Celal Maraşlıoğlu 11 Ocak Paylaş 11 Ocak (düzenlendi) Alanya tarafına gitmek isteyen olursa tavsiyemizdir utopia world geçen yıl gittik herşeyi ile çok güzeldi bu yılda rezervasyon yaptirdim 11 Ocak tarihinde Celal Maraşlıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Ocak Yazar Paylaş 22 Ocak Uçuş simülatörü kafayı taktı tatil için unuttuk Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Ocak Yazar Paylaş 22 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Ali Azerbaycana gidiniz. gitmediyseniz. Yurt dışı yaparsam balkan turu abi ilk o olacak Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Ali Darbaz yazdı: Yurt dışı yaparsam balkan turu abi ilk o olacak azerbaycan başka. o da olur o da olur. antalyayı kontalyyayı geç bence hem pahalı hem özel değil. 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Ali Darbaz yazdı: Bayramda burası nasıl çeşmede mesela 😊 ETS önerisi. Sadece 28000 tl. https://www.etstur.com/Dolce-by-Wyndham-Cesme-Alacati?check_in=02.06.2025&check_out=06.06.2025&adult_1=2&child_1=1&childage_1_1=8&hotelIndex=4 Çok eski bu otel. Dökülüyor her yeri. Deniz soğuk ve çabuk derinleşen yerleri var. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Ocak Yazar Paylaş 23 Ocak Hüseyin Sönmez yazdı: Çok eski bu otel. Dökülüyor her yeri. Deniz soğuk ve çabuk derinleşen yerleri var. Bize önerin var mı. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Ali Darbaz yazdı: Bize önerin var mı. deprem bölgesinde olmayan ve yanmayacak herhangi bir otel olabilir bence!? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Ali Darbaz yazdı: Bize önerin var mı. operatörünü değiştir sivil insiyatifini kullan Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Ocak Yazar Paylaş 23 Ocak Doğan Arşiray yazdı: deprem bölgesinde olmayan ve yanmayacak herhangi bir otel olabilir bence!? Hanım zaten tüplü otel istiyor Çağlar Bayur yazdı: operatörünü değiştir sivil insiyatifini kullan Bu ne demek anlamadım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Ali Darbaz yazdı: Bu ne demek anlamadım tatili online satın aldığın yere operatör denir, turizm acentası da denebilir gibi, onu değiş fikir sordun ya ona binaehen Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Ali Azerbaycana gidiniz. gitmediyseniz. Ben de oranın planlarını yapıyorum. Bakalım nasip olacak mı? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts