Haşmet Güngör 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Servet Aydın yazdı: 30 dk. Vakit bulursam bakam neymiş Boş ver .Yaşın müsait değil. Sonra "Ferrari'sini satan bilge "gibi "portifini satan bilge "olup hayatını çadırda geçirebilirsin.(araç üstü çadırı ayrılırken bırakmadın dimi) 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Servet Aydın yazdı: Dizi izlemeye vakti nasıl buluyonuz yav History kanalı güzel 20 şer dak lık 1930 yılını anlatan diziler var, pause play de yapılabiliyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Haşmet Güngör yazdı: Yaşın müsait değil. Haşmet abi tam olarak hangi yaştan bahsediyoruz? Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Mehmet Yeter yazdı: Haşmet abi tam olarak hangi yaştan bahsediyoruz? Dünya malına önem verme yaşından 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Haşmet Güngör yazdı: Boş ver .Yaşın müsait değil. Sonra "Ferrari'sini satan bilge "gibi "portifini satan bilge "olup hayatını çadırda geçirebilirsin.(araç üstü çadırı ayrılırken bırakmadın dimi) Çadırlı 4x4 kırmızı çizgimiz Çağlar Bayur yazdı: History kanalı güzel 20 şer dak lık 1930 yılını anlatan diziler var, pause play de yapılabiliyor. Paçağina siçtuğum Haşmet Güngör yazdı: Dünya malına önem verme yaşından Abi tamam kapatalım konuyu☕️☕️ Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Diziyle bir bağ kurmanın, biraz yaşanmışlıkla alakalı olduğunu düşünüyorum. Kendi öyküsünde musalla taşıyla erken tanışmış bir çok insanın içinde bir yerlere dokunuyor. Bu gibi yapımların bozmadan çoğalmasını ve devamını dilerim. 3 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 7 Ocak Paylaş 7 Ocak İzlemedim, izlemek için bir girişimde de bulunmadım. Devlet kanalı ücretli platform kurmuş. Hayret. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Ben Youtube'dan bir bölüm izledim. Gayet güzeldi. Devamını getireceğim bir ara ama benim canımı sıkan bu platformlar. Bir banka dökümüme bakıyorum; Youtube - Netflix - Amazon - Uber One - Apple Care - iCloud - Exxen arkadaş aboneliklerin kölesi olmuşuz resmen. Ben nasıl gidip tek dizi için platform alayım ki şimdi? Hadi iCloud'u ve Apple Care'i geç onlardan biz hizmet alıyorsun mecburi de tutmuyorlar. Diğerleri ne? Gücün yetmesi yetmemesi konusu değil insan keriz gibi hissediyor kendini. Korsan izleyene suç bulmamaya başladım yavaş yavaş. Star Wars Clone Wars diye hikaye anlatan güzel bir animasyon vardı elden ele geziyor Disney - Netflix. Bir oradan bir oradan mı abonelik alayım şimdi? Bu işin son bulması lazım. En azından ben para vermeyi bıraktım platformlara. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Çağrı Alaf yazdı: Ben Youtube'dan bir bölüm izledim. Gayet güzeldi. Devamını getireceğim bir ara ama benim canımı sıkan bu platformlar. Bir banka dökümüme bakıyorum; Youtube - Netflix - Amazon - Uber One - Apple Care - iCloud - Exxen arkadaş aboneliklerin kölesi olmuşuz resmen. Ben nasıl gidip tek dizi için platform alayım ki şimdi? Hadi iCloud'u ve Apple Care'i geç onlardan biz hizmet alıyorsun mecburi de tutmuyorlar. Diğerleri ne? Gücün yetmesi yetmemesi konusu değil insan keriz gibi hissediyor kendini. Korsan izleyene suç bulmamaya başladım yavaş yavaş. Star Wars Clone Wars diye hikaye anlatan güzel bir animasyon vardı elden ele geziyor Disney - Netflix. Bir oradan bir oradan mı abonelik alayım şimdi? Bu işin son bulması lazım. En azından ben para vermeyi bıraktım platformlara. Kapitalizm. Daha biz bir şey görmedik. Bunlar fragmanlar. Çarklar yağlı, duracak gibi değil. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Çağrı Alaf yazdı: Ben Youtube'dan bir bölüm izledim. Gayet güzeldi. Devamını getireceğim bir ara ama benim canımı sıkan bu platformlar. Bir banka dökümüme bakıyorum; Youtube - Netflix - Amazon - Uber One - Apple Care - iCloud - Exxen arkadaş aboneliklerin kölesi olmuşuz resmen. Ben nasıl gidip tek dizi için platform alayım ki şimdi? Hadi iCloud'u ve Apple Care'i geç onlardan biz hizmet alıyorsun mecburi de tutmuyorlar. Diğerleri ne? Gücün yetmesi yetmemesi konusu değil insan keriz gibi hissediyor kendini. Korsan izleyene suç bulmamaya başladım yavaş yavaş. Star Wars Clone Wars diye hikaye anlatan güzel bir animasyon vardı elden ele geziyor Disney - Netflix. Bir oradan bir oradan mı abonelik alayım şimdi? Bu işin son bulması lazım. En azından ben para vermeyi bıraktım platformlara. hepsinin açık olduğu uygulamalar var Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Ali Gülmez yazdı: hepsinin açık olduğu uygulamalar var E onlara yöneleceğiz artık. Tamam sunucu masrafları çok ama ben her içerik için ayrı para ödeyemem arkadaş. Bu da can yani, yetişir. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Biz de ailece izledik beğendik,çocuk müzikleri ile başlayıp arabesk ile bitmesi enteresan,kimsenin konu olarak tutmaz dediğini yapmış yapımvı cesaretle tebrik ederim.2.sezonunu bekliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Televizyon izlemeyen biri olarak öncelikle reklamlarından rahatsız olmuştum.Biraz ön yargılı olarak seyretmeye başladım. Sonra sardı beni garip bir şekilde.Hoşuma gitti açıkçası. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Mehmet Dagdeviren yazdı: Prison Break'ten sonra yerli yabancı sanırım hiç bir dizi beni kesmiyor artık 30 dakikalık olmasını özlemişiz valla çerez gibi gidiyor. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Bizim trt payları nereye gitti ki? Takasla kan, para ile çadır gibi birşey mi? 1 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Mehmet Yeter yazdı: Parodisini yapmışlar. Oto yikamacilar da yapmış parodisini, onlar da güzel yapmışlar. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Fikri Keleş yazdı: Ben de beğendim,bazi yerler sıkıyor ama geneli guzel. Verilen 99 tl ye değer bence,çünkü sinemaya gitmeye imkan el vermiyor bu devirde. 4 kişilik bir aile kaça patlar acaba 2 öğrenci 2 tam 1.180 verdim yeni. Bekir Çelik yazdı: Diziyle bir bağ kurmanın, biraz yaşanmışlıkla alakalı olduğunu düşünüyorum. Kendi öyküsünde musalla taşıyla erken tanışmış bir çok insanın içinde bir yerlere dokunuyor. Bu gibi yapımların bozmadan çoğalmasını ve devamını dilerim. Katılıyorum. Benim toptan özet yorumum “değişik” bir iş olmuş. 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Buna çok güldüm https://x.com/MediaMuhtari/status/1875294500362580153?t=Kd5JZqVhy1tIO9nSS7PiGw&s=19 Ticari fırsat https://x.com/whisperhaber/status/1876688921540612551?t=MWIEbzuSUQzyWyUvo5OVdA&s=19 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Dizi güzel ama abartıldığı kadar değil sade bir konusu var . Tabii de bir Çırak diye bir dizi o da aksiyon arayanlar için o da çok güzel .... Yorum bağlantısı
Recommended Posts