İçeriğe Yönlendir

Saç Traş Makinası Tavsiyesi

Fatih Sarıkaya

Recommended Posts

Fatih Sarıkaya

Arkadaşlar kullanıp memnun kaldığınız, saçların hepsini eşit uzunlukta kesen, philips gibi birini uzun birini kısa bırakmayan, işi sadece saç kesmek olan bir şarjlı saç tıraş makinasına ihtiyacım var. Pandemi ile birlikte berbere gitmeyi bırakmıştım. Evde kendim kesmeye alıştım. İnternette bir dünya traş makinası ve yorumları var ama bana gerçek kullanıcı tavsiyesi lazım. Önerdiğiniz makinayı alacağım. Şimdiden teşekkür ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Demir

moser traş makinesi

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya
Emre Demir yazdı:

moser traş makinesi

Bunun ile saçlarla boğuşmam değil mi Emre bey.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Moser güzel. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
(düzenlendi)

Direk bunu al f/p ürünü, 4-5 yıldır kullanıyorum. Şarjlı önermem.  Elektrikliler çok daha başarılı, güçlü , uzun ömürlü. 

https://amzn.eu/d/1XIv7Xp

ense-sakal düzelteceksen powertec in herhangi bir modelini alabilirsin. 

tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tevfik Işık
Emre Demir
Fatih Sarıkaya yazdı:

Bunun ile saçlarla boğuşmam değil mi Emre bey.

Hocam şöyle anlatabilirim sabahtan akşama kadar aralıksız kullanıldığını görüyoyorum ve biliyorum bir sıkıntı görmedim , ev kullanımından ziyade profesyonel bir ürün .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Wahl aldım memnunum

Kablolu klasik

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Âlektriklisini aldım. Bu kadar insan yanılıyor olamaz. Tavsiyeler için herkese teşekkür ederim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Fatih Sarıkaya yazdı:

, philips gibi birini uzun birini kısa bırakmayan

hangi modeli o? 4 değişik filips eskittim hiç rastlamadım buna

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin
(düzenlendi)

Powertec alın geçin derim. 3200 modeli var bende saç için yanında bir de ince kesim için 558 ve 1515 modelleri var canavar gibi kesiyorlar. 

tarihinde O.Yücel Çetin tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel

Powertec Made İn Angara. Yerli malı hemde kaliteli.

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

çocukken ense traşını berber bu wahl lar ile metal kısmı ile yapardı. ensemizde bi soğukluk ve zzzzznnnnnn diye titreşimini duyardık. bu wahl lar motorlu değil. titreşimli. özeliği orda.   ama korkardık. aklımda kalmış soğuk makinenin ensemdeki hissi. tabi sabun ve sakal traşı kokulu dükkan... ispirto ile yakılan kulak kılları...hey gidi... berberimiz de öldü..

• Beğen 4
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

ispirto ile yakılan kulak kılları

hijyende nirvana

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya
(düzenlendi)
Murat Öngür yazdı:

Powertec TR-758 Saç ve Sakal Tıraş Makinesi

kullanıyorum süper , şarjı da çok iyi gidiyor. 4-5 Tane makina kullandım açık ara en iyisi bu.

https://www.n11.com/urun/powertec-tr-758-sac-ve-sakal-tiras-makinesi-59128159

Aldığım ürün gelsin memnun kalmassam bunuda denerim.

Çağlar Bayur yazdı:

hangi modeli o? 4 değişik filips eskittim hiç rastlamadım buna

Çağlar abi bir tane değil ki. İki tane pihilipsim var. Dün beni banyoda saçlarla boğuşturan arkadaş bu. Kör falan değil. Saç kestikçe bıçaklar bileniyor. İşi saç kesmek bunun. 

tarihinde Fatih Sarıkaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Çağlar Bayur yazdı:

hijyende nirvana

Kan taşı?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Önder Özcan yazdı:

Kan taşı?

Dedem götürürdü berbere bizi kuzenlerle. Alabrus derlerdi balıkesirde. Bildiğimiz eşek tıraşı

Berberin sağ kol kemancı yengeci gibi olurdu genelde sıkmalı makina kullanmaktan

• Beğen 2
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Babamda moser var, kablolu. Wahl ile aynı olsa gerek. 

Bende powertec ve philips var. Üçünün arasında philips derim. 2 senedir bunu kullanıyorum. 

İlkay Başaran yazdı:

Dedem götürürdü berbere bizi kuzenlerle. Alabrus derlerdi balıkesirde. Bildiğimiz eşek tıraşı

Berberin sağ kol kemancı yengeci gibi olurdu genelde sıkmalı makina kullanmaktan

O sıkmalı makineden köyde vardı, onunla traş etmeye çalışırlardı, saçı çeke çeke anamız ağlardı. Alamancı dedemde moser vardı, onu çıkardı mı kapıda kuyruk olurdu. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Fatih Sarıkaya yazdı:

Arkadaşlar kullanıp memnun kaldığınız, saçların hepsini eşit uzunlukta kesen, philips gibi birini uzun birini kısa bırakmayan, işi sadece saç kesmek olan bir şarjlı saç tıraş makinasına ihtiyacım var. Pandemi ile birlikte berbere gitmeyi bırakmıştım. Evde kendim kesmeye alıştım. İnternette bir dünya traş makinası ve yorumları var ama bana gerçek kullanıcı tavsiyesi lazım. Önerdiğiniz makinayı alacağım. Şimdiden teşekkür ederim.

Philips öneririm :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

Herhangi bir erkek kuaforune gidip bakmanizi tavsiye ederim, ben bizim buradan soyleyeyim hepsinde ya wahl ya da moser var; ancak tek bir modelini kullanmiyorlar. Benimkinde her ikisi de var, sarjli, elektrikli boy boy.. Uzun omurlu isterseniz bu markalardan sasmayin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
(düzenlendi)

Tıraş makinesine ustten baktığınızda alt bicakla üst bicak ayni şekilde düz duruyorsa birini uzun birini kisa kesme sansi yok marka fark etmez. 

Bıçaklarda ne kadar ince ve onden birbirine esit olursa (altaki uzun usteki kısa olmiycak) o kadar 0 yakin tras eder. 

tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Wahl almıştım pandemide. Çok başarılı. Ancak elektrikli benimki. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya
(düzenlendi)
Uğur Kamil yazdı:

Tıraş makinesine ustten baktığınızda alt bicakla üst bicak ayni şekilde düz duruyorsa birini uzun birini kisa kesme sansi yok marka fark etmez. 

Bıçaklarda ne kadar ince ve onden birbirine esit olursa (altaki uzun usteki kısa olmiycak) o kadar 0 yakin tras eder. 

Maalesef öyle değil. Kesmiyor zaten. Atlıyor. Doğal olarak bazıları uzun kalıyor. 0 numara traş edeceğinde ağızlık takmadan dediğiniz şartlar oluşur. İş ağızlık taktığınızda keseceği numarada, her kılı eşit kesmede. Maharet burada. Bana bunu yapacak makine lazım. 

tarihinde Fatih Sarıkaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bunu pandermide almıştım, şarjlı hafif ve gerektiğinde sadece elektriklide olur, pili olmasada fişe takınca çalışır, gayet güzel dengeli kesiyor, memnumum, 17 kademe ve düzgün kesiyor, biraz pahalanmış ne yazıkki...

Saç kesme makinesi Series 5 HC5350

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...