İçeriğe Yönlendir

Yeni Arabam - Egea Cross

Oğuzkan Işık

Recommended Posts

Oğuzkan Işık
Gökhan Tuna yazdı:

Bir de bagajdaki o oyuk yerlere asagidaki gibi cirt cirtli fileler is gorur mu acaba?

20250326_130305.jpg.0f79352c368045105d58ee7af22f9ecd.jpg

Böyle bişey mi ? :biggrin: oyuklar bayağı uzunmuş. Arac için yapılmış üst kenarı lastikli sağlam cırtlı bir ürün buldum. Çifti 300 lira. Güzel oldu bence.

Birde kamyoncu işi döşeme yaptırdım. @Alpay Sumer abim de kullanmış vaktinde. Çok toz toprak birikiyordu kıyıda köşede. Benim hoşuma gitti. Paspasa düşen gofretler üflenmeden yenecek mi artık ?:kihkih:

Eşiklere çok ayakkabı temas ediyor diye ppf yapıştırmıştım fakat tahmin ettiğim gibi pek sağlıklı olmadı.

20250326_125633.jpg.789bf2b164c7f0c6bac6cd552fa58dda.jpg

20250326_125626.jpg.18750faa292b9b30aa09b7a1b777625c.jpg

20250326_124700.jpg.06f1242970b5c3fa9645ee7ff59585ba.jpg

20250326_124650.jpg.e720ce9e33b2f55c98ed10ee7a605e21.jpg20250326_124258.jpg.442d136d3306070def83a5106048abbe.jpg20250326_124250.jpg.02a34f702db768e95e8d38fa9f5e49a3.jpg

• Beğen 13
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

mis olmus mis ❤️ 

Üzerine de 3d paspas ekle bak gofreti yere atmadan yemezsin :nargile: 

• Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Çok güzel olmuş. Oturacaklar için  ayakkabılarını çıkaracaklar. Kamyoncu usulü.

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Alpay Sumer yazdı:

mis olmus mis ❤️ 

Üzerine de 3d paspas ekle bak gofreti yere atmadan yemezsin :nargile: 

Para kalmadı ki onu alalım :biggrin:

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Mındar

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
Oğuzkan Işık yazdı:

Böyle bişey mi ? :biggrin: oyuklar bayağı uzunmuş. Arac için yapılmış üst kenarı lastikli sağlam cırtlı bir ürün buldum. Çifti 300 lira. Güzel oldu bence.

Birde kamyoncu işi döşeme yaptırdım. @Alpay Sumer abim de kullanmış vaktinde. Çok toz toprak birikiyordu kıyıda köşede. Benim hoşuma gitti. Paspasa düşen gofretler üflenmeden yenecek mi artık ?:kihkih:

Eşiklere çok ayakkabı temas ediyor diye ppf yapıştırmıştım fakat tahmin ettiğim gibi pek sağlıklı olmadı.

Hem cirt cirtli zimbirtilar hem de doseme enfes olmus :nazar:; yalniz ben bu arabaya binerken kamyon soforleri gibi ayakkabimi cikaririm direkt  :)

Sormasi ayip kac kurusa mal oldu? 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Mehmet Yeter yazdı:

ayakkabılarını çıkaracaklar.

Gökhan Tuna yazdı:

ayakkabimi cikaririm direkt 

Herkesin aklında aynı soru :D 

Gömü falan mı buldun bi yerden @Oğuzkan Işık Bi dahaki sefere beni de çağır :crazy:

Güle güle kullan bu arada

Koltukları ne zaman yıkayacaz :fiuw:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Gökhan Tuna yazdı:

Hem cirt cirtli zimbirtilar hem de doseme enfes olmus :nazar:; yalniz ben bu arabaya binerken kamyon soforleri gibi ayakkabimi cikaririm direkt  :)

Sormasi ayip kac kurusa mal oldu? 

Trendyolda 3.300 liraydı 3 taksit yapıyorlardı. Telefonla aradım 3bin fiyat verdiler 6 taksite böldük mis gibi oldu. Basamak olsa çıkarır koyarız ayakkabıyı :biggrin:

Alptuğ Özcan yazdı:

Herkesin aklında aynı soru :D 

Gömü falan mı buldun bi yerden @Oğuzkan Işık Bi dahaki sefere beni de çağır :crazy:

Güle güle kullan bu arada

Koltukları ne zaman yıkayacaz :fiuw:

Ben ctesi köye gideceğim. Makinayı yanıma alacağım. Hava müsade ederse yıkayacağım. Sabahtan gidelim halledelim. Rüzgar eserse yarım saatte kurur 

Baktımda şimdi hafta sonu yağmurluymuş @Alptuğ Özcan hava müsait olunca yıkarız artık

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Fakat döşemeci cidden iyiymiş. Güle güle kullan Oğuzkan güzel olmuş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
İlkay Başaran yazdı:

Fakat döşemeci cidden iyiymiş. Güle güle kullan Oğuzkan güzel olmuş.

Teşekkür ederim abi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Oğuzkan Işık yazdı:

Trendyolda 3.300 liraydı 3 taksit yapıyorlardı. Telefonla aradım 3bin fiyat verdiler 6 taksite böldük mis gibi oldu. Basamak olsa çıkarır koyarız ayakkabıyı :biggrin:

Ben ctesi köye gideceğim. Makinayı yanıma alacağım. Hava müsade ederse yıkayacağım. Sabahtan gidelim halledelim. Rüzgar eserse yarım saatte kurur 

Baktımda şimdi hafta sonu yağmurluymuş @Alptuğ Özcan hava müsait olunca yıkarız artık

Maliyeti arabaya pis binenlere fırça atmaktan ucuzmuş :crazy:

Güle güle kullan yakışmış

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Oğuzkan Işık yazdı:

Benim işler karışık belki yarın mesai çıkışı gidebilirim ben, neyse havalar ısınıyo artık vakit yaklaşıyo

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Pek tarzım olmasa da, döşemeler hakikaten güzel olmuş. Güle güle kullanın. :nazar:

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Köksal Yılmaz yazdı:

Maliyeti arabaya pis binenlere fırça atmaktan ucuzmuş :crazy:

Güle güle kullan yakışmış

Oteller çok pahalı :D sağol abi

H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Pek tarzım olmasa da, döşemeler hakikaten güzel olmuş. Güle güle kullanın. :nazar:

Benimde tarzım değil de taban döşemesinden çıkmayan taşcıklar çok sinir bozuyor hocam. Sağolun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
(düzenlendi)

Film çektirmeye gittim bugün. Arkalar halk tabiriyle 2 3 numara arasında kalan bir tonda film önler ise 2.

20250327_141654.jpg.8fa94357bd95c94797dac87ce62b1961.jpg

Kontak 1 saat falan açık kaldı. Sonra marşa bastık tık yok. Hemen bi takviye yapıp aküyü değiştirmeye gittim. 

Üzerinde 50 amper fabrikasyon akü vardı. 60 amper inci aldım. 2300 tl

20250327_140115.jpg.0bb022e33e4c8620e51a0d7877545907.jpg

tarihinde Oğuzkan Işık tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Oğuzkan Işık yazdı:

Film çektirmeye gittim bugün. Arkalar hslk tabiriylr 2 3 numara arasında kalan bir tonda film önler ise 2.

20250327_141654.jpg.8fa94357bd95c94797dac87ce62b1961.jpg

Güzel olmuş filmler :nazar:

Ne marka çektirdin. Bu kaç gayme 

Ben de ön ikiyi yeniletsem iyi aslında

Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş

Bu arabaya uzun binelecek sanırım baya bi şeyler yapılmış. Güzel olmuş beğendim 😄

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Alptuğ Özcan yazdı:

Güzel olmuş filmler :nazar:

Ne marka çektirdin. Bu kaç gayme 

Ben de ön ikiyi yeniletsem iyi aslında

Filmler 2buçuk. Pejo hariç tüm arabalarıma bu yere çektirdim. Markasını bilmiyorum ama kaliteli film. Solma yapmıyor içerden görüş gayet iyi.

Görkem Karakaş yazdı:

Bu arabaya uzun binelecek sanırım baya bi şeyler yapılmış. Güzel olmuş beğendim 😄

Sanırım 2 yıl kadar bineriz. Teşekkür ederim

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Oğuzkan Işık yazdı:

Pejo hariç

Sebebi neydi ki :crazy:

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Selçuk Bakış yazdı:

Sebebi neydi ki :crazy:

Pejo bi başkaydı :wub:

Ona lumar yaptırmıştım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık

Arife günü koltuklar yıkandı. Temiz halinin rengi çok güzel. Derin bir siyahlık var.

Bugün ilk uzun yolunu yaptık. 140 km düz yol 100 km kadar dağ iniş çıkış virajlar vs. Konforu ses yalıtımı tatminkar seviyede. Yokuşlarda devirini yokuşun başında aldırınca gayet güzel gidiyor. Lastik ebatlarından (215 55 17) kaynaklı olduğunu düşündüğüm ufak rahatsızlık var. Şöyle ki virajlarda yolun bozuk olduğu yerlere teker temas edince hafif çukurlara vs kasayı çok oynatıyor. Lastikleri taktırdıktan sonra kendim havalarını kontrol etmedim, belki de havalardandır fazla basmış olabilirler. Genel anlamda memnuiyet duymağım bir durum olmadı.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Oğuzkan Işık yazdı:

Arife günü koltuklar yıkandı. Temiz halinin rengi çok güzel. Derin bir siyahlık var.

Bugün ilk uzun yolunu yaptık. 140 km düz yol 100 km kadar dağ iniş çıkış virajlar vs. Konforu ses yalıtımı tatminkar seviyede. Yokuşlarda devirini yokuşun başında aldırınca gayet güzel gidiyor. Lastik ebatlarından (215 55 17) kaynaklı olduğunu düşündüğüm ufak rahatsızlık var. Şöyle ki virajlarda yolun bozuk olduğu yerlere teker temas edince hafif çukurlara vs kasayı çok oynatıyor. Lastikleri taktırdıktan sonra kendim havalarını kontrol etmedim, belki de havalardandır fazla basmış olabilirler. Genel anlamda memnuiyet duymağım bir durum olmadı.

yağ eksiltme varmı 1000 km de çubuktan bir ölçüm yaptın mı?

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Ali Darbaz yazdı:

yağ eksiltme varmı 1000 km de çubuktan bir ölçüm yaptın mı?

Henüz eksiltme yok

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Oğuzkan Işık yazdı:

koltuklar yıkandı

:hwrk:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Oğuzkan Işık yazdı:

Bugün ilk uzun yolunu yaptık.

Konforu ses yalıtımı tatminkar seviyede.

Yokuşlarda devirini yokuşun başında aldırınca gayet güzel gidiyor.

Bende bayramda yaptım ilk uzun yolunu, Gidiş 1 depo LPG, dönüş 1 dönüş LPG. 2,50 TL/km çıktı hesap.

Yalıtım tahminimden 1 tık iyi geldi

Araç yüklüyken yokuşlarda yavaşlıyor(dizelden geçince rahatsız etti beni), devir çevirirsen hızı korumaya çalışıyor,

Genel olarak memnunum ben de şuan

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...