İçeriğe Yönlendir

Yeni Arabam - Egea Cross

Oğuzkan Işık

Recommended Posts

Oğuzkan Işık
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

İnternet Geçmişini silsem, instagramda karşıma çıkacak parmak videolarını engelleyebiliyor muyum? 

niye parmak videoları izliyorsun ki ?

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Oğuzkan Işık yazdı:

niye parmak videoları izliyorsun ki ?

• Mutlu 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Ali Özal

Hayırlı ve uğurlu olsun. Ama arabayı güzelleştiren yol, doğa, yeşillik, ağaç, müzik, şiir, paylaşım ve sohbettir. Sevgilerimle...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Oğuzkan Işık
(düzenlendi)

Dün şofben montajı yapıldı.

Atiker grand tercih ettik. Ayrıca afr ayarı da yapıldı. Afr ayarının önemini benzinde 3le çıkamadığım yokuşu tüple 3te çıkınca anladım. Dolum ağzını benzin depo girişinin yanına koyduk. İşçilikten memnun kaldım. 9da başlayıp 2 gibi tüm işlemleri bitirdik. 

axfyupd.jpg

ogaqpny.jpg

6eh5woa.jpg

n1ijq5v.jpg

mh2k1g4.jpg

Tank 42 litre. Bagaj zemininden 5 cm yüksekte kalıyor tank. Strafor ile destekledim kenarları. Serviste tüpe uygun köpük ve halı satılıyor ilerde tedarik etmeyi düşünüyorum.

al5iu57.jpg

tarihinde Oğuzkan Işık tarafından düzenlendi
  • Beğen 9
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Oğuzkan taktırma demiştik ama güzel olmuş. Madem taktırdın uzun süre binilecek demektir

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Hayırlı olsun. 

Biryerden biryere gitmek için güzel araç. 

Tasarımını güzel, 2016 hb kullandim fiat arabasini sevemedim sattim. Şirkettede doblo kullaniyorum (connectten gectik o zamanda ayni oldu) Fiat ta söyle bir sıkıntı var, bircok özelliği varmi var mantığıyla yapiyor maliyeti düşük tutmak için ince detay çalışmıyor buda kullaniciya zevk vermiyor fiat arabasi diyip geçiyorsun fazla sey beklememek gerek diyip. Ama masrafsiz uzun yillar a noktasindan b noktasina gidiyim diyenler detaylara takilmiyor tabi. 

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Emre Şimşek yazdı:

Oğuzkan taktırma demiştik ama güzel olmuş. Madem taktırdın uzun süre binilecek demektir

kısa vadede satma düşüncem yok şuan abi

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Uğur Kamil yazdı:

Hayırlı olsun. 

Biryerden biryere gitmek için güzel araç. 

Tasarımını güzel, 2016 hb kullandim fiat arabasini sevemedim sattim. Şirkettede doblo kullaniyorum (connectten gectik o zamanda ayni oldu) Fiat ta söyle bir sıkıntı var, bircok özelliği varmi var mantığıyla yapiyor maliyeti düşük tutmak için ince detay çalışmıyor buda kullaniciya zevk vermiyor fiat arabasi diyip geçiyorsun fazla sey beklememek gerek diyip. Ama masrafsiz uzun yillar a noktasindan b noktasina gidiyim diyenler detaylara takilmiyor tabi. 

Teşekkür ederim. 

Ticari amaçla kullanmıyorsak bütün arabalar bir yerden bir yere gitmek için değil mi zaten Uğur bey ? :) 

Bence özelliklerinin hepsi gayet kullanışlı ve yeterli. 

Beğenerek aldık ve keyifle kullanıyoruz.

Size zevk vermemiş olmasını anlayabiliyorum, T-cross daha geniş sanırım egea hb'den.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...