Turabi Çelik 1 Ocak Paylaş 1 Ocak (düzenlendi) Hala araç alamadım arayıştayım ilk aracım olucak. 2012 HYUNDAİ ELENTRA 1.6 D-CVVT Mode Plus 132.000 KM BENZİN HATA BOYA YOK (655.000TL) 2018 RENAULT CLİO 4 1.2 JOY 85.000KM BENZİN&LPG SOL ÖN ÇAMURLUK YIRTIK (640.000TL) 2013 HYUNDAİ ACCENT BLUE 1.4 CVVT Biz 66.000 KM HATA BOYA YOK(680.000TL) 2012 CHEVROLET CRUZE 1.6 LS 125.000KM BENZİN&LPG SOL ÖN ÇAMURLUK DEĞİŞEN (580.000TL) 2015 OPEL ASTRA 1.6 EDİTİON 115.000KM BENZİN&LPG HATA BOYA YOK(695.000TL) 2016 OPEL CORSA 1.2 ENJOY 65.000KM HATA BOYA YOK BENZİN (670.000TL) 2012 FORD FİESTA 1.2 TİTANİUM 92.000KM HATA BOYA YOK BENZİN (688.000TL) 2010 FORD FOCUS 1.6 TDCİ TRENDX DİZEL 140.000KM HATA BOYA YOK (580.000TL) Bu araçlara baktım en mantıklısı hangisi sizce?Bana elentra gibi geldi. 1 Ocak tarihinde Turabi Çelik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Daha yeni olan Corsa veya Clio , LPG olmasa bence daha iyi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Hepsi manuel mi hocam bunların, bu yaşlarda otomatik vitesin hangisi olduğu (cvt-tam otomatik-yarı otomatik vs) tercih sebebinde etkili olur. Hepsini manuel düşünürsek ben b sınıfını elerdim, model yılını da düşününce astra j den yana tercih yapardım. Kronikleri var ancak çözümü de var. 690-700 liralar da 1.6-1.3 cdti sport paket kovalardım. İkinci adayımda elentra olurdu, geniş araç, yakıtı güzel, motor yürüyenleri gayet sağlam. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Lpg olmasa clio derdim ama elentrayı tercih ederim iyi bir pazarlıkla. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Selçuk Bakış yazdı: Lpg olmasa clio derdim ama elentrayı tercih ederim iyi bir pazarlıkla. Clio bu listede ki en kalitesiz araba neden clio abi ? Trendx paket olmasaydı bence Focus en iyisi bu listede. Yorum bağlantısı
Turabi Çelik 1 Ocak Yazar Paylaş 1 Ocak Mehmet Zincirkıran yazdı: Hepsi manuel mi hocam bunların, bu yaşlarda otomatik vitesin hangisi olduğu (cvt-tam otomatik-yarı otomatik vs) tercih sebebinde etkili olur. Hepsini manuel düşünürsek ben b sınıfını elerdim, model yılını da düşününce astra j den yana tercih yapardım. Kronikleri var ancak çözümü de var. 690-700 liralar da 1.6-1.3 cdti sport paket kovalardım. İkinci adayımda elentra olurdu, geniş araç, yakıtı güzel, motor yürüyenleri gayet sağlam. Fiesta harici hepsi manuel Evren Erakçora yazdı: Daha yeni olan Corsa veya Clio , LPG olmasa bence daha iyi. Hocam yeniliğinde değilim sağlam motoru olsun araç kaliteli olsun. Mehmet Zincirkıran yazdı: Hepsi manuel mi hocam bunların, bu yaşlarda otomatik vitesin hangisi olduğu (cvt-tam otomatik-yarı otomatik vs) tercih sebebinde etkili olur. Hepsini manuel düşünürsek ben b sınıfını elerdim, model yılını da düşününce astra j den yana tercih yapardım. Kronikleri var ancak çözümü de var. 690-700 liralar da 1.6-1.3 cdti sport paket kovalardım. İkinci adayımda elentra olurdu, geniş araç, yakıtı güzel, motor yürüyenleri gayet sağlam. Kronik olarak neyi var hocam Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 Ocak Paylaş 1 Ocak 5 yaşındaki bir araçla 15 yaşında bir araç aynı olmaz ki ama. Yorum bağlantısı
Turabi Çelik 1 Ocak Yazar Paylaş 1 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Biraz daha çık bizim audiyi al Nasıl Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Furkan Bakırel yazdı: Clio bu listede ki en kalitesiz araba neden clio abi ? Trendx paket olmasaydı bence Focus en iyisi bu listede. 20 yaşında ilk arabasını alacak adama clio ideal bence. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Ocak Paylaş 1 Ocak 1 ay önce sattım Astra J HB Edition ilk sahibinden boyasız değişensiz 162 bin km de 625 bine. Kronik sorun supap erimesi yağ soğutucudan sebep motor suyuna yağ karışması. İkiside başıma gelmişti. Sınıfına göre yeni güvenilir bir fiyat performans aracı isteniyorsa Astra J den başka alternatif bulmak zor gibi. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Furkan Bakırel yazdı: Clio bu listede ki en kalitesiz araba neden clio abi ? Trendx paket olmasaydı bence Focus en iyisi bu listede. Kullanıcının ilk arabası olması ve model yılı yeni olması sebebiyle, ek olarak birde bakım maliyetleri düşük olması. 2 Yorum bağlantısı
Turabi Çelik 1 Ocak Yazar Paylaş 1 Ocak Evren Erakçora yazdı: 20 yaşında ilk arabasını alacak adama clio ideal bence. aile için alıcam hocam aile aracı olucak Metin Akbal yazdı: 1 ay önce sattım Astra J HB Edition ilk sahibinden boyasız değişensiz 162 bin km de 625 bine. Kronik sorun supap erimesi yağ soğutucudan sebep motor suyuna yağ karışması. İkiside başıma gelmişti. Sınıfına göre yeni güvenilir bir fiyat performans aracı isteniyorsa Astra J den başka alternatif bulmak zor gibi. masraf çıkarır hocam o zamana yanlışm mıyım Mehmet Göktürk yazdı: 2015 a3 1.2 beyaz ilk araç için olur mu hem ailem kullanıcak hem ben 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Turabi Çelik yazdı: masraf çıkarır hocam o zamana yanlışm mıyım Bakım geçmişine bakmak lazım. Ben 132 binde degistirmistim supaplari. 162 binde sattım. Bakım geçmisi faturaları iviri ziviri mevcuttu. Geçmişi bilinen aracın kısa vadede çok sorun çıkaracağını sanmıyorum. Bahsettiğim sorun Focusta da var. Yorum bağlantısı
Turabi Çelik 1 Ocak Yazar Paylaş 1 Ocak Selçuk Bakış yazdı: Kullanıcının ilk arabası olması ve model yılı yeni olması sebebiyle, ek olarak birde bakım maliyetleri düşük olması. sadece joy modelleri var hocam o da çok özelliksiz kalıyor alınır mı ki joy Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Turabi Çelik yazdı: sadece joy modelleri var hocam o da çok özelliksiz kalıyor alınır mı ki joy Listeden elentrayı seçerim, benim için ilk hedef sıkıntısız ve keyif alarak kullanmak. 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Mantıklı araç beklentinizi karşılayan araçtır Sizin araçtan beklentiniz nedir Mesela bagaj hacmi , şehir içi çorsa iyidir uzun yolda Elantra vs. Önce bunları ayarlamak lazım Yorum bağlantısı
Turabi Çelik 1 Ocak Yazar Paylaş 1 Ocak Selçuk Bakış yazdı: Listeden elentrayı seçerim, benim için ilk hedef sıkıntısız ve keyif alarak kullanmak. Tamamdır sahibiyle konuşayım o zaman Murat Sahın yazdı: Listedeki araçlardan seçeceksek Elantra mantıklı. Çok fazla yakar mı hocam Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Cruze ve Astra'dan uzak durun. LPG'li olduğu için sorun çıkaracaktır. Ayrıca yolda kamyon falan sollayamayınca sinir bozucu oluyor. Hiç gitmiyor. Uzun yolda çekilmiyor. Yorum bağlantısı
Turabi Çelik 1 Ocak Yazar Paylaş 1 Ocak Eyüp Çetin yazdı: Cruze ve Astra'dan uzak durun. LPG'li olduğu için sorun çıkaracaktır. Ayrıca yolda kamyon falan sollayamayınca sinir bozucu oluyor. Hiç gitmiyor. Uzun yolda çekilmiyor. Elentra düşünüyorum hocam ama çok yakar mı o aklımı kurcalıyor Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 Ocak Paylaş 3 Ocak (düzenlendi) Turabi Çelik yazdı: Tamamdır sahibiyle konuşayım o zaman Çok fazla yakar mı hocam Benzinli mi bineceksiniz? Kullananlar yakıtından memnun. Üstelik ebatı güzel, gaza basınca gider, rampada bayılmaz falan. Fazladan yakacağı 1-2 litrenin hakkını fazlası ile verir. Vesile ile cruzedan ve astradan az yakacaktır litre bazında. Bu arda ticari taksiler elantraya dönüştü. Taksici sorunlu ya da çok yakan araba kullanmaz. Ben hep buna bakarım. Ticari taksi kullanıyorsa mantıklıdır Yol şartlarında 1.2 lpgli clionun içinde olmak istemezdim bu arada, unutmadan bunu da ekleyeyim... Cruze ve astra içinde durum benzer. Bu üçünü elemenizi öneririm. 3 Ocak tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Turabi Çelik yazdı: ... Çok fazla yakar mı hocam Bu soru soruldu mu işler kötü. Ayda kaç km yapacaksınız ki? Alacağınız araç temiz olsun. 50-100 bin de kenarda her zaman masraf çıkabileceğini düşünün. Marka değil temiz araç önemli. sonuçta ikinci üçüncü el araç alıyorsunuz. yakıt önemli değil. Yorum bağlantısı
Recommended Posts