Selçuk Beyoğlu 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Merhabalar 700 bin lira bütçem var otomatik vites bir aile aracı almak istiyorum. Araç çoğunlukla şehir içi kısa mesafe kullanılacak. Egea'nın 1.6 dizeli ve 1.6 etorq motoru arasında gidip geliyorum. Taliant'ı da düşünüyorum. Sizce bu bütçede hangisi daha mantıklı olur? Yorum bağlantısı
Emrah Altun 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Kullanım senaryonuz dizel yakıt için pek uygun değil. Dizel ile kısa mesafe kullanımda egr tıkanması başta olmak üzere sorun yaşayabilirsiniz. Kışın zaten kalorifer bile ısınmıyor kısa mesafede araba buz gibi oluyor dizel araçlarda. Sizin için Benzinli araç daha uygun. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Selçuk Beyoğlu yazdı: 1.6 etorq Şehir içi kısa mesafe kullanım senaryosunda mantıklı olan seçenek bu. Koray Demir yazdı: Honda Civic veya Toyota Corolla. 700 bin lira ile temiz bir araç almak isterseniz fd6 civic veya e140 corollaya ulaşmak bile zorlaşıyor. Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Temiz bir e torg egea işinizi görecektir. Hanıma araba alırken Nissan Juke 1. Seçenek egea 1.6 e torg ise 2. Seçenek idi. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Dizel ve turbolu alma kardeşim. Kısa mesafede başını ağrıtmasın. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Ümit Türk yazdı: Kısa mesafe Kısa mesafeden kasıt kaç km mesela, günlük 22 git 22 gel kısa mesafe mi sayılır? Yorum bağlantısı
Ümit Türk 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Çağlar abiye atılıyorum. Zira benim günlük mesafem 50km istanbul trafiğinde ne kadar dur kalk varsa hepsini yaşıyoruz. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Alptuğ Özcan yazdı: Kısa mesafeden kasıt kaç km mesela, günlük 22 git 22 gel kısa mesafe mi sayılır? 10 mil, 16 km yi kısa sayıyorlar. Bazı katalog verilerinde. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Evren Erakçora yazdı: 10 mil, 16 km yi kısa sayıyorlar. Bazı katalog verilerinde. Aslında değişken. Sabah 2 derecede evden çıkıp direk (10 saniye rolantide bekliyorum sonra yürürüm hemen) anayola geçiyorum. Dur kalk yok. 1 ışık var o da yeşil denk geliyor yarısında ve toplamda 4 km kadar sonra normal sıcaklığa geliyor 1.5 dci. 110 a çıkıyorum sıkmadan fakat ş.içine girer ve maks 2.vites gidersem motor yüke girmediği için ısınmak bilmiyor. Yani güzergaha bağlı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts