Ali Darbaz 8 Ocak Paylaş 8 Ocak (düzenlendi) Merhaba 2025 yaz tatili için nereler hangi oteller tavsiyeler dinlemek isterim. Geçen sene trafik cezası vs derken tatile çıkamamıştık. Bu sene acısını çıkarmak isterim. 40000 tl ile 3 kişi nereler gidilir ultra herşey dahil. 4 gece 5 gün olacak şekilde 8 Ocak tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Ocak Paylaş 8 Ocak 40 bin iyi para, her yere gidilir. Gidince dönecek misin? 1 16 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Ocak Paylaş 8 Ocak bence ,artık 3 kişi, 40000 tl ile ancak gişelerin ötesine geçebilir ancak. zaten sadece yakıt parası yemek içmek bile 4-5 bin tl tutar. herşey dahil oteller kaç paradan başlıyor ki? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Ocak Yazar Paylaş 8 Ocak Doğan Arşiray yazdı: bence ,artık 3 kişi, 40000 tl ile ancak gişelerin ötesine geçebilir ancak. zaten sadece yakıt parası yemek içmek bile 4-5 bin tl tutar. herşey dahil oteller kaç paradan başlıyor ki? Bayramda burası nasıl çeşmede mesela 😊 ETS önerisi. Sadece 28000 tl. https://www.etstur.com/Dolce-by-Wyndham-Cesme-Alacati?check_in=02.06.2025&check_out=06.06.2025&adult_1=2&child_1=1&childage_1_1=8&hotelIndex=4 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Ocak Paylaş 8 Ocak fiyat çok iyiyimiş. ancak deniz çok soğuk oluyor haziran başında. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Ocak Yazar Paylaş 8 Ocak Doğan Arşiray yazdı: fiyat çok iyiyimiş. ancak deniz çok soğuk oluyor haziran başında. Temmuz sonu Ağustos başı Datçada olabilir. https://www.etstur.com/Wyndham-Datca-Perili-Bay?check_in=28.07.2025&check_out=01.08.2025&adult_1=2&child_1=1&childage_1_1=8&hotelIndex=3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Ocak Yazar Paylaş 8 Ocak (düzenlendi) Ersen Tapan yazdı: Puanı çok kötü başka otellere bak . ETS burayı önermiş. https://www.etstur.com/Labranda-Alantur-Hotel?check_in=28.07.2025&check_out=01.08.2025&adult_1=2&child_1=1&childage_1_1=8&hotelIndex=1 2020 de şurada kalmıştım. Çok güzeldi, yemeği yöresel lokantalarda yemiştik. Fiyatlar çok ama çok ucuzdu https://www.etstur.com/Portofino-Apart?check_in=28.07.2025&check_out=01.08.2025&adult_1=2&child_1=1&childage_1_1=8&hotelIndex=1 8 Ocak tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Ali Darbaz yazdı: Merhaba 2025 yaz tatili için nereler hangi oteller tavsiyeler dinlemek isterim. Geçen sene trafik cezası vs derken tatile çıkamamıştık. Bu sene acısını çıkarmak isterim. 40000 tl ile 3 kişi nereler gidilir ultra herşey dahil. Ets kuş adası pine bay resort otel. Ultra herşey dahil geçen ay 4 kişi 3 gece haziran için aldım 36 bin tl Yorum bağlantısı
Murat Öngür 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Mahmut Yıldız yazdı: 40 bin iyi para, her yere gidilir. Gidince dönecek misin? 40 bin tl ye 1 hafta 5 yıldızlı bir otele gidemezsin ancak oda kahvaltı sıradan bir otele gidersin Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Ocak Yazar Paylaş 8 Ocak İlkay Başaran yazdı: Ets kuş adası pine bay resort otel. Ultra herşey dahil geçen ay 4 kişi 3 gece haziran için aldım 36 bin tl Otel yanıyor vesssalem. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Ali Darbaz yazdı: Otel yanıyor vesssalem. 2.gidişim memnun kaldık o yüzden yine burayı seçtik. Yeme içme çok iyi. Önündeki koy çok güzel bu arada. Tuğla gibi 300 tane mercanla beraber yüzersin baya da derin. https://www.etstur.com/Pine-Bay-Holiday-Resort-Hotel?check_in=06.06.2024&check_out=09.06.2024&adult_1=2&child_1=2&childage_1_1=5&childage_1_2=14&hotelIndex=1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Ali Darbaz yazdı: Temmuz sonu Ağustos başı Datçada olabilir. https://www.etstur.com/Wyndham-Datca-Perili-Bay?check_in=28.07.2025&check_out=01.08.2025&adult_1=2&child_1=1&childage_1_1=8&hotelIndex=3 bu otelde birkaç kez konakladım denizi harika zaten datçadaysanız denizin kotu olması zor,son yıllarda özellikle yeme içme konusunda bu otel çok şikayet aldı, mimarisi güzel ve odalar idare eder Yorum bağlantısı
Murat Öngür 8 Ocak Paylaş 8 Ocak İlkay Başaran yazdı: Tabiki bir antalya oteli olamaz. antalya otellerinin yanına bile yaklaşamaz bu bu otel böyle oteller antalyada çok daha ucuza bulunur. Antalyada ki büyük 5 yıldızlı otel bulursak egede fiyatı tavan fiyattan olur. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Murat Öngür yazdı: antalya otellerinin yanına bile yaklaşamaz bu bu otel böyle oteller antalyada çok daha ucuza bulunur. Antalyada ki büyük 5 yıldızlı otel bulursak egede fiyatı tavan fiyattan olur. Balıkesirden antalyaya 3 gece için karayolu çekilmez ama ve felaket sıcak oluyor ben dayanamıyorum sıcağa hiç sevmem. Akdeniz zaten 35 derece. Biz akçayın suyuna alışığız Deniz girince bi nefesini kesecek. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 8 Ocak Paylaş 8 Ocak İlkay Başaran yazdı: Balıkesirden antalyaya 3 gece için karayolu çekilmez ama ve felaket sıcak oluyor ben dayanamıyorum sıcağa hiç sevmem. Akdeniz zaten 35 derece. Biz akçayın suyuna alışığız Deniz girince bi nefesini kesecek. Cem Yılmaz'ın espirisi var ya Akçay'da denize girersen diye. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 8 Ocak Paylaş 8 Ocak İlkay Başaran yazdı: Balıkesirden antalyaya 3 gece için karayolu çekilmez ama ve felaket sıcak oluyor ben dayanamıyorum sıcağa hiç sevmem. Akdeniz zaten 35 derece. Biz akçayın suyuna alışığız Deniz girince bi nefesini kesecek. evet sıcağından bende bıktım bende bir de güneş alerjisi var , sıcağı geçtim nemden kafayı kaldırmak bile imkansız , ama eylül ayında gidilebilir 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Evren Erakçora yazdı: Cem Yılmaz'ın espirisi var ya Akçay'da denize girersen diye. Hasanboğulduda 5 dakika yüzdüm çenem atmaya başladı çıktım hemen. Kuzenim 10 dakika yüzdü. 10 gün hastanede yattı. 2 si yoğunbakım su 4 derece 2 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ocak Paylaş 8 Ocak 2024 te trafik cezası tatili engelledi ise,bu sene engellememsi için maaş zammını %80 civarı almış olman lazım dedi AI ye sorunca. İlkay Başaran yazdı: Kuzenim 10 dakika yüzdü. 10 gün hastanede yattı. 2 si yoğunbakım su 4 derece rusyada -40 ta feniş party yapıola Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Çağlar Bayur yazdı: rusyada -40 ta feniş party yapıola Onlar deli. Yenidoğanları suya atıyorlar :d 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Ocak Paylaş 8 Ocak hiçbir yere gidilmez köye gidilir yenir içilir gözleme yapılır dinlenilir yürünür gelinir. 8 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 8 Ocak Paylaş 8 Ocak (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Hasanboğulduda 5 dakika yüzdüm çenem atmaya başladı çıktım hemen. Kuzenim 10 dakika yüzdü. 10 gün hastanede yattı. 2 si yoğunbakım su 4 derece Oranın soğuk suyu ve saklıkent kanyonunun suyu bıçak gibi kesiyor valla. ama adım attıkça içine çekiyor. Mehmet Göktürk yazdı: hiçbir yere gidilmez köye gidilir yenir içilir gözleme yapılır dinlenilir yürünür gelinir. Hocam buraya yazıp duruyor yazında köye gidip derenin kenarından resim atıyor. yorma milleti @Ali Darbaz 8 Ocak tarihinde Erdoğan Temur tarafından düzenlendi 2 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts