Ali Darbaz 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Yorumu size bırakıyorum. https://x.com/DoluBatarya/status/1876311997475955204?t=vkNResr-WBM6PHjaKWT_qg&s=19 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Virajlı veya eğimli yolda çok tehlikeli sonuçlar doğurur bu. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Kitt: Maykıl yiğidim yettim geliyorum repliği geldi aklıma 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Ali Darbaz yazdı: Yorumu size bırakıyorum. https://x.com/DoluBatarya/status/1876311997475955204?t=vkNResr-WBM6PHjaKWT_qg&s=19 0:49 daki sahne bize ters adam asarlar buna sokakta dikkatli ol Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 7 Ocak Paylaş 7 Ocak - Araba alırken hangisi sizin için daha önemlidir? A) Güvenlik B) Performans C) Verimlilik D) Dayanıklılık E) Çevreci F) Zıplaması 1 8 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Çağrı Alaf yazdı: - Araba alırken hangisi sizin için daha önemlidir? A) Güvenlik B) Performans C) Verimlilik D) Dayanıklılık E) Çevreci F) Zıplaması Zıplaması tabiki 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 7 Ocak Paylaş 7 Ocak (düzenlendi) Kimse yazmamis ama Knight Industries Two Thousand (KITT) bu isi coktan yapiyordu :-) Daha o zamanlardan arabada yapay zeka bile vardi 7 Ocak tarihinde Gökhan Tuna tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Gökhan Tuna yazdı: Kimse yazmamis ama Knight Industries Two Thousand (KITT) bu isi coktan yapiyordu :-) Daha o zamanlardan arabada yapay zeka bile vardi bunu gördükten sonra Byd'nin daha çok ekmek yemesi lazım 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Gökhan Tuna yazdı: Kimse yazmamis ama Knight Industries Two Thousand (KITT) bu isi coktan yapiyordu :-) Daha o zamanlardan arabada yapay zeka bile vardi Erdem Bozkurt yazdı: bunu gördükten sonra Byd'nin daha çok ekmek yemesi lazım Videoya bakınca 40 fırın yemesi lazım gibi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Karadenizli bunu daha önce yapmıştı.. Şaka bir yana, BYD gümbür gümbür geliyor.. Yüzen arabayı da yaptı. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Yağ satarıııım, bal satarııııım ustam ölmüş ben satarım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Ocak Paylaş 8 Ocak 1970’ler seri üretimde zaten yapılmış. Bugünkü uçak hızları 70’lerden az. Çin yeni uçuşa geçtiği için böyle heyecanlar yaşamaları normal 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Bir bardak selülozik tinerle daha iyi uçarım ben 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Ali Gök yazdı: inanmayın böyle şeylere bu da mı yalan? 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts