Turabi Çelik 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Kilometresi biraz yüksek ve tanıdık aracı sizce alınır mı yoksa üzer mi? https://shbd.io/s/TjEJqUIZ Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Ocak Paylaş 7 Ocak bakımları düzenli ve düzgün yapıldı ise ve şanzımanında da sizi üzecek bir durum yoksa alınabilir. kmsi o motor için pek önemli değil bence. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Şöyle söyliyim, aracı satan babam değilse, Gaziantep Şahinbey'den araba almam. 7 3 Yorum bağlantısı
Turabi Çelik 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak Hayrettin Bahadir yazdı: Şöyle söyliyim, aracı satan babam değilse, Gaziantep Şahinbey'den araba almam. Mecburen burdan almam gerekiyor hocam Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Bence bu araç bu kilometreyi şehir içi değil de uzun yolda yapmış. Yorulmamış bir araç izlenimi var. Bu arabayı seviyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 7 Ocak Paylaş 7 Ocak (düzenlendi) Ben Şöyle yapıorum. Eğer 2.el araba alacaksam Sarı sitede Km bölümünü 0-70.000 km olarak fltrelerim. Bir araç 100.000 i geçince kaşı gözü oynamaya başlar çünkü. Linkteki araç Al satçı arabası. 7 Ocak tarihinde Mehmet Dagdeviren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 7 Ocak Paylaş 7 Ocak 100.000 i geçip kaşı gözü oynamayan bir sürü araç bulunabilir. 4 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Otomatiği sorunlu şirkette iki tane vardı biri 170 bin civarındaydı diğer 80 bin ikisi de şanzımanı indirdi. 170 binde ki motor yedi alındığı galeriye iade edildi. Diğeri de yakın zaman içerisinde yer, çok kalitesiz bir araba yol tutuşu berbat, frenleri berbat, motor zayıf foşur foşur rüzgarı sesi alıyor her yerden, bir tek farları güzel, yolda gidişi sanki leğene tekerlek takmışlar yokuş aşağı salmışlar zira yokuş yukarı pek gidemiyor o kadar kötü ve tek elden kullanılan araç bu araç birkaç kişi kullansa neler olur acaba 🤔. Para nasıl harcanmaz sorusunun cevabı bu araba alınarak verilebilir. 1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Furkan Bakırel yazdı: Otomatiği sorunlu şirkette iki tane vardı biri 170 bin civarındaydı diğer 80 bin ikisi de şanzımanı indirdi. 170 binde ki motor yedi alındığı galeriye iade edildi. Diğeri de yakın zaman içerisinde yer, çok kalitesiz bir araba yol tutuşu berbat, frenleri berbat, motor zayıf foşur foşur rüzgarı sesi alıyor her yerden, bir tek farları güzel, yolda gidişi sanki leğene tekerlek takmışlar yokuş aşağı salmışlar zira yokuş yukarı pek gidemiyor o kadar kötü ve tek elden kullanılan araç bu araç birkaç kişi kullansa neler olur acaba 🤔. Para nasıl harcanmaz sorusunun cevabı bu araba alınarak verilebilir. Siz Megane sürdüğünüze emin misiniz? Açıkçası gidişi ve yakıt tüketimi gerçekten muazzam. Vites sorunu normalde yoktur. Büyük ihtimalle siz pörtlek araçlara denk gelmişsiniz. 3 yıldır kayınço kullanıyor araç 130 bin km oldu 80 binde aldık sorunsuz biniyor. Birtek klima motoru bozuldu Antalya'da olduğu için sanırım Bir kaç kez bende kullandım Antalya Kaş yolunda yol tutuş ve gidişi sorunsuz bana bir tedirginlik hissettirmedi. 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 7 Ocak Paylaş 7 Ocak KM'den çok bakımlarına önem verirdim. Alınır mı sorusunu aracı görmeden cevaplamak zor. Araç iyi ise neden alınmasın. Babamda 1.6 tdci focus var 2006 model 110luk denilenden, 450 bini devirdi km olarak, 1 kez turbo değişti 1 kez enjektörlere bakım yapıldı şimdiye kadar. Aynı modelden arkadaşımda vardı, 80 bindeyken motor rektefe edildi mesela. Bakım, kullanım ve birazda şans. Furkan Bakırel yazdı: Otomatiği sorunlu şirkette iki tane vardı biri 170 bin civarındaydı diğer 80 bin ikisi de şanzımanı indirdi. 170 binde ki motor yedi alındığı galeriye iade edildi. Diğeri de yakın zaman içerisinde yer, çok kalitesiz bir araba yol tutuşu berbat, frenleri berbat, motor zayıf foşur foşur rüzgarı sesi alıyor her yerden, bir tek farları güzel, yolda gidişi sanki leğene tekerlek takmışlar yokuş aşağı salmışlar zira yokuş yukarı pek gidemiyor o kadar kötü ve tek elden kullanılan araç bu araç birkaç kişi kullansa neler olur acaba 🤔. Para nasıl harcanmaz sorusunun cevabı bu araba alınarak verilebilir. 3.0 tdi audiden sonra ne denense gitmeyecek zaten quattrodan sonra da hiç bir şey yol tutuyormuş gibi gelmeyecek. E segment audiden sonra c segment araçların da hiç biri kaliteli ya da yalıtımlı hissettirmeyecek. Hep söylerim, kıyas noktası önemli. Benim 1.6 golf varken (hitler motor) gitmiyor bu diyordum çünkü önceki aracım 2.0 mondeo idi. Aynı araçtan daha önce yakın arkadaşımda vardı, çok kullandım, o gidiyordu çünkü bende 97 şahin vardı o dönem. Bindiğimizin nasıl olduğunu indiğimiz belirliyor. S serisinden bir long versiyon kullanınca a6 konfor konusunda gözden düşebilir mesela. 4 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Furkan Bakırel yazdı: Otomatiği sorunlu şirkette iki tane vardı biri 170 bin civarındaydı diğer 80 bin ikisi de şanzımanı indirdi. 170 binde ki motor yedi alındığı galeriye iade edildi. Diğeri de yakın zaman içerisinde yer, çok kalitesiz bir araba yol tutuşu berbat, frenleri berbat, motor zayıf foşur foşur rüzgarı sesi alıyor her yerden, bir tek farları güzel, yolda gidişi sanki leğene tekerlek takmışlar yokuş aşağı salmışlar zira yokuş yukarı pek gidemiyor o kadar kötü ve tek elden kullanılan araç bu araç birkaç kişi kullansa neler olur acaba 🤔. Para nasıl harcanmaz sorusunun cevabı bu araba alınarak verilebilir. Manuel arbamız var satılık iki tane ama milletin cevabı "otomatik olaydı alırdım"... 3 2 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Manuel arbamız var satılık iki tane ama milletin cevabı "otomatik olaydı alırdım"... Ben A6 yı otomatik diye sattım bizim millet düşünürek hareket etmiyor ki, şanzımandan gelen en ufak ses 50-100 bin lira. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 7 Ocak Paylaş 7 Ocak (düzenlendi) Ahmet Türedi yazdı: Siz Megane sürdüğünüze emin misiniz? Açıkçası gidişi ve yakıt tüketimi gerçekten muazzam. Vites sorunu normalde yoktur. Büyük ihtimalle siz pörtlek araçlara denk gelmişsiniz. 3 yıldır kayınço kullanıyor araç 130 bin km oldu 80 binde aldık sorunsuz biniyor. Birtek klima motoru bozuldu Antalya'da olduğu için sanırım Bir kaç kez bende kullandım Antalya Kaş yolunda yol tutuş ve gidişi sorunsuz bana bir tedirginlik hissettirmedi. Evet eminim 🥲. Öncesi; Bu da sonrası, direksiyonun kenarında ki krom megane olduğunu kanıtlar daha geniş açılı resmini silmişim. 7 Ocak tarihinde Furkan Bakırel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ocak Paylaş 7 Ocak tanıdığın vereceği rakama bağlı olarak alınır tabii Yorum bağlantısı
Görkem Küçükyılmaz 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Mehmet Dagdeviren yazdı: Ben Şöyle yapıorum. Eğer 2.el araba alacaksam Sarı sitede Km bölümünü 0-70.000 km olarak fltrelerim. Bir araç 100.000 i geçince kaşı gözü oynamaya başlar çünkü. Linkteki araç Al satçı arabası. 380.000'de ki OM646 buna güldü 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Furkan Bakırel yazdı: Evet eminim 🥲. Öncesi; Bu da sonrası, direksiyonun kenarında ki krom megane olduğunu kanıtlar daha geniş açılı resmini silmişim. Bu tüm megane ler masraf çıkartır anlamı taşımıyor.Dediğim gibi sizin başınıza gelmiş.Geçmiş olsun diyelim. 1 Yorum bağlantısı
Yücel Metin 8 Ocak Paylaş 8 Ocak (düzenlendi) Megane 3 iyiydi geçen sene 260 bim km de vedalaştık 2021 blue DCI Megane 4 çok daha iyi severek devam ediyoruz, toplam 6 sene oluyor Megane ile . İlandaki araçta tamponda boya var gibi ton farkıda var. sağ marşbiel iyi bir darbe almış, Alabilirseniz 2020 üstü faz 2 Megane 4 bakmanızı tavsiye ederim, şanzıman 7 ileri yağlı kavrama var, ayrıca faz 1 touch paketlerde olmayan donanım farkları var. 8 Ocak tarihinde Yücel Metin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Ahmet Türedi yazdı: Bu tüm megane ler masraf çıkartır anlamı taşımıyor.Dediğim gibi sizin başınıza gelmiş.Geçmiş olsun diyelim. Öyle bir araba olsa bu piyasası, bu satış rakamları zaten mümkün değil. Piyasa hiçbir zaman yalan söylemez. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Rakam önemli , yani fiyat perfomans . Bu km ye gelene kadarki geçmişi önemli bakımları nasıl yapıldı ? bu km ye kadar turbo motor ve özellikle şanzıman işlem gördü mü ? bunların araştırılması lazım Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Görkem Küçükyılmaz yazdı: 380.000'de ki OM646 buna güldü Çok gülmenin Sonu Çok Ağlamak Olmasın. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Hayrettin Bahadir yazdı: Şöyle söyliyim, aracı satan babam değilse, Gaziantep Şahinbey'den araba almam. Ben babam olsa da almam, o da kanmış olabilir. 1 3 Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Fiyat makul ve şüphe uyandırıcı. Geçmişi bakim ve sahiplik dikkate alinarak degerlendirilmeli. Sirket cikmasi ise iyi düşünün ve baktirin. Bende Megan bakiyordum ama vazgecirdi arkadaslar. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Bu paket Megane alırım ama ilandaki arabayı almam şahsen bilakis. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Hasan Karabekiroglu yazdı: Bu paket Megane alırım ama ilandaki arabayı almam şahsen bilakis. Olur mu ya, bu parayı çöp arabaya vereceğine bir sürü eyt li premiyum araba var. Alsana mis gibi 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 8 Ocak Paylaş 8 Ocak İlkay Başaran yazdı: Olur mu ya, bu parayı çöp arabaya vereceğine bir sürü eyt li premiyum araba var. Alsana mis gibi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts