Mehmet Ozyurek 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: Bir dakika şimdi, sonradan 1200 demedin mi? Ciddem 5500 mü iade? Bana hiç gelen olmadı daha Son durum 4998 iade. Gelir o gelir.. Vakıf kartına bak. 5 ocakta bizden çıkmış para.. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Son durum 4998 iade. Gelir o gelir.. Vakıf kartına bak. 5 ocakta bizden çıkmış para.. Sen gönderdiysen gelir elbet. hemen hemen o kadarda sigortadan gelecek ohh misss 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak Celal Aydın yazdı: Hayırlı uğurlu olsun. Makina güzel Teşekkürler İsa Acar yazdı: Hayırlı olsun kardeşim, güzel günlerde kullanılsın Sağol abi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak Emre Şimşek yazdı: Oğuzkanım hayırlı olsun yengem güle güle binsin Teşekkür ederim abim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: Sen gönderdiysen gelir elbet. hemen hemen o kadarda sigortadan gelecek ohh misss Resmen zarar ettik bu işten 1 5 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Hayırlı uğurlu olsun inşallah. kazasız belasız sürüşler dilerim Oğuzkan Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak Murat Azalma yazdı: Hayırlı uğurlu olsun inşallah. kazasız belasız sürüşler dilerim Oğuzkan Teşekkür ederim Murat abi 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Hayırlı olsun Oğuzkan. Emmiye kepenk indirtceksiniz beaa Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak Ümit Türk yazdı: Hayırlı olsun Oğuzkan. Emmiye kepenk indirtceksiniz beaa Teşekkür ederim abi. Biz varken kepenk indirecekse yazık bize. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak Zeki Ağaçgözgü yazdı: Keyifli seyirler olsun inşallah. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Murat Sahın 7 Ocak Paylaş 7 Ocak E bunun mangalı ne zaman yanacak? @Çağlar Bayur mangal dendi, bildirimler kapalıdır falan, gözden kaçmasın Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak Murat Sahın yazdı: E bunun mangalı ne zaman yanacak? @Çağlar Bayur mangal dendi, bildirimler kapalıdır falan, gözden kaçmasın Senin egeanın mangalının hemen ardına yakılacak Emin Önal yazdı: Hayırlı olsun Oğuzkan 🧿 Teşekkür ederim güzel abim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Murat Sahın yazdı: E bunun mangalı ne zaman yanacak? @Çağlar Bayur mangal dendi, bildirimler kapalıdır falan, gözden kaçmasın domatesi kestim bekliyorum 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Ocak Yazar Paylaş 8 Ocak Emin Önal yazdı: Tikky Con Con mu şimdi bu arabanın adı Plaka ile ilgili çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bişeyler yapmayı deneyeceğiz Plakasından dolayı es geçmiştim ilanını ama mantık burada buluştu yine Yorum bağlantısı
Serhat Işık 8 Ocak Paylaş 8 Ocak hayırlı olsun kardeşim. ALLAH, kazasız ve belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Ocak Yazar Paylaş 8 Ocak Serhat Işık yazdı: hayırlı olsun kardeşim. ALLAH, kazasız ve belasız kullanmayı nasip etsin. Sağolasın Serhat abi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Emin Önal yazdı: Tikky Con Con mu şimdi bu arabanın adı Con sinow Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Çağlar Bayur yazdı: domatesi kestim bekliyorum İki tane de patlıcan atalım.. Bu emekli maaşları ile sucuk ve et alamayız artık.. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Ocak Yazar Paylaş 8 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: İki tane de patlıcan atalım.. Bu emekli maaşları ile sucuk ve et alamayız artık.. Patlıcan 80 lira 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts