İçeriğe Yönlendir

Saç Traş Makinası Tavsiyesi

Fatih Sarıkaya

Recommended Posts

Doğan Arşiray
Adnan Çakır yazdı:

Powertec TR-3200 kullanıyoruz saç sakal bıyık ense hiç sorun değil 

lazer yazici modeli gibi

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Evet her eve lazım sakal kısaltma ense düzeltme hepsini bununla yapıyoruz 👍

Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Alet geldi. Açtım denedim. Çok aparatı var. Philips ile kestiğim ayarda bir aparatını taktım. Bu daha hızlı kesiyor. Önüne çıkarını indiriyor aşağı. Kablodan ve makine yapısından ötürü ergonomik değil. Philips ile aynı yerden 5-6 kere gitmem gerekiyordu. Philips saçı yatırıyordu, tek seferde kesmiyordu. Philipsin aparatı ile ilgili sıkıntı olabilir. Onu bilemem. Aparatında aşınma eskime yok. Aldığım ilk gün ki gibi duruyor. Philips ile sıkıntı 3 numaradan sonra başlıyordu. Şöyle tarif edeyim. Superbike takip edenler varsa, farkı daha iyi anlar. Philips Yamaha gibi Moser ise bmw. Viraj çıkışında daha hızlı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Fatih Sarıkaya yazdı:

Alet geldi. Açtım denedim. Çok aparatı var. Philips ile kestiğim ayarda bir aparatını taktım. Bu daha hızlı kesiyor. Önüne çıkarını indiriyor aşağı. Kablodan ve makine yapısından ötürü ergonomik değil. Philips ile aynı yerden 5-6 kere gitmem gerekiyordu. Philips saçı yatırıyordu, tek seferde kesmiyordu. Philipsin aparatı ile ilgili sıkıntı olabilir. Onu bilemem. Aparatında aşınma eskime yok. Aldığım ilk gün ki gibi duruyor. Philips ile sıkıntı 3 numaradan sonra başlıyordu. Şöyle tarif edeyim. Superbike takip edenler varsa, farkı daha iyi anlar. Philips Yamaha gibi Moser ise bmw. Viraj çıkışında daha hızlı.

Philips gibi makinaların motor gücü düşük o nedenle geçtiğiniz yerden tek seferde almıyorsa o makina çöptür motoru güçlü olan birşey alın

makina ile saç kesimi benim uzmanlık alanım arkadaşlar uzun yılalrdır kendim keserim 

artık o kadar ilerledim ki ensemi bile kendim alıyorum tek başıma

çok güçlü ve iyi bir makina almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim

2 motor hızı 1.5 dan 12 ye kadar taraklar 

ayrıca bıçakların birbirine olan konumu değişebiliyor

Birde 18650 pil ile çok uzun şarj süresi var 

Bununla saç iyi kesiliyor sakalı kısa kesemiyor

Bu makinayı alan çok kısa sürede tek seferde keser alır

Philips gibi makinalara para vermeyin

Powertec TR-3200 Profesyonel Şarjlı Saç Sakal Tıraş Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
(düzenlendi)
Ali Gülmez yazdı:

Philips gibi makinaların motor gücü düşük o nedenle geçtiğiniz yerden tek seferde almıyorsa o makina çöptür motoru güçlü olan birşey alın

makina ile saç kesimi benim uzmanlık alanım arkadaşlar uzun yılalrdır kendim keserim 

artık o kadar ilerledim ki ensemi bile kendim alıyorum tek başıma

çok güçlü ve iyi bir makina almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim

2 motor hızı 1.5 dan 12 ye kadar taraklar 

ayrıca bıçakların birbirine olan konumu değişebiliyor

Birde 18650 pil ile çok uzun şarj süresi var 

Bununla saç iyi kesiliyor sakalı kısa kesemiyor

Bu makinayı alan çok kısa sürede tek seferde keser alır 

Philips gibi makinalara para vermeyin

Powertec TR-3200 Profesyonel Şarjlı Saç Sakal Tıraş Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bende de powertec 3700 var. Sakalı iyi kesemiyor ve bıçaklar ısınıyor. Onun dışında bir sorunu yok.  3200'ye göre motoru daha güçlü diye bunu almıştım. Şarjı çok uzun gidiyor, kesimi çok güzel. Ancak powertec sanki daha çok berberler için yapılmış gibi. En büyük 4 numara var. Daha uzun için makas kullan diyor. 

Ek: Powertec'te sakal kesmek için T şeklinde olan makinelerden almak lazım. 

tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Mahmut Yıldız yazdı:

Bende de powertec 3700 var. Sakalı iyi kesemiyor ve bıçaklar ısınıyor. Onun dışında bir sorunu yok.  3200'ye göre motoru daha güçlü diye bunu almıştım. Şarjı çok uzun gidiyor, kesimi çok güzel. Ancak powertec sanki daha çok berberler için yapılmış gibi. En büyük 4 numara var. Daha uzun için makas kullan diyor. 

Ek: Powertec'te sakal kesmek için T şeklinde olan makinelerden almak lazım. 

bendeki makina da 12 numara tarak var ama o bile kısa kesiyor abi

Dediğin gibi sakal için farklı makinalar var powertech te onları almak lazım

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Doğan Arşiray yazdı:

yağ da mı üretiyrolarmış

pek yakında zeytinyağı bile çıkar

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

10 sene önce braun 5070 almıştım. Her kullanımdan bıçağına önce bir damla yağ döktüm. İşim bitince komple su altında yıkadım. Su geçirmeme özelliği var. Hala ilk günkü gibi çalışıyor. Pili zayıf tabi. Dayanmıyor. Fişle kullanıyorum artık

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Ali Gülmez yazdı:

bendeki makina da 12 numara tarak var ama o bile kısa kesiyor abi

Dediğin gibi sakal için farklı makinalar var powertech te onları almak lazım

12 numara değildir o, 12 mm'dir. 12 mm = 4 numara

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Mahmut Yıldız yazdı:

12 numara değildir o, 12 mm'dir. 12 mm = 4 numara

evet 12 mm abi ama zaten o kadar uzun kesilecek ise makina ile iş yapmamak lazım 

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Ali Gülmez yazdı:

evet 12 mm abi ama zaten o kadar uzun kesilecek ise makina ile iş yapmamak lazım 

Üstler 20 mm başlayıp 3 mm ile bitiriyorum. Kademe kademe kesiyorum, el alışıyor zaten. 

Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya
Ali Gülmez yazdı:

Sıfır ile 3  numara keserken tek seferde işi bitiriyor philips. Sakalı philips ile alıyorum. Sadece saç tıraşındaki performansını beğenmedim, oda uzun aparat ile sorun olduğu için. Philpsi 15 dakika sürekli çalıştırdım. Hiç ısınmadı. Philipsin mazleme kalitesi iyi. Yazın sıfır numara yaparken philipsi kullanırım. Çift taraflı kullandıkca keskinleşen bıcakları var.

Yorum bağlantısı
Serhat Işık
Selçuk Bakış yazdı:

Yenge şarj ediyor olmasın :fiuw:

Sakallı gezmemi çok istemiyor. bu nedenle olabilir vallahi.:D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal

Makinenin bakımını nasıl yapıyorsunuz ? 

Bende Pandemiden kalma bir WD 40 var halen bitmedi onu kullanıyorum aslında yağ kullanmak lazım.

20250111_104803.jpg

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Aytac Sakal yazdı:

Makinenin bakımını nasıl yapıyorsunuz ? 

Bende Pandemiden kalma bir WD 40 var halen bitmedi onu kullanıyorum aslında yağ kullanmak lazım.

20250111_104803.jpg

yapmiyoruz (:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
İnan Çınar
Ali Cihangiroğlu yazdı:

birde bu tip makinalar var :p  UV korumalı şampuuyla tam uyumlu...

makita-9237cb-z.jpg

Aaa benim kullandığım kafa parlatıcı.  Konuyu açan @İlkay Başaran yada @Tahir İlter olsa direk bunu tavsiye edeceğim de  konu farklı. Hatta çok gereksiz bir konu.  :sandalye:

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Tahir İlter
İnan Çınar yazdı:

Aaa benim kullandığım kafa parlatıcı.  Konuyu açan @İlkay Başaran yada @Tahir İlter olsa direk bunu tavsiye edeceğim de  konu farklı. Hatta çok gereksiz bir konu.  :sandalye:

Hiç gerek yok. Sarı bez yetiyor :D

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Tahir İlter yazdı:

Hiç gerek yok. Sarı bez yetiyor :D

WD 40 sıktıktan sonra mı? :rolleyes:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...