Muhammed Türkmen 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Celal Aydın yazdı: 600'e kadar alınır. Focus'la Jetta'yla vs yan yana koyulmaz bu araç. 2.0 TDI candır, TFSI vs olsa kaç derdim ama, bu alınır. 600K çıkmam baya zor hocam. Ama tabii yine bir araya gelince konuşacağım. Resimdeki aracın aynısı. Sunroof vs full paket. İlkay Başaran yazdı: Bence daha genç bir arabaya yönelmek daha mantıklı. Evet. Artık bakacağım. Acelem yok. Denk gelirsem 450-500K'ya araç bakacağım. Sedan veya Ford Courier artık ne denk gelirse. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Ocak Paylaş 9 Ocak 500 e A4 TDI 170 binde, noter sırasına beni de yazın Muhammed Türkmen yazdı: Güncelleme : 230 bindeymiş araç ve ortalama 650-700K arasında bir fiyat istiyormuş. Hayaller suya düştü Haklısınız hocam. 650K civarı istiyorlar. Heh km ve rakam şimdi normal seviyeye gelmiş burası okumadan yazmışım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Mustafa Tüfekçi yazdı: 500 e A4 TDI 170 binde, noter sırasına beni de yazın Heh km ve rakam şimdi normal seviyeye gelmiş burası okumadan yazmışım bak ayufdi olunca nasıl da hızlı müşterisi çıkıyor, 500 e ama olsun müşteri çok yani Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Çağlar Bayur yazdı: sosyal medyada ev araba ilanı yasak hocam kaç para eder diye soruyor. ilan filan yok aaaa. Celal Aydın yazdı: 600'e kadar alınır. Focus'la Jetta'yla vs yan yana koyulmaz bu araç. 2.0 TDI candır, TFSI vs olsa kaç derdim ama, bu alınır. kesinlikle katılıyorum. bir tarihte hiç durmadan, istanbuldan ankaraya gelmiştik ortalama hız 185 km idi. tüketim 6.4 litre idi. çok da konforlu idi abetalarına göre. 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts