Fatih Evcin 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Hayırlı olsun abi. MB ile kıyaslama şansın oldu mu? 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Fatih Evcin yazdı: Hayırlı olsun abi. MB ile kıyaslama şansın oldu mu? Oldu ama kıyaslamadım 9 Yorum bağlantısı
Harun Özden 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Tam bir görev aracı Hayırlı olsun, güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Önder Özcan yazdı: Oldu ama kıyaslamadım Hemen kıyaslayıp buraya yazıyorsun bayım. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Aracı aldıktan sonra sürüş esnasında arka taraftan gelen uğultuyu farkettim. Aklımıza tabi ki teker bilyası geldi. 2 adet porya alındı, sürekli gittiğimiz servisle görüşüldü porya değişimi ve yağ-filtre bakımırandevusu alınıp günü gelince bakıma girdi. Ek olarak 2 ön alt rotil değişti. Yağ, filtreler ve dct şanzıman yağı değişti. Kapı gergileri özelliğini kaybetmiş, kapıları tutmaz olmuştu. Tamir takımı satılıyormuş. Kauçuk takozlar. https://www.hepsiburada.com/barrer-hyundai-elantra-kapi-gergi-kolu-limitor-tamir-kiti-2-kapi-set-1990-2018-pm-HBC00002LG528 Sevgili Köksal Yılmaz, bir akşam başlayıp gece yarısına kadar emek vererek 4 kapı gergi takozlarını değiştirdi. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Sağ yolcu kapı kilidi arada sıkıntı çıkartıyor, dışardan kapı açılmıyordu. Kilit için sipariş verildi, kilit gelince o da değiştirildi Şimdilik son olarak mercekli farlarımızdaki halojen ampülleri ledlerle yeniledik, duvar resmi alamadık. Devamı gelir sanırım. 12 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Çağlar Bayur yazdı: rtiller civatalı mı bunda? Yani bilmem? Fotoda görüleni biliyorum ben de, yapılırken başında değidim. Yani salıncak değişmeden rotiller değişiyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Önder Özcan yazdı: Fotoda görüleni biliyorum fotoyu kim çekiyor lem Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Hayırlı olsun abi. Köksal hocamız emekli olmamismiydi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Çağlar Bayur yazdı: fotoyu kim çekiyor lem Haha, usta. Belgeli çalışıyor arkadaşım. Firma ortağı ayrıca. Herford Ataşehir (Bosch car service) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Önder Özcan yazdı: Haha, usta. Belgeli çalışıyor arkadaşım. Firma ortağı ayrıca. Herford Ataşehir (Bosch car service) insta cı desene Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Çağlar Bayur yazdı: insta cı desene Demücem! 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Böyle arabam olsa hemen balıkesire giderdim yarın 1 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak İlkay Başaran yazdı: Böyle arabam olsa hemen balıkesire giderdim yarın İşten çıkınca di mi? 17.00-18.00 arası. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Önder Özcan yazdı: İşten çıkınca di mi? 17.00-18.00 arası. Negro ile hemde 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Hayırlı olsun, ne zaman satıyoruz, satılacak kıvama gelmişte 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Ocak Paylaş 4 Ocak (düzenlendi) Selçuk Bakış yazdı: Mehmet Yeter yazdı: Hayırlı olsun abi. Köksal hocamız emekli olmamismiydi Kademe çıkarsa Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun, ne zaman satıyoruz, satılacak kıvama gelmişte Dur acele ettirme gardaşım gece tarifesi pek tatlı Kapılar test edildi, onaylandı 4 Ocak tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 4 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Ocak Yazar Paylaş 4 Ocak Köksal Yılmaz yazdı: Kademe çıkarsa Dur acele ettirme gardaşım gece tarifesi pek tatlı Kapılar test edildi, onaylandı Ama çay yohtu? Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Önder Özcan yazdı: Haha, usta. Belgeli çalışıyor arkadaşım. Firma ortağı ayrıca. Herford Ataşehir (Bosch car service) Hayırlı olsun abim araban,bende geçen gün Nihat ın yanındaydım Toyotanın takmayı unutduğu tozlukları taktırdım,arabanı çok beğenmiş,sende güle güle kazasız belasız kullan inşallah. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Önder Özcan yazdı: Devamı gelir sanırım. Tce mi o 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Önder Özcan yazdı: Ama çay yohtu? Gece tarifesinde farklı içecekler veriyorum ama sana özel çay da ekleyeyim abi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Bulmuşsıun yine beleş çalıştıracak birini.. Her şeyi yaptırmışsın Köksal kardeşime.. 1 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts