek için burayı tercih etmişti. 3 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ocak Yazar Paylaş 10 Ocak Ten uyumu yoksa kız-lıktan kadınlığa transfer. İyiymiş çağımız 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Servet Aydın yazdı: Ten uyumu yoksa kız-lıktan kadınlığa transfer. İyiymiş çağımız Yazacağım varda yazamıyorum..... Ali Darbaz yazdı: ARkadaşım nişanlısı ile arasında ten uyumu olup olmadığını öğrenmek için burayı tercih etmişti. Milletin yuvasını yıkacaksın farkında değilsin.... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ocak Yazar Paylaş 10 Ocak Ahlaksızlığın dibi. Erkek için de şerefsizliğin 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Bir de ten uyumu çıktı arkadaş.. Kafa uyarsa ten de uyar. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Servet abi darıca tarafında varmış arkadaşın tanıdıklarının. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Balayından sonra ilk kez tatile çıkacağım diyebilirim. Antalya'yı saymazsak Ara tatilde buradayız çocuklar ile https://www.instagram.com/sapancakirsal/ Otel işletmecisi bir arkadaşı arattım, aynı dili konuşunca epey indirim aldı Yorum bağlantısı
Erkam Elma 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Talha Bilgi yazdı: Bende nasipse ara tatilde gideceğim, tavsiye üzere airbnb üzerinden bir yer buldum ama direk kendilerini arayınca daha cazip fiyat verdiler kapora verdim geri kalanı girişte, https://safaribungalov.com/ İnşallah dolandırılmam Ben de arıyorum Bi yer siz gittiniz mi Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Birkaç yıl önce arkadaşlarla beraber gitmiş ve villa kiralamıştık, emekli asker olan ve kendi villası dahil villa kiralama işi ile uğraşan Kemal Bey yardımcı olmuştu. telefonu 5xxxx5 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Ahmet Çankaya yazdı: Birkaç yıl önce arkadaşlarla beraber gitmiş ve villa kiralamıştık, emekli asker olan ve kendi villası dahil villa kiralama işi ile uğraşan Kemal Bey yardımcı olmuştu. telefonu 5xxxx5 açıktan telefon vermeyin burası web. robotlar telefon toplar. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts