Muhammed Türkmen 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Selamlar herkese. 2008 model A4 var. 2.0 TDI model. Bizim bi abinin sattığını duydum babası kullanıyor ve aktif olarak kullanmıyo arada kullanıyor. Yani araba dönem dönem yatmış bir araba olacak. Sizce bu model ve bu A4 alınır mı ? Ya da başka ne tercihiniz olurdu ? Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen 8 Ocak Yazar Paylaş 8 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: A3 verelim 2015 Hocam sedan tipi araç istiyoruz daha çok. Bir de düşündüğünüz rakam ve aracın durumu nedir ? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Muhammed Türkmen yazdı: Hocam sedan tipi araç istiyoruz daha çok. Bir de düşündüğünüz rakam ve aracın durumu nedir ? İlanlar bölümünde vardı Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: İlanlar bölümünde vardı Hocam, satılık araç ilanları bölümü kalkmış. 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Muhammed Türkmen yazdı: Selamlar herkese. 2008 model A4 var. 2.0 TDI model. Bizim bi abinin sattığını duydum babası kullanıyor ve aktif olarak kullanmıyo arada kullanıyor. Yani araba dönem dönem yatmış bir araba olacak. Sizce bu model ve bu A4 alınır mı ? Ya da başka ne tercihiniz olurdu ? KM ve fiyat uygunsa alınır neden alınmasın mis gibi. Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Harun Kocaçalışkan yazdı: KM ve fiyat uygunsa alınır neden alınmasın mis gibi. Tam emin olmamakla birlikte 100 küsür binlerde denmişti. 170 Bin felan gibi. Zaten araç çok fazla kullanılmadı servis bakımlı ve arada kullanılan bir araç. Ancak otomatik olması ve bir sonraki satış için ne denli satılır ve fiyatı ne olursa tercih edilir ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: İlanlar bölümünde vardı sosyal medyada ev araba ilanı yasak hocam 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Celal Aydın yazdı: 2.0 TDI güzel motor, bakımlıysa baş ağrıtmaz. Yakıt vs nasıl ? Audi konusunda fazla bilgim yok. Genel olarak dikkat etmem gereken hususlar nelerdir ? Yorum bağlantısı
Celal Aydın 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Muhammed Türkmen yazdı: Yakıt vs nasıl ? Audi konusunda fazla bilgim yok. Genel olarak dikkat etmem gereken hususlar nelerdir ? Uzun tecrübem olmadı Audi ile fakat bildiğim kadarıyla, kendi tespitlerime göre, VW'den daha sağlam ve uzun ömürlü bir marka. 2.0 TDI trafiği çok yoğun olmayan yerlerde 7 litre civarı gezer 100 km'de. Kilometre kaç aracın? Bakım durumu hakkında bilginiz var mı? Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak (düzenlendi) Celal Aydın yazdı: Uzun tecrübem olmadı Audi ile fakat bildiğim kadarıyla, kendi tespitlerime göre, VW'den daha sağlam ve uzun ömürlü bir marka. 2.0 TDI trafiği çok yoğun olmayan yerlerde 7 litre civarı gezer 100 km'de. Kilometre kaç aracın? Bakım durumu hakkında bilginiz var mı? Tam somut ve net bir bilgi alamadım ancak abimin söylediğine göre tüm bakımları serviste yapılmış ve KM olarak 230 binlerde galiba. En full paketi öyle biliyorum. Jantı şundan 9 Ocak tarihinde Muhammed Türkmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak Paylaş 9 Ocak hayırlı olsun diyelim daha ne olsun gelmişi geçmişi belli bir araba Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Muhammed Türkmen yazdı: Tam emin olmamakla birlikte 100 küsür binlerde denmişti. 170 Bin felan gibi. Zaten araç çok fazla kullanılmadı servis bakımlı ve arada kullanılan bir araç. Ancak otomatik olması ve bir sonraki satış için ne denli satılır ve fiyatı ne olursa tercih edilir ? Fiyat göreceli bir kavram, 600-650 den fazlası verilmez. O da saçma da yani piyasa böyle. 2012-2013 mondeo var bu paralara. 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Çağlar Bayur yazdı: hayırlı olsun diyelim daha ne olsun gelmişi geçmişi belli bir araba Valla henüz ne istiyor bilmiyorum. Ancak söylediğine göre 500K civarında denmişti. Bakalım ne olacak, ne diyecek, bütçe çıkıyor mu bilmiyorum. Ama eğer ki anlaşırsak bu fiyatlara alınabilecek bir araç mı onu merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Muhammed Türkmen yazdı: 500K civarında denmişti. öğleden sonra noter 1 1 3 Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Çağlar Bayur yazdı: öğleden sonra noter Umarım istediğim rakamlara alabilirim. Henüz adamla görüşmedik. Ne diyor, ne ediyor onu da bilmiyorum. Bana söylenenlere göre konuşuyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak Paylaş 9 Ocak boyalı değişen falan çıakrsa habermiz olsun notere derhal hazırız 1 3 Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: 500 e vermezler bu arabayı bence. Valla hocam fiyat hakkında hiç bir bilgim yok. Söylenenlere göre hareket ediyorum. ( Kendi fikrini söylemiş ) Zaten 600K civarına bu aracı almam. Focus ya da Mondeo arasında seçim yaparım. Bakalım 9 Ocak tarihinde Muhammed Türkmen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Güncelleme : 230 bindeymiş araç ve ortalama 650-700K arasında bir fiyat istiyormuş. Hayaller suya düştü İlkay Başaran yazdı: 500 e vermezler bu arabayı bence. Haklısınız hocam. 650K civarı istiyorlar. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Bence daha genç bir arabaya yönelmek daha mantıklı. 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 9 Ocak Paylaş 9 Ocak 600'e kadar alınır. Focus'la Jetta'yla vs yan yana koyulmaz bu araç. 2.0 TDI candır, TFSI vs olsa kaç derdim ama, bu alınır. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak Paylaş 9 Ocak İlkay Başaran yazdı: 500 e vermezler bu arabayı bence. evet 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts