HüseyinÖzkan 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Arkadaşlar merhabalar. Ford Fiesta 1.4TDCİ Dizel VAN comfort model aracım var 2006 Model. 1.000 devir 2.000 devir 3.000 devirde hiçbir problem yok. -Sıfırdan kalkış titreme sarsma vs. yok. Yolda -giderken 2.000 devirden gazı kökleyince 2-3-4-5 viteste, -2 viteste 3.500-4.000 görüyor arkadan duman atmaya başlıyor. -3 viteste 3.000 devire gelince duman atıyor. -4. viteste 3.000 gelince duman atıyor. -5. viteste normal gidiyor. -Olduğu yerde duman atma vs. asla yok. -Conta vs. yanık değil. Hortumlar vs. şişmiyor kontrol ettirildi. -Enejtörler bakıldı sorun yok. -Yağ eksiltme şu şekilde var arabayı 2.000 - 2.500 devirde kullanıp sürekli 2.500 de vites attığımda asla ama asla yağ ekslitmiyor. Ne zaman arabayı sıkıştırırsam 3.000 de vs. gidersem yağ ekslitmeye başlıyor ama litrelerce yağ değil. 1.000 2.000 KM de 1 yağ çizgisi (200Ml) falan eksiltiyor. -Bir usta bujileri değiştirdi ona sordum. Turboya baktı biraz turbon yağ kaçırıyor dedi içindeki pervane parmağı ile oynatttı çok hafif milimetrik oynuyor yukarı aşağı vs. parmak ile hissediliyor turbo revisyon olursa düzelir dedi. Sizce bu sorun bu şekilde çözüle bilirmi yoksa araçta farklı bir komplikasyon mu var ? Dönüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Ocak Paylaş 8 Ocak dumanın rengi önemli bence. yağ olsa kokusundan bile anlaşılır zaten. tampon filan simsiyah kaplanır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ocak Paylaş 8 Ocak (düzenlendi) HüseyinÖzkan yazdı: Enejtörler bakıldı sorun yok. arıza araren bu cümleyi görüp, 3 ay sonra enjektör değişince düzelen çok gördüm, hatta biri de benim idi, gerçi ben 3. gün değiştim düzeldi Doğan Arşiray yazdı: dumanın rengi önemli bence. yağ olsa kokusundan bile anlaşılır zaten. tampon filan simsiyah kaplanır. zamane yakıt ve yağın yanma sonucu çıkardığı duman lar eskisi gibi ayrı değil, yağa gaz bile karıştı mertlik bozuldu 8 Ocak tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
HüseyinÖzkan 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Mustafa Şahin2 yazdı: Turbo hortumları kontrol edildi mi ? Edildi bir sorun yok. Doğan Arşiray yazdı: dumanın rengi önemli bence. yağ olsa kokusundan bile anlaşılır zaten. tampon filan simsiyah kaplanır. Tamponda siyah kurum oluyor evet. Ama çok aşırı fazla değil. Açıkçası yolda hızlı gidildiği için duman rengi tam anlaşılmıyor yani. Ama bu devir basmama da bir süphelendiriyor beni. Çağlar Bayur yazdı: arıza araren bu cümleyi görüp, 3 ay sonra enjektör değişince düzelen çok gördüm, hatta biri de benim idi, gerçi ben 3. gün değiştim düzeldi Doğan Arşiray yazdı: Aman hocam 20-30 bint l enjektörler. Demeyin demeyin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Eskiden zengindik.. Fiestayı alınca iki takım da enjektör almıştı Çağalr Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Eskiden zengindik.. Fiestayı alınca iki takım da enjektör almıştı Çağalr he lem bi setini de birisine hediye etmiştim ikinci eldi ama sağlamdı, cilalalrı 20 lt lik alırdık hhheeyytttt şimdi ikii pırlanta alacaza altı üstü 08 ct. tanıdık arıoz hale bak 1 Yorum bağlantısı
HüseyinÖzkan 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Çağlar Bayur yazdı: he lem bi setini de birisine hediye etmiştim ikinci eldi ama sağlamdı, cilalalrı 20 lt lik alırdık hhheeyytttt şimdi ikii pırlanta alacaza altı üstü 08 ct. tanıdık arıoz hale bak Konu nerelere geldi mazilere gittik . Bu sorun hakkında bir fikriniz var mı acaba bu arada neden 3.000 geçemiyor ve 3.000 de duman atıyor acaba Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak Paylaş 9 Ocak HüseyinÖzkan yazdı: Konu nerelere geldi mazilere gittik . Bu sorun hakkında bir fikriniz var mı acaba bu arada neden 3.000 geçemiyor ve 3.000 de duman atıyor acaba Çağlar Bayur yazdı: arıza araren bu cümleyi görüp, 3 ay sonra enjektör değişince düzelen çok gördüm, hatta biri de benim idi, gerçi ben 3. gün değiştim düzeldi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Çağlar Bayur yazdı: he lem bi setini de birisine hediye etmiştim ikinci eldi ama sağlamdı, cilalalrı 20 lt lik alırdık hhheeyytttt şimdi ikii pırlanta alacaza altı üstü 08 ct. tanıdık arıoz hale bak Aile bakanlığı tanıdıklarına % 10 indirim var pırlantada.. Yok mu bakanlıkta tanıdığın HüseyinÖzkan yazdı: Bu sorun hakkında bir fikriniz var mı acaba bu arada neden 3.000 geçemiyor ve 3.000 de duman atıyor acaba Cevap verilmiş aslında.. İlk şüpheli enjektörler.. 3000 devir diyince aklıma egr vs de gelmiyor değil.. Ama önce enjektör. 1 Yorum bağlantısı
HüseyinÖzkan 10 Ocak Yazar Paylaş 10 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Aile bakanlığı tanıdıklarına % 10 indirim var pırlantada.. Yok mu bakanlıkta tanıdığın Cevap verilmiş aslında.. İlk şüpheli enjektörler.. 3000 devir diyince aklıma egr vs de gelmiyor değil.. Ama önce enjektör. Tamamdır Çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Çözüm HüseyinÖzkan Cumartesi 11:14 Yazar Çözüm Paylaş Cumartesi 11:14 Çağlar Bayur yazdı: arıza araren bu cümleyi görüp, 3 ay sonra enjektör değişince düzelen çok gördüm, hatta biri de benim idi, gerçi ben 3. gün değiştim düzeldi zamane yakıt ve yağın yanma sonucu çıkardığı duman lar eskisi gibi ayrı değil, yağa gaz bile karıştı mertlik bozuldu Doğan Arşiray yazdı: dumanın rengi önemli bence. yağ olsa kokusundan bile anlaşılır zaten. tampon filan simsiyah kaplanır. Mustafa Şahin2 yazdı: Turbo hortumları kontrol edildi mi ? Mehmet Ozyurek yazdı: Eskiden zengindik.. Fiestayı alınca iki takım da enjektör almıştı Çağalr Mevzu 850 Tl çözüldü Isıtma buji devresi arızalıymış. Bunu değiştirdiler arabada iki üç bişi kurcaladı elektirikçi araba şimdi 4.000 5.000 devire fırlıyor duman atma vs. hiç bir sorunu kalmadı arabanın. Yardımlarınız için teşekkür ederim. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 16:25 Paylaş Cumartesi 16:25 HüseyinÖzkan yazdı: Mevzu 850 Tl çözüldü Isıtma buji devresi arızalıymış. Güzel.. bujiler değiştirildi diyince kontrol edilmiştir diye düşünmüştük.. Ucuz atlattınız geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
HüseyinÖzkan Cumartesi 22:14 Yazar Paylaş Cumartesi 22:14 Mehmet Ozyurek yazdı: Güzel.. bujiler değiştirildi diyince kontrol edilmiştir diye düşünmüştük.. Ucuz atlattınız geçmiş olsun. aynen öyle ucuz yırttık 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 11:44 Paylaş Pazar 11:44 HüseyinÖzkan yazdı: Bir usta bujileri değiştirdi o değişmişti önceden? Yorum bağlantısı
Recommended Posts