Mehmet Dagdeviren 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Merhabalar Dizinin 7. bölümündeyim ve sosyal medyada abartıldığı kadar kaliteli bi dizi havasını alamadım. Kısaca Dizi bana geçmedi.Acaba sorun bendemi diye düşünmeye başladım Sizde durumlar nasıl? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Nerede gösteriliyor bu dizi Bana hiç denk gelmedi. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Nerede gösteriliyor bu dizi Bana hiç denk gelmedi. https://www.tabii.com/tr TRT aldığı vergiler yetmiyormuş gibi paralı platform açmış. Dizi güzel. İlginç konu genelde, bunları görmek istemeyiz, âmâ hayatın gerçeği. 5 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 Ocak Paylaş 6 Ocak (düzenlendi) Son yıllarda dizilerin reklamları içerikleri ile değil de mutlaka sansasyonel bir şekilde yapmaya çalışıyorlar. Örnek vereyim, x dizide kadına şiddet tepki çekti diye haber yapıyorlar. Başka dizide erotik abdest diye başlık atıp haber yapıyorlar. Bu dizide de asılan "beni kim yıkayacak" afişleri ve bu afişe verilen tepkiler ile reklam yapıldı. Diziye gelince izledim. Yarım saatlik 10 bölüm. Yani akşam kuşağında yayınlanan bir dizinini iki bölümü kadar ancak toplam süresi var. Ahmet Kural iyi oynamış. Cenaze aracını kullanan karakter güzel. Kurgu güzel değil. Akıcılık güzel değil, bir sonraki bölümde ne olacak diye deli merakta kalmıyor insan. Konu iyi işlenmemiş. İşi mefta yıkamak olan yalnız bir adam var. Entrika yok, gayri meşru çocuk yok, aldatma yok. 10 üzerinden 7 puan ancak veririm. İkinci sezon tanıtımını da izledim. İyi giden diziye isimli oyuncu sokma işini sevmedim. (Hande Soral, kadın gassal). Şarkıları da Bayhan söyleyecekmiş, ondan da çok hoşlanmadım. 6 Ocak tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Kişiye göre değişir biz sevdik. Son bölüm oldukça duygusal bu arada. 1 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 6 Ocak Paylaş 6 Ocak İzledim. Kaliteliydi. İnce espriler var.. Son bölüm çok duygusaldı.. 4 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Ersen Tapan yazdı: Kişiye göre değişir biz sevdik. Son bölüm oldukça duygusal bu arada. Biz de izledik, son bölüm bizi de çok etkiledi. Benim sevmedim dediğim dizinin abartıldığı kadar güzel olmadığı (10/10 puan) idi. Yoksa biz de ailecek oturup izledik. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Mahmut Yıldız yazdı: gayri meşru çocuk yok, aldatma yok. halkımızın ilgisini çekmez o zaman . 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Ali Gök yazdı: halkımızın ilgisini çekmez o zaman . Bizim çekti valla. İzleme sebeplerinden biri de budur. Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 Ocak Paylaş 6 Ocak bizim evde tv 4 senedir kapalı . annem gile gidince kapıdan girince beni gören tv yi anında kapatıyor agzıman çıkan ilk söz kapatın şu televizyonu . tam bir saçmalık ne dizisi dizi ne haberi haber 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Ben de seyrettim ve beğendim. Oyunculuk güzel, drama zaten. Komedi değil, öyle beklentiniz olmasın. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 6 Ocak Paylaş 6 Ocak (düzenlendi) Mehmet Dagdeviren yazdı: Merhabalar Dizinin 7. bölümündeyim ve sosyal medyada abartıldığı kadar kaliteli bi dizi havasını alamadım. Kısaca Dizi bana geçmedi.Acaba sorun bendemi diye düşünmeye başladım Sizde durumlar nasıl? Dizi, film yada oyunculuk yorumlayacak kadar bilgili değilim. Kendi düşüncemi paylaşırsam Gassal dizisi bence çok iyi bir yapım değil, özgün de değil. Benzer hikayeleri işlemiş bir sürü dizi film var piyasada. Misal "Hayata Röveşata Çeken Adam" filmi, farklı bir hikaye üzerinde yakın bir konuyu işliyor. Niye bu kadar konuşuldu Gassal dizisi dersek, hükümet tarafından reklamının yapılması, sırf bundan dolayı muhalif kesim tarafından ön yargılı davranılması, arkasında TRT nin olması falan. Son olarak diğer yerli yapım dizilerin aşırı kötü olması Gassal dizisini iyi bir dizi yapmaz ama memleketin yarısı diğerleri çok kötü olur düşüncesi ile kötü bir yönetime defalarca oy verdi.. Buradan bakınca da dizinin aşırı beğenilmesini de yadırgamamak lazım İlave: İki sahnenin benzerliğini inceleyin. 6 Ocak tarihinde Bahadır TÜFEKCİ tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ocak Paylaş 6 Ocak A Man Called Otto müthiş bir film. Onu mutlaka izleyin derim. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Sani Gerşon yazdı: A Man Called Otto müthiş bir film. Onu mutlaka izleyin derim. Bu film başka bir filmden alintilama gibi geldi bana. Diğer filmde uve diye biri vardı. Sürekli intihar etmek istiyordu. Sonra yeni gelen komşular hayata tutunmasını sağlamıştı. Hatta adam kadına araba sürmeyi filan ogretiyordu. Komşuları fasliydi sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Gassal dizisinin 1. Bölümünü seyrettim fena degil hoşuma gitti. Yanlız ikinci bölüm için tabii üyeliği istiyormuş. Üye olduk emmee standart üyelere beleş degilmiş. Otobüs molası gibi birinci çaylar ücretsiz ikinciler 100 tl üyelik ile seyrediliyor. Yokmu bir hal çaresi ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Mehmet Yeter yazdı: Bu film başka bir filmden alintilama gibi geldi bana. Diğer filmde uve diye biri vardı. Sürekli intihar etmek istiyordu. Sonra yeni gelen komşular hayata tutunmasını sağlamıştı. Hatta adam kadına araba sürmeyi filan ogretiyordu. Komşuları fasliydi sanırım. Aynen doğru söylüyorsunuz. İkisi de aynı kitaptan uyarlama. İsveç yapımı olan film çok beğenilince Tom Hanks kendisi de uyarlamak istemiş. 2 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Mehmet Yeter yazdı: Bu film başka bir filmden alintilama gibi geldi bana. Diğer filmde uve diye biri vardı. Sürekli intihar etmek istiyordu. Sonra yeni gelen komşular hayata tutunmasını sağlamıştı. Hatta adam kadına araba sürmeyi filan ogretiyordu. Komşuları fasliydi sanırım. Orjinali bir roman zaten. A man called Ove isminde romandan önce aynı isimle bir film yapılıyor, sonrasında A man called Otto filmi 2. kez yapılıyor. 2 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Abartıldığı kadar iyi değil evet , ama şuan ki tv deki dizilerin %90 nın dan çok daha iyi. her bölümde arkada orkestra olması çok saçma olmuş 1 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Mustafa Erkan yazdı: Gassal dizisinin 1. Bölümünü seyrettim fena degil hoşuma gitti. Yanlız ikinci bölüm için tabii üyeliği istiyormuş. Üye olduk emmee standart üyelere beleş degilmiş. Otobüs molası gibi birinci çaylar ücretsiz ikinciler 100 tl üyelik ile seyrediliyor. Yokmu bir hal çaresi ? Bilgisayar yada tablet'ten önce yandex'i açın. Sonra "Gassal izle" diye arama yapın. Zilyon tane site çıkar, birini seçip izleyin 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Ali Gök yazdı: halkımızın ilgisini çekmez o zaman . holding de yok ise ben izlemem valla... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Prison Break'ten sonra yerli yabancı sanırım hiç bir dizi beni kesmiyor artık 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Özgün yapımları severim. Gerçek hayat hikayelerini. Mesela green book veya intouchables gibi. Bunları 5 er kere rahat izledim. Bir 5 kere daha izlesem sıkmaz. Hayata rovaşita çeken adamı izledim. Beklentimi karşılamadı. Boş zamanın varsa izleyecek bir şey yoksa izlenebilir, bana göre tabii. Zevkler tartışmaya açık bir konu değil. Benim sevmediğime bir başkası bayıla bilir. Bu Gassalı duydum ama sıra gelmedi. Netfliks deki diziler gibi esas oğlan gay değilse sorun olmaz. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Mehmet Dagdeviren yazdı: Prison Break'ten sonra yerli yabancı sanırım hiç bir dizi beni kesmiyor artık breaking bad den sonra Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Mehmet Dagdeviren yazdı: Prison Break'ten sonra yerli yabancı sanırım hiç bir dizi beni kesmiyor artık 24 izleyin mutlaka. Fatih Sarıkaya yazdı: Özgün yapımları severim. Gerçek hayat hikayelerini. Mesela green book veya intouchables gibi. Bunları 5 er kere rahat izledim. Bir 5 kere daha izlesem sıkmaz. Hayata rovaşita çeken adamı izledim. Beklentimi karşılamadı. Boş zamanın varsa izleyecek bir şey yoksa izlenebilir, bana göre tabii. Zevkler tartışmaya açık bir konu değil. Benim sevmediğime bir başkası bayıla bilir. Bu Gassalı duydum ama sıra gelmedi. Netfliks deki diziler gibi esas oğlan gay değilse sorun olmaz. Green Book çook güzel filmdi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Murat Öngür yazdı: breaking bad den sonra Abi inan o diziyi hiç sevemedim ya. Herkes dünyanın en iyi dizisi falan diyorda.Beni sarmadı. Ama ben ilk bölümlerde bıraktım,sanırım olay daha sonra başlıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts