Oğuzkan Işık 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Osman Ünal yazdı: Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. teşekkürler sağolun Aydın Sert yazdı: Hayırlı olsun Teşekkürler Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle kullanın Oğuzkan. Kaç 350 şimdi bu? 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle kullanın Oğuzkan. Kaç 350 şimdi bu? Sağolun hocam. Alırken mi satarken mi? 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Lodosu arkaya alınca kaç saat 0-100 Şaka maka iyi yaptın mis gibi araba. Hemde dolu paket. 6 biraz ağır geliyor aklında olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Oğuzkan hocam kendim almış gibi sevindim. Çok güzel bir araç. Kazasız belasız güle güle kullanın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Hayırlı olsun güle güle kullanın, maşallahı var 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak İlkay Başaran yazdı: Lodosu arkaya alınca kaç saat 0-100 Şaka maka iyi yaptın mis gibi araba. Hemde dolu paket. 6 biraz ağır geliyor aklında olsun. Rüzgar arkadansa 0-100 2 iş günü Ailecek beğendik abi crosu. İş yerinde 1.4 kullanmıştım sedanda. Ama bu çok yukarıda kalıyor. Arabadan inerken yükselmiyorum diğer arabalardaki gibi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Ocak Paylaş 6 Ocak hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız cezasız inşallah 1.4 alışana kadara biraz zorluk çekeceksin özellikle rampalarda, alışınca zaten sağdan sağdan gidersin sorun kalmaz. 3 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Mehmet Yeter yazdı: Oğuzkan hocam kendim almış gibi sevindim. Çok güzel bir araç. Kazasız belasız güle güle kullanın inşallah. Teşekkür ederim Mehmet abi Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın, maşallahı var Teşekkürler Köksal abi Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun Sağol Sani abi Mehmet Kazancıoğlu yazdı: hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız cezasız inşallah 1.4 alışana kadara biraz zorluk çekeceksin özellikle rampalarda, alışınca zaten sağdan sağdan gidersin sorun kalmaz. Teşekkür ederim abi. Islak çimenlerden çıkabiliyor ama 1 Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: volvo s90 mı Evet Artık yazabiliyorum. Çünkü arabayı 1 saat önce teslim aldım. PPF kaplama için ustaya teslim ettim Hafta sonuna teslim alacağım inşallah... S90 T8 hem pilli hem benzinli 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Muharrem Karagülle yazdı: Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Teşekkürler Remzi Karaca yazdı: Evet Artık yazabiliyorum. Çünkü arabayı 1 saat önce teslim aldım. PPF kaplama için ustaya teslim ettim Hafta sonuna teslim alacağım inşallah... S90 T8 hem pilli hem benzinli Kime bıraktın? Deseydin memnun kaldığımız bir yer tavsiye ederdik abi Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: Teşekkürler Kime bıraktın? Deseydin memnun kaldığımız bir yer tavsiye ederdik abi İlk gördüğüm dükkana girdim verdim işte, camlara da film yapalım dedi. Olur dedim ben de Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: Teşekkür ederim Mehmet abi Teşekkürler Köksal abi Sağol Sani abi Teşekkür ederim abi. Islak çimenlerden çıkabiliyor ama aynı yerde deneme yapalım istersen çıkabilecek mi görürüz ciğerlerin yetmez senin o çimde gidemeyen ile çok uğraşmaya gelmez 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Mehmet Kazancıoğlu yazdı: aynı yerde deneme yapalım istersen çıkabilecek mi görürüz ciğerlerin yetmez senin o çimde gidemeyen ile çok uğraşmaya gelmez çıkamasa da aynı yerde kalır gibi Servet abi sucukları pişirecekse yine, gelirim hemen Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Kardeşim hayırlı olsun.. Güle güle kullan. Sawa iyidir. Gerçi kaskosundan zarar ettik ama olsun. Kazanan sen oldun, yabancıya gitmedi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Gerçi kaskosundan zarar ettik ama olsun. Kazanan sen oldun, yabancıya gitmedi 350ye mi geldi abi? Plakanın anlamını bulduk con sinow. Winter is coming. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Hüseyin Sönmez yazdı: Hayırlı olsun Oğuzkan. Teşekkürler abi Mehmet Ozyurek yazdı: Kardeşim hayırlı olsun.. Güle güle kullan. Sawa iyidir. Gerçi kaskosundan zarar ettik ama olsun. Kazanan sen oldun, yabancıya gitmedi Sağol emmi. Benim elimde değil senin elindeydi ne yapayım 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: Sağol emmi. Benim elimde değil senin elindeydi ne yapayım Lanet olsun içimdeki insan sevgisine Mehmet Yeter yazdı: 350ye mi geldi abi? Pejonun kaskosuna bunu girdik.. 5500 lira iade çıktı.. 5500 diyorum, çek emmi karttan diyor.. La iade çıkıyor dedim. Yolladım geri kartına 10 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Lanet olsun içimdeki insan sevgisine Pejonun kaskosuna bunu girdik.. 5500 lira iade çıktı.. 5500 diyorum, çek emmi karttan diyor.. La iade çıkıyor dedim. Yolladım geri kartına Bir dakika şimdi, sonradan 1200 demedin mi? Ciddem 5500 mü iade? Bana hiç gelen olmadı daha 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts