Fikri Keleş Cuma 11:48 Paylaş Cuma 11:48 Oğuzkan Işık yazdı: içerden görüş gayet iyi. Benim clio da vardo söktüm attim,yağmurda kapalı havada görüş çok zordu.bunda kriter ne acaba Güneşte rahat oluyordu ama doger zamanlar eziyet Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Cuma 16:05 Yazar Paylaş Cuma 16:05 Fikri Keleş yazdı: Benim clio da vardo söktüm attim,yağmurda kapalı havada görüş çok zordu.bunda kriter ne acaba Güneşte rahat oluyordu ama doger zamanlar eziyet Filmin kalitesi önemli. İçerden daha saydam görünmeli. Alabeleli vs olmamalı. Kalite azaldıkça içerden dışardan aynı görünmeye başlar Alptuğ Özcan yazdı: Makinayı denedim yav Alptuğ Özcan yazdı: Bende bayramda yaptım ilk uzun yolunu, Gidiş 1 depo LPG, dönüş 1 dönüş LPG. 2,50 TL/km çıktı hesap. Yalıtım tahminimden 1 tık iyi geldi Araç yüklüyken yokuşlarda yavaşlıyor(dizelden geçince rahatsız etti beni), devir çevirirsen hızı korumaya çalışıyor, Genel olarak memnunum ben de şuan Benimde 2 lira yakmış az bişey ş.içi vardı. Rampa çoktu çok sıkıştırdım yokuşlarda. Biraz daha düşebilirdi hiç dikkat etmedim sürerken. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cuma 16:29 Paylaş Cuma 16:29 Oğuzkan Işık yazdı: Filmin kalitesi önemli. İmdbye bakılır en yuksek reyting hangisinde ise o tercih edilir. En çok reyting yabancı filmlerde. 1 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Pazar 14:42 Paylaş Pazar 14:42 Oğuzkan Işık yazdı: Makinayı denedim yav Benimde 2 lira yakmış az bişey ş.içi vardı. Rampa çoktu çok sıkıştırdım yokuşlarda. Biraz daha düşebilirdi hiç dikkat etmedim sürerken. Nasıl iyi miymiş bari makina🧐 Bende dikkat etmedim Allah ne verdiyse Elmadağda ve Havza ve Kavakta Otomatiğin de etkisi var tabi benim tüketimde 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts