Mehmet Ozyurek 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Bu araba seni köreltir. Sadece marşa bas yürü şeklindeki sürücülere dönersin. Diğer arabada beyin ustası olmuştun. Hangi beynin bozulduğunu şak diye anlıyordun. Güle güle kullan. Maşallah. 1 5 Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Merhaba Koreli. Tekrar hayırlı olsun abi. Yakışıklı hee maşallah 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Köksal Yılmaz yazdı: Notlarımda mevcut CRDİ için olmazsa olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Güzel temennileriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Ali Gök yazdı: bunlarda triger zincirmiydi Evet zincir. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Bu araba seni köreltir. Sadece marşa bas yürü şeklindeki sürücülere dönersin. Diğer arabada beyin ustası olmuştun. Hangi beynin bozulduğunu şak diye anlıyordun. Güle güle kullan. Maşallah. Abi yok mu bildiğin beyin söğüşçü yaa Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Sani Gerşon yazdı: Ne kadar garip, en güncel kasa ile senin kasa arasında tam 20cm fark var. Senin kasa ortalama bir C sınıfı iken, güncel kasa bildiğin D sınıfı olmuş. Sol kapı trimini ne zaman boyatıyoruz? Parayla vakit satın alınır. Vakit bulursam o vakti de ona harcamak istersem yapılır Mehmet Ozyurek yazdı: Bu araba seni köreltir. Sadece marşa bas yürü şeklindeki sürücülere dönersin. Diğer arabada beyin ustası olmuştun. Hangi beynin bozulduğunu şak diye anlıyordun. Güle güle kullan. Maşallah. Beyin nakli yapsak? Bak içime korku düşürdün şimdi. Ali Gök yazdı: bunlarda triger zincirmiydi Zencirli evet 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Mert Yeldan yazdı: Abi yok mu bildiğin beyin söğüşçü yaa Yenecek bir şey ise.. hiç işim olmaz.. kırmızı et dışında herhangi bir organ yemem ben. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Yenecek bir şey ise.. hiç işim olmaz.. kırmızı et dışında herhangi bir organ yemem ben. Çoğu organ da kırmızı Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Hayırlı olsun. Sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 2 Ocak Paylaş 2 Ocak hayırlı olsun Önder abi. bir sonraki aracın yine merso nun en yüksel modeli olur. 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Yenecek bir şey ise.. hiç işim olmaz.. kırmızı et dışında herhangi bir organ yemem ben. Ağzının tadını bilmiyon Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Hocam dct şanzıman nasıldır? Tucsonlarda biraz ısınma problemi var diye okumuştum. Bu aracın baskı balatası değişmiş midir, değişecekse maliyeti ne kadardır yaklaşık olarak. Geçen golf için sorduk, 100 binleri bulabiliyomuş maliyetler çift kavramalarda Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Serhat Işık yazdı: yine merso nun yüzüne söyle de kafana odun fırlatsın, onu alıp semavarde yakalım çay içeriz 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Önder Özcan yazdı: Güzel temennileriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Bana daha ayrı teşekkür etmelisin 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Abi hayırlı olsun. Güle güle bin. Mersodan sonra fark var mı? Müdür farkı anlıyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Mehmet Zincirkıran yazdı: Hocam dct şanzıman nasıldır? Tucsonlarda biraz ısınma problemi var diye okumuştum. Bu aracın baskı balatası değişmiş midir, değişecekse maliyeti ne kadardır yaklaşık olarak. Geçen golf için sorduk, 100 binleri bulabiliyomuş maliyetler çift kavramalarda Daha çok yeni benim için. Teknik durumu hakkında bilgim yok. Mantık olarak dsg ile aynı sistem. Kullanımı çok güzel, kısa sürede sarsıntısız vites geçişi var. Çağlar Bayur yazdı: yüzüne söyle de kafana odun fırlatsın, onu alıp semavarde yakalım çay içeriz Di mi ama? Beddua eder gibi ne o öyle, mb alırsın falan. 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Servet Aydın yazdı: Bana daha ayrı teşekkür etmelisin Edicem Mahmut Yıldız yazdı: Abi hayırlı olsun. Güle güle bin. Mersodan sonra fark var mı? Müdür farkı anlıyor mu? Mersodan sonra hiç bir fark yok, kesinlikle mersoyu aratm... ay daha fazla yazamiyciim Olmaz mı fark. Bu tabi ki daha mütavazi, yerini yurdunu konumunu bilen bir araç. Ama kötü bir araç değil. Müdür hemen anladı farkı, bu araba çok agresif diyor. (ufak motor, dct şanzıman, hafif araç. gaz tepkisi mbden farklı tabi) 3 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 2 Ocak Paylaş 2 Ocak (düzenlendi) Önder Özcan yazdı: Daha çok yeni benim için. Teknik durumu hakkında bilgim yok. Mantık olarak dsg ile aynı sistem. Kullanımı çok güzel, kısa sürede sarsıntısız vites geçişi var. Hayırlı olsun Önder abi. Güle güle kullan. Hyundai Kona'da aynı şanzımanı kullanıyordu. Çok konforlu şanzıman ben 3 yıl kullandım. ısınıyor titriyor diyenler tam frene basmadıkları için yaşıyorlar o sorunları. Araç durduğunda frene sağlam bas yoksa araba durduğu yerde öne gitme eğilimi var bırakıncada hafif silkeliyor işte. 2 Ocak tarihinde Erdoğan Temur tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts