Mehmet Ozyurek 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: Bir dakika şimdi, sonradan 1200 demedin mi? Ciddem 5500 mü iade? Bana hiç gelen olmadı daha Genişlet Son durum 4998 iade. Gelir o gelir.. Vakıf kartına bak. 5 ocakta bizden çıkmış para.. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Son durum 4998 iade. Gelir o gelir.. Vakıf kartına bak. 5 ocakta bizden çıkmış para.. Genişlet Sen gönderdiysen gelir elbet. hemen hemen o kadarda sigortadan gelecek ohh misss 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak Celal Aydın yazdı: Hayırlı uğurlu olsun. Makina güzel Genişlet Teşekkürler İsa Acar yazdı: Hayırlı olsun kardeşim, güzel günlerde kullanılsın Genişlet Sağol abi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak Emre Şimşek yazdı: Oğuzkanım hayırlı olsun yengem güle güle binsin Genişlet Teşekkür ederim abim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: Sen gönderdiysen gelir elbet. hemen hemen o kadarda sigortadan gelecek ohh misss Genişlet Resmen zarar ettik bu işten 1 5 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Hayırlı uğurlu olsun inşallah. kazasız belasız sürüşler dilerim Oğuzkan Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak Murat Azalma yazdı: Hayırlı uğurlu olsun inşallah. kazasız belasız sürüşler dilerim Oğuzkan Genişlet Teşekkür ederim Murat abi 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Hayırlı olsun Oğuzkan. Emmiye kepenk indirtceksiniz beaa Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak Ümit Türk yazdı: Hayırlı olsun Oğuzkan. Emmiye kepenk indirtceksiniz beaa Genişlet Teşekkür ederim abi. Biz varken kepenk indirecekse yazık bize. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak Zeki Ağaçgözgü yazdı: Keyifli seyirler olsun inşallah. Genişlet Teşekkürler Yorum bağlantısı
Murat Sahın 7 Ocak Paylaş 7 Ocak E bunun mangalı ne zaman yanacak? @Çağlar Bayur mangal dendi, bildirimler kapalıdır falan, gözden kaçmasın Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak Murat Sahın yazdı: E bunun mangalı ne zaman yanacak? @Çağlar Bayur mangal dendi, bildirimler kapalıdır falan, gözden kaçmasın Genişlet Senin egeanın mangalının hemen ardına yakılacak Emin Önal yazdı: Hayırlı olsun Oğuzkan 🧿 Genişlet Teşekkür ederim güzel abim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Murat Sahın yazdı: E bunun mangalı ne zaman yanacak? @Çağlar Bayur mangal dendi, bildirimler kapalıdır falan, gözden kaçmasın Genişlet domatesi kestim bekliyorum 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Ocak Yazar Paylaş 8 Ocak Emin Önal yazdı: Tikky Con Con mu şimdi bu arabanın adı Genişlet Plaka ile ilgili çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bişeyler yapmayı deneyeceğiz Plakasından dolayı es geçmiştim ilanını ama mantık burada buluştu yine Yorum bağlantısı
Serhat Işık 8 Ocak Paylaş 8 Ocak hayırlı olsun kardeşim. ALLAH, kazasız ve belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Ocak Yazar Paylaş 8 Ocak Serhat Işık yazdı: hayırlı olsun kardeşim. ALLAH, kazasız ve belasız kullanmayı nasip etsin. Genişlet Sağolasın Serhat abi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Emin Önal yazdı: Tikky Con Con mu şimdi bu arabanın adı Genişlet Con sinow Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Çağlar Bayur yazdı: domatesi kestim bekliyorum Genişlet İki tane de patlıcan atalım.. Bu emekli maaşları ile sucuk ve et alamayız artık.. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Ocak Yazar Paylaş 8 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: İki tane de patlıcan atalım.. Bu emekli maaşları ile sucuk ve et alamayız artık.. Genişlet Patlıcan 80 lira 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts