EmreYıldız 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Selamın Aleyküm, Ford focus 2010 model 1.6 tdci 210 bin kmde almayı düşünüyorum manuel. Kronik arızalı var mıdır? Alırken nelere dikkat etmeliyiz? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 missss, donanımı nedir? o yıllardan gelen bir modelin başından geçenler önemli, bakımlısının bir sorunu olmaz saç baş yolduran cinsten 1 Yorum bağlantısı
EmreYıldız 31 Aralık 2024 Yazar Paylaş 31 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: missss, donanımı nedir? o yıllardan gelen bir modelin başından geçenler önemli, bakımlısının bir sorunu olmaz saç baş yolduran cinsten Hız sabitleme dijital klima otomatik far yağmur sensörü sonny teyp gördüğüm bunlar abi titanium 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 EmreYıldız yazdı: Hız sabitleme dijital klima otomatik far yağmur sensörü sonny teyp gördüğüm bunlar abi titanium 10 yıl kadar kullandım. Motorunda bilinen kronik sorun yok. Makam perde tutucu çabuk kırılır. Göğüsteki eşya saklama gözünün klipsi kırılır. Her dizel de olduğu gibi dpf sıkıntısı olabilir. 2 Yorum bağlantısı
Berke Kaya 1 Ocak Paylaş 1 Ocak 10 yıl kullandım, sorunsuz araçtır ama aracın geçmişini iyi araştırın Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 1 Ocak Paylaş 1 Ocak 5-6 yıl titanyum modelini kullandım yağ bakımı hariç hiç arıza yapmadı, yakıtı sürüşü çok iyi. halen arkadaşlara anlatırım. Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 1 Ocak Paylaş 1 Ocak (düzenlendi) EmreYıldız yazdı: Selamın Aleyküm, Ford focus 2010 model 1.6 tdci 210 bin kmde almayı düşünüyorum manuel. Kronik arızalı var mıdır? Alırken nelere dikkat etmeliyiz? Bildiğim kadarıyla sizin aracınız 109 hp. 2007 1.6 TDCI 109 hp ghia model ve su an kullandığım 2013 1.6 TDCI 115 hp titanyum aracımda toplamda 10 yılı geçtim. Eski focusumda bir kez turbo sorunu yaşadım bir de şarj dinamosu. 4 senede başka bir sorun olmadı. Araçtan çok memnundum. Şimdiki ile bir kez enjektör sorunu yaşadım. 6 yılı aşkın süredir bu araçtayım ve yaşadığım tek sorun bu oldu. Bu araçtan da memnunum. 1 Ocak tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 1 Ocak Paylaş 1 Ocak 9 yıl 177 bin km kullandım. Kronik bir sorunu yok yada ben karşılaşmadım. Sıvı sistem dpf vardı o tıkandı bir kez onu temizlettim onun haricinde standart bakımları yaptım taş gibi arabaydı. Sürüş zevki güzeldir tadı hala damağımda. Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Abdullah Aladı yazdı: 9 yıl 177 bin km kullandım. Kronik bir sorunu yok yada ben karşılaşmadım. Sıvı sistem dpf vardı o tıkandı bir kez onu temizlettim onun haricinde standart bakımları yaptım taş gibi arabaydı. Sürüş zevki güzeldir tadı hala damağımda. Ben alırken kronik olarak turbo sorunu var mk2 ve 2 buçuk kasaların demişlerdi. Turbosu "Garrett" marka. Ben de mk2 de bir kez yaşadım turbo sorununu. Ama araç nasıl dersen Ghia donanım alırsan cillop gibi araç. Ha bir de ghialarda olan göğüs üstü kapaklı yuva var, o kapağın tırnağı kırılıyor. Değişik çözümler üretenler olmuştu ama tüm bunlara rağmen alınacak araçtır, keyiflidir, geniş ve ferah iç hacimlidir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts