Mehmet Göktürk 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Mahmut Yıldız yazdı: Babamda moser var, kablolu. Wahl ile aynı olsa gerek. Bende powertec ve philips var. Üçünün arasında philips derim. 2 senedir bunu kullanıyorum. O sıkmalı makineden köyde vardı, onunla traş etmeye çalışırlardı, saçı çeke çeke anamız ağlardı. Alamancı dedemde moser vardı, onu çıkardı mı kapıda kuyruk olurdu. 1 2 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Bu işte evet. Kesebildiğini keser, kalanını yolar boş geçmez. 3 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Ocak Paylaş 3 Ocak İlkay Başaran yazdı: Bu işte evet. Kesebildiğini keser, kalanını yolar boş geçmez. çocukken bi tedirginlik alır bunun sesi çıkarken... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: çocukken bi tedirginlik alır bunun sesi çıkarken... Evet hocam. Zaten dede aynadan görünüyor. Hitler gibi bakıyor arkadan. Acıtıyor demek için mangal gibi yürek lazım. Sokakta düşünce dayak yiyorduk eve gelince. Dizler kan içinde evde de dayak. Bana pikap çarpmıştı 20 metre ileri uçmuşum vurunca. Tek hatırladığım şey fren sesi ile fargo logosu. Sağ omzum hala çıkar girer yerine kazadan eser kaldı. Şoför yanıma koşarak geldi kendime gelince hemen kaçtım. Korkudan. Evde esas fargo çünkü. Ne cahillik ama (büyüklerin tavırları) korkudan saklıyorsun iç kanama varsa gittin. Ya da köpek ısırır saklarsın çünkü ısırılmak yasak. Dayak var. 4 3 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Fotoya bakınca saçımı çekti. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ocak Paylaş 3 Ocak İlkay Başaran yazdı: Evet hocam. Zaten dede aynadan görünüyor. Hitler gibi bakıyor arkadan. Acıtıyor demek için mangal gibi yürek lazım. Sokakta düşünce dayak yiyorduk eve gelince. Dizler kan içinde evde de dayak. Bana pikap çarpmıştı 20 metre ileri uçmuşum vurunca. Tek hatırladığım şey fren sesi ile fargo logosu. Sağ omzum hala çıkar girer yerine kazadan eser kaldı. Şoför yanıma koşarak geldi kendime gelince hemen kaçtım. Korkudan. Evde esas fargo çünkü. Ne cahillik ama (büyüklerin tavırları) korkudan saklıyorsun iç kanama varsa gittin. Ya da köpek ısırır saklarsın çünkü ısırılmak yasak. Dayak var. gergnilik sebebi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Ocak Paylaş 3 Ocak (düzenlendi) birde bu tip makinalar var UV korumalı şampuuyla tam uyumlu... 3 Ocak tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 3 Ocak Paylaş 3 Ocak philips braun gibi markalardan saç kesme makinası alınmaz boşa giden paradır Bu konuda uzmanlaşmış markalar vardır powertec bu işin uzmanlık noktasıdır kendi sitelerinde parakende satış yok ancka diğer online mağazalarda satışı var 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: birde bu tip makinalar var UV korumalı şampuuyla tam uyumlu... Bana lazım işte bundan. Folyo kaplattım kazalı muamelesi yaptılar 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Ali Gülmez yazdı: philips braun gibi markalardan saç kesme makinası alınmaz boşa giden paradır Bu konuda uzmanlaşmış markalar vardır powertec bu işin uzmanlık noktasıdır kendi sitelerinde parakende satış yok ancka diğer online mağazalarda satışı var iyide biz amatörüz, yanlar 3 yukarı doğru 4-5-6-7... diye arttır geç bu arada berber arkadaşım var, birazdan gideceğim yanına, adı geçen hiçbir markayı kullanmıyor, sorayım hele durum ne 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Ali Gülmez yazdı: philips braun gibi markalardan saç kesme makinası alınmaz boşa giden paradır Bu konuda uzmanlaşmış markalar vardır powertec bu işin uzmanlık noktasıdır kendi sitelerinde parakende satış yok ancka diğer online mağazalarda satışı var Önceden en büyük 4 numarası vardı, genelde berberler kullanıyor, onlar da daha uzunu için makas kullanıyor. Bize daha uzun numaralar lazım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: iyide biz amatörüz, yanlar 3 yukarı doğru 4-5-6-7... diye arttır geç bu arada berber arkadaşım var, birazdan gideceğim yanına, adı geçen hiçbir markayı kullanmıyor, sorayım hele durum ne nerdeee eski güzel makinalar, her çıkan yeni seride karmakarışık oldu ayar, berber lobisi iş başında Ali Cihangiroğlu yazdı: bu arada berber arkadaşım var, vesile ile bizim berber de şahane, mesela %15 te kalır demişti , kaldı da. adam herşeyi biliyor, arabalar yılbaşında ucuzlar dedi 2026 için ytd 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum, bataryası olsun bıçağı olsun hiç sorun çıkarmadı. Haftada 2 kere saç ve sakal traşı oluyorum. Sakallarımın yönü karışıktır, jiletle bile dikkatli almazsam hemen kötü olurdu ama bu cihazla istediğim yönde kesiyorum ama hiç sorun yaşamıyorum. Bıçağının plastik dişi kırıldığı için aliexpresten yedek bıçak aldım, o da iyiydi. Islak kullanım yok sadece, bıçağı çıkarıp yıkayabiliyorsunuz, makinesi yıkanmıyor. https://www.hepsiburada.com/enchen-boost-sac-kesme-makinesi-siyah-pm-HBC000006S7BZ 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Doğan abinin tavsiyesi üzerine bir tane almıştım. Bulamadım. Tavsiye ederim. Sakal için tarak çıkınca çok sevinmiştim Ahanda bu. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B092K41JBQ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: bu makina ile traş olmuş olarak en büyük rahatsızlık kısmı beni aşırı derece gıdıklama hissi yaratıyordu 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Ocak Paylaş 3 Ocak İlkay Başaran yazdı: Saçlı erkek balkonlu eve benzer Bende hem saç hem de balkon var 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Powertec TR-3200 kullanıyoruz saç sakal bıyık ense hiç sorun değil 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Birde bu var, hatta aynı bizdede var, nereye sakladıysak, direk halleder, pişik kremiyle kullanılır Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 4 Ocak Yazar Paylaş 4 Ocak Sabırla satın aldığım aleti bekleyeceğim. Gelir gelmez de test edeceğim. Bende marka fanatikliği sadece saatlerde var. O da mekanizma ve firmaların tarihinden ötürü. Haricinde siyasi parti dahil hiç bir markaya fanatikliğim yok. 2 Yorum bağlantısı
Murat Ekinci 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Çağlar Bayur yazdı: filips eskittim Aynen. ben de yıllarca kullandım hiç sorun yaşamadım. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Ali Gülmez yazdı: bu makina ile traş olmuş olarak en büyük rahatsızlık kısmı beni aşırı derece gıdıklama hissi yaratıyordu Ben bu makinayla traş olmadım ama kulak arkasını traş ederken gülerdim hep Mahmut Yıldız yazdı: Bende hem saç hem de balkon var Dublexxx öyleyse 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Remngton, Panasonic, Braun kullandım. En sonunda Moser aldım kablolu aldım, çok ta memnunum. Biraz ağır. Wahl markada aynı grubun olmalı. İlkay Başaran yazdı: Saçlı erkek balkonlu eve benzer Uzun saçlı karizmatik bir erkeğe rastlamadım hiç. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Ocak Paylaş 5 Ocak İbrahim Aslıoğlu yazdı: Uzun saçlı karizmatik bir erkeğe rastlamadım hiç. Var ya olmaz mı. Erkeğin güzelliği saç 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts