Mehmet Ozyurek 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Mehmet Dagdeviren yazdı: Ben Şöyle yapıorum. Eğer 2.el araba alacaksam Sarı sitede Km bölümünü 0-70.000 km olarak fltrelerim. Bir araç 100.000 i geçince kaşı gözü oynamaya başlar çünkü. Eski zengin günlerimizin yaklaşımı 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Eski zengin günlerimizin yaklaşımı Aslında tam olarak anlatmak istediğim 2010 yılında babam Opel almıştı Abi 75.000'km idi araba. Abi babam 3 gün uyumadı acaba km yüksekmi diye Şimdi araç 150.000 km olmuş normal diyoruz.Nesi normal Allah aşkına.Normal değil işte.İmkanlar dahilinde normal geliyor. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Mehmet Dagdeviren yazdı: İmkanlar dahilinde normal geliyor. Memlekette anormal durumlar normal olunca. Bu atmosfer içinde normal de anormal bir durum haline geliyor. Geçen gün kırmızı ışığa doğru yaklaşıyorum, ışık tam sarıdan kırmızıya geçecek, frene bastım durdum kırmızı yandı. Arkamdan gelen Egea şaak diye arka tampona yaslandı, arkadaki çeki demiri adamın tamponundan içeri girdi. Diyor ki bana niye duruyorsun arkadaşım. Yani ? Kırmızı yanınca durmamam mı gerekiyor dedim. Normali bu 2 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Hasan Karabekiroglu yazdı: Memlekette anormal durumlar normal olunca. Bu atmosfer içinde normal de anormal bir durum haline geliyor. Geçen gün kırmızı ışığa doğru yaklaşıyorum, ışık tam sarıdan kırmızıya geçecek, frene bastım durdum kırmızı yandı. Arkamdan gelen Egea şaak diye arka tampona yaslandı, arkadaki çeki demiri adamın tamponundan içeri girdi. Diyor ki bana niye duruyorsun arkadaşım. Yani ? Kırmızı yanınca durmamam mı gerekiyor dedim. Normali bu Aynaya bakıp onun duramayacağını anlayıp durmaman gerekirdi ya da sağa sola geçmeliydin deyip bombayı atayım İşin şakası ağır araç olabilir arkamızda geneli mayın gibi gidiyor, ön kadar arkayı da kollamak lazım. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Ocak Paylaş 8 Ocak İlkay Başaran yazdı: Aynaya bakıp onun duramayacağını anlayıp durmaman gerekirdi ya da sağa sola geçmeliydin deyip bombayı atayım İşin şakası ağır araç olabilir arkamızda geneli mayın gibi gidiyor, ön kadar arkayı da kollamak lazım. Evet bu önemli. Ama arkadaki de yaklaşmayacak. Teslada fantom braking diye bi özellik var saçma sapan yaya felan atlarsa önüne fren yapıyor. Çiçek satanlar su satanlar tehlike yaratıyor. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 8 Ocak Paylaş 8 Ocak İlkay Başaran yazdı: Aynaya bakıp onun duramayacağını anlayıp durmaman gerekirdi ya da sağa sola geçmeliydin deyip bombayı atayım İşin şakası ağır araç olabilir arkamızda geneli mayın gibi gidiyor, ön kadar arkayı da kollamak lazım. Boğaz köprüsünde nakit ödeme gişelerinin olduğu dönem, dur kalk halinde ilerliyoruz,arkamda vectra ile bir kadın sürücü geliyor, aynadan baktım gözüne göz damlası damlatmaya çalışıyordu. Sol şeride geçmemle öndeki arabaya çarptı.. ikisinin de tampon kırıldı. Arkayı takip önemli.. 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Cem Işık yazdı: Boğaz köprüsünde nakit ödeme gişelerinin olduğu dönem, dur kalk halinde ilerliyoruz,arkamda vectra ile bir kadın sürücü geliyor, aynadan baktım gözüne göz damlası damlatmaya çalışıyordu. Sol şeride geçmemle öndeki arabaya çarptı.. ikisinin de tampon kırıldı. Arkayı takip önemli.. Bana da burhaniyede oldu benzeri. Işıkta duruyoruz önümde kamyon var. Arkamdan bi tane şahin bariz duramayacağı belli şekilde geliyor. Kamyonun sağına (dar bir emniyet şeridi var düşük banket devamı) oraya kaçtım 2 saniyede sağ ön teker boşa düştü hatta adam aynı hızla kamyona girdi ön cama kadar. Tost edecekti bizi.. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Cem Işık yazdı: Boğaz köprüsünde nakit ödeme gişelerinin olduğu dönem, dur kalk halinde ilerliyoruz,arkamda vectra ile bir kadın sürücü geliyor, aynadan baktım gözüne göz damlası damlatmaya çalışıyordu. Sol şeride geçmemle öndeki arabaya çarptı.. ikisinin de tampon kırıldı. Arkayı takip önemli.. Çağlar Abinin vesileleri ve senin anıların güzel kitap olur aslında 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Göz, beyin 1 saniyede fark ediyor durup duramayacağını 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Ocak Paylaş 8 Ocak İlkay Başaran yazdı: Göz, beyin 1 saniyede fark ediyor durup duramayacağını ani frenlemede benim gözüm hep öne değil arkaya kayar. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: ani frenlemede benim gözüm hep öne değil arkaya kayar. Benim de öyle hocam. Gerekirse geçerim kırmızıda. 10 yılı geçmiştir duramayan bir tır kırmızı ışıktaki arabalara vurdu 4 kişi yanarak öldüler. Arabaya yaklaşamadık bile. O gelen ısıyı anlatamam. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Ocak Paylaş 8 Ocak İlkay Başaran yazdı: Benim de öyle hocam. Gerekirse geçerim kırmızıda. 10 yılı geçmiştir duramayan bir tır kırmızı ışıktaki arabalara vurdu 4 kişi yanarak öldüler. Arabaya yaklaşamadık bile. O gelen ısıyı anlatamam. öyle işte ateş. orman yangınında bulunduysan onun gibi birşey. orman yangını daha başka büyük bir ısı. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: öyle işte ateş. orman yangınında bulunduysan onun gibi birşey. orman yangını daha başka büyük bir ısı. Evet hocam ışığı bile yetiyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Ocak Paylaş 8 Ocak (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Bana da burhaniyede oldu benzeri. Işıkta duruyoruz önümde kamyon var. Arkamdan bi tane şahin bariz duramayacağı belli şekilde geliyor. Kamyonun sağına (dar bir emniyet şeridi var düşük banket devamı) oraya kaçtım 2 saniyede sağ ön teker boşa düştü hatta adam aynı hızla kamyona girdi ön cama kadar. Tost edecekti bizi.. Geçmiş olsun, bende gözlerim arkayı, öndekinede yaklaşmam en azından son anda yürüyecek yer kalsın, sağa sola kaçmazsam bari ileri salayım derim, kamyon arkasında ve önünde mümkün olduğunca durma, ben kamyon görünce uzaklaşıyorum, birde Auto Hold olayı var, hep kapalı gezerim, en azından baktın arkdan bindirecek kaçamıyorsun hiçbirşey yapamazsan freni salarsın, diğer türlü araca 4 tekerden frenli bekliyor gaza basıp freni salana dek zaman kaybediyorsun hasar fena olur... 8 Ocak tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Ekinci 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Turabi Çelik yazdı: Kilometresi biraz yüksek Km ye takılma çokta yüksek değil bu motorlar 450 500 kullanıma göre rahat yapıyor şanzımana baktır kavramasında vs sıkıntı yoksa alınır .Tanıdık da olsa expertiz raporu da olsa yine de farklı bir yerde ekspertiz yaptır . Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Ocak Paylaş 8 Ocak (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Benim de öyle hocam. Gerekirse geçerim kırmızıda. 10 yılı geçmiştir duramayan bir tır kırmızı ışıktaki arabalara vurdu 4 kişi yanarak öldüler. Arabaya yaklaşamadık bile. O gelen ısıyı anlatamam. Altınovanın Ayvalık tarafındaki ışıklarında olanı diyorsun sanırım ... 8 Ocak tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ocak Paylaş 8 Ocak (düzenlendi) Hasan Karabekiroglu yazdı: Diyor ki bana niye duruyorsun arkadaşım. nevşeerde kavşakta kaza olmuş, ben ilk defa duyuyuorum ortam çok bozuldu 8 Ocak tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Çağlar Bayur yazdı: nevşeerde kavşakta kaza olmuş, ben ilk defa duyuyuorum ortam çok bozuldu Nevşehir nüfusuna göre ülkenin en çok araba bulunan şehri. Nüfusunun iki katı araba var. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Çağlar Bayur yazdı: zengin şeeeher kaç kuyumcu var Çarşısı var. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Evet bu önemli. Ama arkadaki de yaklaşmayacak. Teslada fantom braking diye bi özellik var saçma sapan yaya felan atlarsa önüne fren yapıyor. Çiçek satanlar su satanlar tehlike yaratıyor. Tesla otonom sürüşte çok başka https://x.com/hakki_alkan/status/1873501891344392695?t=OxIZytqs1XydAPLmkTpWlw&s=19 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: Altınovanın Ayvalık tarafındaki ışıklarında olanı diyorsun sanırım ... Evet abi o Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Ocak Paylaş 8 Ocak İlkay Başaran yazdı: Evet abi o çok fenaydı, fotolarını görmüştüm... ısı olayını biliyorum, olırmu ya o mesafeden diyeceğin yerde ısıya dayanamayınca anlıyorsun nasıl olduğunu, fena... 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Öncelikle Tanıdık ne kadar Tanıdık ona bakardım. İlginç bir Psikolojimiz var Uygun yazarsın arayan soran olmaz fiyatı arttırırsın hemen satılır. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Bakımları düzenli ise alınır, mis gibi de binilir. Yüksek km'lere alışacaksınız artık. Ne yapacak 300 bindeki adam, hurdayamı ayıracak. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts