Oğuzkan Işık 6 Ocak Paylaş 6 Ocak (düzenlendi) Merhabalar İç işlerinin isteği ile cross arayışımız başlamıştı. Değişik bir fiyat skalası arasında boğuşurken bu arkadaş ile karşılaştık. Yine diğer arabalarda olduğu gibi alış satışı aynı güne denk getirdik. 2021 model 107binde 1.4 benzinli boyasız urban paket. 6 adet hava yastığı Asr Ful led ön farlar dijital otomatik klima kablolu car play multimedya gibi özellikleri var. Havalar müsaade etmediği için kirli kaldı biraz. Aldığım gün hemen fabrikanın takmış olduğu ve kullanılamayacak durumda olan yazlıkları söküp yerine kışlık lastik aldım. 215 55 17 olan ebatta fiyatlar epey yüksek kalıyor. 205 55 16 ebata çok alışkındım 😄 bütçe içerisinde sava model lastik tercih etmek zorunda kaldım. Islak yolda tutuşu güzel ve kullanımda uğultu sesi duyulmuyor. Triget setini devirdaimi v kayış ve bilyasını ve yağ bakımı için gerekli malzemeleri alıp ctesi sabahtan sanayide soluğu aldım. Triger dayco Devirdaim valeo aldım ama pervane daha kısa kanatta olunca opar aldım sonradan. Hava filtresi opar yağ opar 5.30 kullandık. Alışkın olmayınca bujiler aklıma gelmedi ama ateşlemede bir problem yok şuan için. Antifrizi de yeniledik. Triger son zamanlarını yaşamış görünüyor. Devirdaimde bir problem yoktu ve daha önce değişmemiş. Şimdilik şehir içinde 180 km civarı yol yaptım. Ortalama 8.6 litre gösteriyor. Alıştıkca daha da düşeceğini düşünüyorum. 6 Ocak tarihinde Oğuzkan Erışık tarafından düzenlendi 34 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 6 Ocak Paylaş 6 Ocak (düzenlendi) Hayırlı olsun, allah kaza bela göstermesin. 6 Ocak tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Guzel gunlerde, saglik ve mutlulukla kullanin Cok begeniyorum Egea Cross'lari. Bagaja bir havuz yakisir sanki, degil mi? Bir de bagajdaki o oyuk yerlere asagidaki gibi cirt cirtli fileler is gorur mu acaba? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: benzine akşama zam var 1.27 Doldursam 20 lira kar edeceğim yani Talha Bilgi yazdı: Hayırlı olsun, allah kaza bela göstermesin. Teşekkürler Gökhan Tuna yazdı: Guzel gunlerde, saglik ve mutlulukla kullanin Cok begeniyorum Egea Cross'lari. Bagaja bir havuz yakisir sanki, degil mi? Bir de bagajdaki o oyuk yerlere asagidaki gibi cirt cirtli fileler is gorur mu acaba? Teşekkür ederim. Bagaj havuzunu sanırım Metin hocam alacak 😄 bu filelerden muhakkak alacağım aklımdalar. 6 Ocak tarihinde Oğuzkan Erışık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: Havalar müsaade etmediği için kirli kaldı biraz. Neden böyle bir açıklama yapma ihtiyacı hissettin normalde çok mu temiz oluyordu araçların 🤭 Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Metin Akbal yazdı: Neden böyle bir açıklama yapma ihtiyacı hissettin normalde çok mu temiz oluyordu araçların 🤭 Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. koyu gri aman mavi opel kadar kirlenmiyor Oğuzkan Erışık yazdı: Bagaj havuzunu sanırım Metin hocam alacak Bir mesajda senden bahsettim. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: koyu gri aman mavi opel kadar kirlenmiyor Beyazda leke kalınca çıkmıyor yavri Oğuzkan Erışık yazdı: Bir mesajda senden bahsettim. Etiketlemeyince alınmadım üstüme Opelden kalma muşamba vardı onu vereyim Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Metin Akbal yazdı: Beyazda leke kalınca çıkmıyor yavri Etiketlemeyince alınmadım üstüme Opelden kalma muşamba vardı onu vereyim Bana bu taban döşemesine yapıştırılan naylonlar var ya, onlardan lazım. Nerden buluruz ? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: Bana bu taban döşemesine yapıştırılan naylonlar var ya, onlardan lazım. Nerden buluruz ? Nasıl birşey olduğunu inan bilmiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Öncelikle Hayırlı Olsun.Allah kaza bela göstermesin. Yanlız Model yılına ve yakıt cinsine göre km'si yüksek geldi bana. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 6 Ocak Paylaş 6 Ocak hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Doğru yoldasın. iç işleri taleplerini yerine getirme önemlidir. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Doğan Arşiray yazdı: hayırlı olsun. Teşekkürler Doğan abi. Mehmet Dagdeviren yazdı: Öncelikle Hayırlı Olsun.Allah kaza bela göstermesin. Yanlız Model yılına ve yakıt cinsine göre km'si yüksek geldi bana. teşekkürler. Aynen çok yüksek Fatih Evcin yazdı: hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Doğru yoldasın. iç işleri taleplerini yerine getirme önemlidir. Sağol abi daha güzelleri senin olsun. Hanıma hizmet vatana hizmet 2 Yorum bağlantısı
Murat Ekinci 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: 1.4 benzinli Hayırlı olsun , 1.4 benzinli 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Çağlar Bayur yazdı: benzine akşama zam var 1.27 2 saat sonra da mazuta 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Ocak Paylaş 6 Ocak o lastikler çok başarılı 3 sene seni götürür. yazın da binebilirsin. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Hayırlı olsun mis gibi araba. Egzantrik tek mi bunlarda? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Doğan Arşiray yazdı: o lastikler çok başarılı 3 sene seni götürür. yazın da binebilirsin. yazın perişan etmez miyiz lastikleri ? Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 6 Ocak Paylaş 6 Ocak (düzenlendi) Hayırlı olsun. Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Bende yeni bir şey aldım ama henüz filen teslim alamadığım için yazamıyorum. İş + sağlık durumları yoğunluğundan gidip arabayı alamadım Doğan Arşiray yazdı: o lastikler çok başarılı 3 sene seni götürür. yazın da binebilirsin. araba 3 sene durmaz ki 6 Ocak tarihinde Remzi Karaca tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun mis gibi araba. Egzantrik tek mi bunlarda? Sağol abi pejodan sonra pamuk gibi geldi 16 v biliyorum ustada 16 v dedi ama diğer dişliyi göremedim ben. motorun diğer tarafı biraz kalabalık. içerden zincir ile mi bağladılar bilemiyorum. @Ali Darbaz yardımcı olur bu konuda sanırım. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: yazın perişan etmez miyiz lastikleri ? tarlada filan binmezsen birşey olmuyor. ben dodge journeyde kullanmıştım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts