Önder Özcan Cumartesi 07:53 Paylaş Cumartesi 07:53 İlkay Başaran yazdı: Feniş party Hep basılır orası İyi biliri.. öh öhömm 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cumartesi 08:00 Paylaş Cumartesi 08:00 Önder Özcan yazdı: İyi biliri.. öh öhömm Yeddi eminde geçen basılan evdeki kafes var. Onu alalım bi ara abi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Cumartesi 08:37 Paylaş Cumartesi 08:37 İlkay Başaran yazdı: Yeddi eminde geçen basılan evdeki kafes var. Onu alalım bi ara abi Sus uyandırma, şaaptım onu ben 1 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Cumartesi 16:44 Paylaş Cumartesi 16:44 Alpay Sumer yazdı: Garip bir muhit olsa gerek Eskiden heryer dutluktu burada da feniş alüminyum fab. vardı oradan geliyor 😉 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 20:21 Paylaş Pazar 20:21 İlkay Başaran yazdı: Yeddi eminde geçen basılan evdeki kafes var. Onu alalım bi ara abi çark boştaymış diolar onu da alsak? 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Cimerden şikayet etmiştim, EPDK'dan mesaj geldi soruşturma açılmış. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts