İlkay Başaran 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Bulmuşsıun yine beleş çalıştıracak birini.. Her şeyi yaptırmışsın Köksal kardeşime.. 2 dakka dükkana uğradım bana da altın taşıttı abi 4 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Ocak Yazar Paylaş 4 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Bulmuşsıun yine beleş çalıştıracak birini.. Her şeyi yaptırmışsın Köksal kardeşime.. Senin gibi değil, adam seviyo beni 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Ocak Yazar Paylaş 4 Ocak Fatih Uzun yazdı: Hayırlı olsun abim araban,bende geçen gün Nihat ın yanındaydım Toyotanın takmayı unutduğu tozlukları taktırdım,arabanı çok beğenmiş,sende güle güle kazasız belasız kullan inşallah. Sağol Fatih. Nihat sağolsun ilgileniyor. Gelip arabayı alıyor, yapıyor getiriyor 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Önder Özcan yazdı: Sağol Fatih. Nihat sağolsun ilgileniyor. Gelip arabayı alıyor, yapıyor getiriyor Bedava mı Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Ocak Yazar Paylaş 4 Ocak İlkay Başaran yazdı: Bedava mı Bedava iş hiç bir yerde yok Olmasın da zaten. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Hayırlı uğurlu olsun abi benim alt komşu da bu araçtan var her yani bi ayrı 5 senedir biniyor daha hiç yağını değiştirmemiş sürekli az az ekliyormuş maaşallah bu çok güzelmiş... 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts