Önder Özcan 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Merhabalar. Mb ile 6 yıldır süren beraberliğimiz geçen ay sonlanmıştı. Bir süredir de koreli arkadaşları araştırıyorduk. Kia Cerato ve Hyundai Elantralar üzerine yoğunlaşmıştık. Sonunda aradığımız kriterlere uyan bir elantra ilana girince gidip baktım alıp eve (işe) döndüm. 2016 model, 1.6 crdi, dct 7 ileri otomatik vites, 136 bg, Elite donanım, 224.000 km Hemen hemen her araçtaki donanıma sahip, stop-start var, normal-eco-sport sürüş modları var, elektrikli direksiyon var. Bir iki yapılacakları vardı, 15 gündür fırsat buldukça yapıldı. Geçen hafta yağ filtre bakımı oldu, bir kaç iş daha yapıldı gene bahsederiz. Lafı çok uzatmayalım. 47 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 1 Ocak Paylaş 1 Ocak İç dış renk kombinasyonuna bayıldım. Hayırlı olsun abi 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 Ocak Paylaş 1 Ocak 🧿 Maşallah hayırlı olsun, kazasız cezasız kullanılsın az biraz yamuk mu duruyor 🤔 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Hayırlı olsun abi çok güzel makine. Kuzeni ceedle benzer yanı da çok. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Hayırlı olsun Önder abi güle güle kullanın inşallah. Dedem Kore gazisiydi. Lakabı koreliydi. Koreli başlığını görünce aklıma geldi. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Hayırlı olsun abi, Allah sağlıkla sıhhatle kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Hayırlı olsun Koreliler iyi ya kim ne derse desin. Km durumu nedir? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Abi hayırlı olsun tekrardan. iGo görüyorum ekranda. AndroidAuto yok mu teypte? 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Ocak Yazar Paylaş 1 Ocak Tevfik Işık yazdı: Hayırlı olsun Koreliler iyi ya kim ne derse desin. Km durumu nedir? Yazmayı unutmuşum, ekleyeyim ilk mesaja, 224.000 km 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Ocak Yazar Paylaş 1 Ocak Sani Gerşon yazdı: Abi hayırlı olsun tekrardan. iGo görüyorum ekranda. AndroidAuto yok mu teypte? Orjinal multimedyası. Android değil tabi ki. Bluetooth, usb, aux, geri görüş kamerası ve dediğin gibi igo navigasyon. Onu da güncelledim 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts