Mustafa Tüfekçi 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Mehmet Yeter yazdı: Peki bu solan jant gobekleri için bir şeyler tavsiye edebilir misiniz? Ben de fikir kalmadı. Komple boyanıp arma yapıştırcan 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Mustafa Tüfekçi yazdı: Komple boyanıp arma yapıştırcan Boyasında bir sıkıntı yok. Arma kısmı soldu. Kayboldu gitti. Jant gobeklerini soktum. Öyle dolanıyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Mehmet Yeter yazdı: Boyasında bir sıkıntı yok. Arma kısmı soldu. Kayboldu gitti. Jant gobeklerini soktum. Öyle dolanıyorum. griye fısla gitsin komple tarz olsun dersek koyu gri 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Çağlar Bayur yazdı: griye fısla gitsin komple tarz olsun dersek koyu gri Zaten gri abi ortasındaki logo bölümünu çok büyük yapmışlar aydan bile görünür. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Çağlar Bayur yazdı: fısla gitsin Çağlar abi standart focus 2 ghia jantlar var arabada boya çok kötü durumda. Macun vs ile düzeltilip boyanması gerekiyor. Fakat bu jant parlak, cnc den geçmesi lazım o da yeni jant parası. Buna nasıl bi boya olur? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Görkem Karakaş yazdı: Çağlar abi standart focus 2 ghia jantlar var arabada boya çok kötü durumda. Macun vs ile düzeltilip boyanması gerekiyor. Fakat bu jant parlak, cnc den geçmesi lazım o da yeni jant parası. Buna nasıl bi boya olur? https://www.hepsiburada.com/sia-scotch-brite-zimpara-pm-HB00000DJWCB bununla sulu zımpara, üstüne bir astar sonra sprey jant boyası. sıcak bir havada. cnc ye girmeyecek ise Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Çağlar Bayur yazdı: https://www.hepsiburada.com/sia-scotch-brite-zimpara-pm-HB00000DJWCB bununla sulu zımpara, üstüne bir astar sonra sprey jant boyası. sıcak bir havada. cnc ye girmeyecek ise Yarın fotoğraf atayım abi zımparayla kurtarmayabilir tahribatı. Çünkü sürtme gibi değil düzeltilecek alan. Babamın dediğine göre bir yıkamadan sonra atmış kaplaması. Yanlış kimyasal. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Görkem Karakaş yazdı: Yarın fotoğraf atayım abi zımparayla kurtarmayabilir tahribatı. Çünkü sürtme gibi değil düzeltilecek alan. Babamın dediğine göre bir yıkamadan sonra atmış kaplaması. Yanlış kimyasal. sıfır gibi olmayacak zaten, parlak jant ise toz vernik ile elektrosatik boyaya gider iş, muazzam fiyat farkı olur Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Metin Uzunoğlu yazdı: @Tamer Topaçsenin iki kapılı kırmızı gelmiş üç vakte kadar senin olacak olan. Kırmızı çizgimiz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts