Murat Sürmeli 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Hayırlı olsun Oğuz, kazasız belasız binmek nasip olsun 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Hayırlı uğurlu olsun gülerek kullan Kardeşim maşallah güzel araba 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Hayırlı olsun. Ben egeayı seviyorum ama şu yağ yakma konuları var. 1000 km kadar bi gözün yağ çubuğunda olsun 🧿🧿 kimisi yakmıyor diyorlar 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Hayırlı olsun tekrar Oğuz, güle güle bin(şey pardon yenge binsin 🫣) Feci araba kullanıyor yalnız 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Hayırlı olsun güzel kardeşim, kazasız belasız binmek nasip olsun. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: Sağol abi pejodan sonra pamuk gibi geldi 16 v biliyorum ustada 16 v dedi ama diğer dişliyi göremedim ben. motorun diğer tarafı biraz kalabalık. içerden zincir ile mi bağladılar bilemiyorum. @Ali Darbaz yardımcı olur bu konuda sanırım. Tek egzantrik 16v de olabilir. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: Sağol abi pejodan sonra pamuk gibi geldi 16 v biliyorum ustada 16 v dedi ama diğer dişliyi göremedim ben. motorun diğer tarafı biraz kalabalık. içerden zincir ile mi bağladılar bilemiyorum. @Ali Darbaz yardımcı olur bu konuda sanırım. hayırlı olsun çift egzantrik 16 valf 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Remzi Karaca yazdı: Hayırlı olsun. Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Bende yeni bir şey aldım ama henüz filen teslim alamadığım için yazamıyorum. İş + sağlık durumları yoğunluğundan gidip arabayı alamadım araba 3 sene durmaz ki volvo s90 mı Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler kaça maloldu acaba 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun Oğuzkan. Murat Sürmeli yazdı: Hayırlı olsun Oğuz, kazasız belasız binmek nasip olsun Alpay Sumer yazdı: Hayırlı olsun 🧿 Harun Özden yazdı: Hayırlı olsun Oğuz, güle güle kullan inşallah Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı uğurlu olsun gülerek kullan Kardeşim maşallah güzel araba Görkem Karakaş yazdı: Hayırlı olsun. Ben egeayı seviyorum ama şu yağ yakma konuları var. 1000 km kadar bi gözün yağ çubuğunda olsun 🧿🧿 kimisi yakmıyor diyorlar Aytac Sakal yazdı: Hayırlı Olsun Kazasız Belasız. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. @Görkem Karakaş evet yakmıyor diyende var yakıyor diyende. kontrollü gideceğiz öğrenene kadar Alptuğ Özcan yazdı: Hayırlı olsun tekrar Oğuz, güle güle bin(şey pardon yenge binsin 🫣) Feci araba kullanıyor yalnız Sende paparazilerden ders almış gibisin ama kaçarım Murat Sahın yazdı: Hayırlı olsun güzel kardeşim, kazasız belasız binmek nasip olsun. Teşekkür ederim güzel abim 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun. Kaş para Ali Uymaz yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler kaça maloldu acaba Teşekkürler. Çok para 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak İlkay Başaran yazdı: Keşke w140 s320 alsaydın bunu alacağına Nasıl aklıma gelmedi ya Recep Demirci yazdı: Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Teşekkürler Ersen Tapan yazdı: Hayırlı olsun Oğuzkan Sağol Ersen abi 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Remzi Karaca yazdı: Hayırlı olsun. Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Bende yeni bir şey aldım ama henüz filen teslim alamadığım için yazamıyorum. İş + sağlık durumları yoğunluğundan gidip arabayı alamadım Sen vekaleti ver ben işi gücü bırakır gider teslim alırım abi Oğuzkan Erışık yazdı: volvo s90 mı Oğuzkan Erışık yazdı: Sende paparazilerden ders almış gibisin ama kaçarım Deklansöre 2 sn erken bassaydım 32 dişin görünüyordu ama Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Hayırlı olsun. Güzel günlerde, kazasız ,belasız kullan . Satarsan 350 ye alırım. 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Haşmet Güngör yazdı: Hayırlı olsun. Güzel günlerde, kazasız ,belasız kullan . Satarsan 350 ye alırım. Senin canın sağolsun be Haşmet abi. Sürerek mi getireyim çekici ile mi ? Alptuğ Özcan yazdı: Deklansöre 2 sn erken bassaydım 32 dişin görünüyordu ama 2 saniye çok uzun bir süre 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts