Mehmet Ozyurek 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Nihat Palolu yazdı: tek elle kullanılabilsin. Elden kaymayan hafif küçük birşey olsun. İşte burada tıkanıyorsun.. Çünkü piyasada 6 inç'ten küçük telefon yok.. Sadece iphone miniler var.. 13 mini uygundur sana.. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: İşte burada tıkanıyorsun.. Çünkü piyasada 6 inç'ten küçük telefon yok.. Sadece iphone miniler var.. 13 mini uygundur sana.. benim telefonum. şarj harici memnunum. ama pil gerçekten çok hızlı bitiyor. video, müzik kullanmam. çok az telefon, az whatapp, az instagram 4g ve toplam 1 saat açık internet gezintisi ile şarjı öğlen % 40 oluyor. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: benim telefonum. şarj harici memnunum. ama pil gerçekten çok hızlı bitiyor. video, müzik kullanmam. çok az telefon, az whatapp, az instagram 4g ve toplam 1 saat açık internet gezintisi ile şarjı öğlen % 40 oluyor. Kaç yıllık telefon? Benim 5S seninkinden iyiymiş. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: İşte burada tıkanıyorsun.. Çünkü piyasada 6 inç'ten küçük telefon yok.. Sadece iphone miniler var.. 13 mini uygundur sana.. Mart 2025’te Apple’ın kendi modem çipi ile piyasaya sürülecek uygun fiyatlı Apple iPhone SE4 modeli gelecek. Şimdi aklıma geldi. Nihat abi 2 ay daha dayanırsa hem alıştığı telefonu kullanmaya devam etmiş olur hem de istediği özelliklere sahip olur. Yeni SE, 13 Mini gibi değil. Hücresel Komponentleri daha verimli çalışacak pil süreleri de uzayacak deniyor. 2 Yorum bağlantısı
Halit Demir 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Alptuğ Özcan yazdı: Bende 2 ay kadar önce İphone 6s'den Android camiasına zorunlu geçiş yapmak zorunda kaldım(İphone'ların yüksek fiyatından sebep). Biraz araştırdım 20'ye Honor 200 aldım, 6s'den sonra telefon ekranı çok büyük geldi ama alışıyor insan. Honor 200 kamerası performansı ile piyasada öne çıkmış, Ben alırken 12/512 versiyonu vardı, daha sonrasında 8/256 versiyonu çıktı, şuan 17.300'den satılıyor h.burada'da. Performans anlamında bi olumsuzluk yaşamadım şuana kadar. Oyun yok telefonda. Sosyal medya, bankacılık uygulamaları vs. Kamerasından gayet memnunum, Batarya normal kullanımda 2 gün yetiyor bana, işlerim çok yoğun olurda kurcalamazsam da 3 gün de yeter. Bende bu modele bakiyorum kamerasi orta üst seviye mi sizce 30 40 lik tel almak istemiyorum ama kamerasida iyi olmali Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 7 Ocak Paylaş 7 Ocak (düzenlendi) Görkem Karakaş yazdı: S23 snapdragon. Ben şuanda s23 kullanıyorum alırken s24 çıkmıştı fiyat farkı da yoktu. Sırf işlemciden dolayı s23 tercih ettim. 10 ay kadar oldu çok memnunum açıkçası S23 aslında 6.1 inçlik ekranı ile konu sahibinin "tek elle kullanım" şartını mükemmel derecede karşılıyor ama onun bataryası 3700 ya da 3900 mah olacak. Bir günü çıkarma konusunda emin olmadığım için tavsiye etmemiştim. Yoksa S23 10 numara telefon. 7 Ocak tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Nihat Palolu yazdı: Kaç yıllık telefon? Benim 5S seninkinden iyiymiş. Sıfır aldım. Tam 3 yıllık. şöyle bir şey yaşadım. Eskiden iphone kullanmıştım. Pil ömrü ilk sene hızla düşmezdi. ama 13 minide ilk sene %90’a düştü. Telefon çom ısınıyordu. telefonu itunes’ten tekrar kurdum. Üstte yazdığım sorunlar çözüldü. Ama pil ömrü artık azdı. Garantiye de girmedi o sıra %80 altına inmediği için şimdi 3 senelik telefon %80 pil ömründe 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Halit Demir yazdı: Bende bu modele bakiyorum kamerasi orta üst seviye mi sizce 30 40 lik tel almak istemiyorum ama kamerasida iyi olmali Ben de o kadar para vermek istemediğim için zaten Android e geçiş yaptım, Bence kamerası orta seviyenin üzerinde, zaten sürekli dünyaca ünlü paris merkezli portre stüdyosu ile ortak çalışılmış yapay zeka destekli kamera diye lanse ediliyor. Portre konusunda bence gayet başarılı, Bir teknoloji mağazasında gidip inceleyin telefonu bence, Bir de pro modeli var onun fiyatı 29-30 civarıydı ben alırken şuan ne bilmiyorum ama ben %50 daha fazla ödemek istemedim, normal ile pro model arasında kamera, kasa vb bazı farklar var. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Alptuğ Özcan yazdı: Bende 2 ay kadar önce İphone 6s'den Android camiasına zorunlu geçiş yapmak zorunda kaldım(İphone'ların yüksek fiyatından sebep). Biraz araştırdım 20'ye Honor 200 aldım, 6s'den sonra telefon ekranı çok büyük geldi ama alışıyor insan. Honor 200 kamerası performansı ile piyasada öne çıkmış, Ben alırken 12/512 versiyonu vardı, daha sonrasında 8/256 versiyonu çıktı, şuan 17.300'den satılıyor h.burada'da. Performans anlamında bi olumsuzluk yaşamadım şuana kadar. Oyun yok telefonda. Sosyal medya, bankacılık uygulamaları vs. Kamerasından gayet memnunum, Batarya normal kullanımda 2 gün yetiyor bana, işlerim çok yoğun olurda kurcalamazsam da 3 gün de yeter. 6,8 inç cepte nasıl duruyor hocam Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: 6,8 inç cepte nasıl duruyor hocam 6,7 inç lütfen tablet gibi duruyor Şaka bi yana pantolon cebinde biraz sıkıntı oluyor eğilip ayakkabı giyerken vs, yürürken problem olmuyor ama, Ben İphone 6s'ten sonra bu kadar büyük telefonla nasıl yaparım tablet gibi cebimde diyordum ama çok da problem olmadı alıştım, 5.200mAh batarya var "silikon-karbon" diye adlandırmışlar, kutu içinden 100W şarj adaptörü çıkıyor. %20'den %100'e 40-45dk'dan falan dolduruyor. İphonedan sonra en sevdiğim özelliği bu oldu, sabah kalk elini yüzünü yıka, üstünü giy, kahvaltı yap diyene kadar şarj full. sonra 2 gün(kullanım alışkanlığına bağlı) şarj aletinin yerini unut 2 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: İşte burada tıkanıyorsun.. Çünkü piyasada 6 inç'ten küçük telefon yok.. Sadece iphone miniler var.. 13 mini uygundur sana.. Bencede bu. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Nihat Palolu yazdı: Hocam 5S'i size göndereyim mi. Yeni telefon alınca işime yaramayacak çünkü. Gerek yok bakacağım bi tane se var Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Samsung S serisinin takibi yok gibi küçük telefon olarak. Batarya korkutmasa bende 4 yıllık 5000 mA lik Poco X3 den sonra geçeceğim ama pişman olurum diye korkuyorum. 1 Yorum bağlantısı
Halit Demir 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Samsung a31 var bende 5 yil oldu heralde sorunsuz kullaniyorum a serileri iyi tahminim 1 Yorum bağlantısı
Serkan Özmen 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Keşke şu telefon ülkemize gelse. Alınabilecek en mantıklı tellerden biri olurdu. Vivo X200 Pro Mini Özellikleri - Epey 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Ahmet İhsan Akşen yazdı: Poco X3 çıta çok yüksek 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 8 Ocak Paylaş 8 Ocak tek elle kullanmaya uygun çok seçenek olmadığı için en ideali samsung S serisi olur S23 tavsiye ederim (S21 kullanıcısıyım) 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Ocak Paylaş 8 Ocak ıphone 11 var bizde satacam lazım olan varsa aklında olsun 1 Yorum bağlantısı
Halit Demir 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Alptuğ Özcan yazdı: Ben de o kadar para vermek istemediğim için zaten Android e geçiş yaptım, Bence kamerası orta seviyenin üzerinde, zaten sürekli dünyaca ünlü paris merkezli portre stüdyosu ile ortak çalışılmış yapay zeka destekli kamera diye lanse ediliyor. Portre konusunda bence gayet başarılı, Bir teknoloji mağazasında gidip inceleyin telefonu bence, Bir de pro modeli var onun fiyatı 29-30 civarıydı ben alırken şuan ne bilmiyorum ama ben %50 daha fazla ödemek istemedim, normal ile pro model arasında kamera, kasa vb bazı farklar var. Aynen inceledim ama bu fiyata boyle iyi kamera puani almasina inanamiyordum genel kullanim memnuniyetinizi merak etmistim, hat cekim gucu , akicilik, ekran tiklama hassasligi , donma kasma, vs konular Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Sanırım Samsung A55 alacağım. Hiç aklımda olmayan bir markaydı. Iphone’u zaten baştan elemiştim. Çin markalı (poco) birşey alırım diye tahmin ediyordum. Buradan Samsung tavsiyeleri gelince birkaç çin markası içinden eleme yapmak yerine Samsung Samsung’dur deyip bu markaya karar verdim. Orta halli birşey olarak A55 karşıma çıktı. Ekran boyutu olarak yapacak birşey yok alışacağım artık. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Halit Demir yazdı: Aynen inceledim ama bu fiyata boyle iyi kamera puani almasina inanamiyordum genel kullanim memnuniyetinizi merak etmistim, hat cekim gucu , akicilik, ekran tiklama hassasligi , donma kasma, vs konular Hiç birisi ile ilgili problem yaşamadım, iş yerinde eski telefon ile çekim gücü problemi yaşıyordum, bunda yaşamadım henüz, Akıcılıkla veya kasma donma gibi bişey de yaşamadım 1 Yorum bağlantısı
Çözüm Nihat Palolu 10 Ocak Yazar Çözüm Paylaş 10 Ocak Bıgün Vatan Bilgisayardan Samsung S24 FE aldım. Iphone 5S’i size vereyim fiyattan düşün dedim. Alalım ama üste para vermeniz gerekir dediler 🙂 Öneride bulunan herkese teşekkürler. Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Nihat Palolu yazdı: Bıgün Vatan Bilgisayardan Samsung S24 FE aldım. Iphone 5S’i size vereyim fiyattan düşün dedim. Alalım ama üste para vermeniz gerekir dediler 🙂 Öneride bulunan herkese teşekkürler. Fan edition kullananlar arasına hoşgeldin ☺️ Hayırlı olsun. İos'tan sonra arayüze ve ayarlara alışmak için biraz zaman gerekebilir. 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 10 Ocak Yazar Paylaş 10 Ocak Öner Kurukuz yazdı: Fan edition kullananlar arasına hoşgeldin ☺️ Hayırlı olsun. İos'tan sonra arayüze ve ayarlara alışmak için biraz zaman gerekebilir. Teşekkürler... Alışacağım artık, el mecbur 🙂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts