H.Cenk Bayrakçı 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Geçmiş olsun Mert. Kısa sürede halledilir umarım. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 31 Aralık 2024 Yazar Paylaş 31 Aralık 2024 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Bende boşta piknik tüpü var Mert.. İşine yararsa gel götür. Abi elimdeki biterse alırım, Çağlar Bayur yazdı: geçmiş olsun patlama haberlerini görmüştüm de sebebp ve sonuçlarının hala sürdüğün bilmiyordum, mahalle olarak X e yüklenip tamirat hızlandırmaya çalışıalbilir malum artık tepki yok kimsede... 3 gün nedir yahu hayat cidddi zorlaşır, bizim binada asansörde 30 dak tamirat vardı diye homurdandı millet. 3 kat merdiven çıkamadı bi de bana laf edersin...... çift büyük tüp yedekte.... tabana kuvvet göç olacak onda başka çare yok Yüksek basınç verirsen kaçırdığı yerde birikir, sıkışır patlar. 2x2=4 . X te yürüyoruz zaten yoruma kapattılar twitleri ilgililer Fox a çıkmışız dün. Komik bir şey söyleyim, Gaz firmasının 35 civarı saha ekibi varmış bu ilde. Başka ilden diğer firmalardan destek istemişler, İstanbul ilimizden gelen desteği ihtiyacımız yok diye geri göndermişler Tab, dedikodu bu, derler derler. 31 Aralık 2024 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Mert Yeldan yazdı: İstanbul ilimizden gelen desteği ihtiyacımız yok diye geri göndermişler Depremde de böyle yapmışlardı.. 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Gecmis olsun Mert 😟 Tansunun halini daha iyi anladın mı bu sürecte 😀 1 4 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 31 Aralık 2024 Yazar Paylaş 31 Aralık 2024 Alpay Sumer yazdı: Gecmis olsun Mert 😟 Tansunun halini daha iyi anladın mı bu sürecte 😀 Bence ben daha vahim durumdayım, o hiç olmazsa para vermiyor soğuk karşısında. Ben fatura gelince ödeyeceğim 4 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 31 Aralık 2024 Yazar Paylaş 31 Aralık 2024 Servet Aydın yazdı: Mert, evim müsait. Bekliyorum İlkayın sana layık mesajı gibi oldu Abi teşekkür ederim. Adliyeden arkadaşta ups vardı onu aldım. Fanlı sobayı 5 saat filan çalıştırdı. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 (düzenlendi) Alpay Sumer yazdı: Gecmis olsun Mert 😟 Tansunun halini daha iyi anladın mı bu sürecte 😀 Empati yapmamız in borumu patlamalı tövbe @Tansu Kalafatoğlusen nelere sebep oldun. Sakın @Ali Darbazve @Tansu Kalafatoğluna sataşmayın. 31 Aralık 2024 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Mert Yeldan yazdı: Bence ben daha vahim durumdayım, o hiç olmazsa para vermiyor soğuk karşısında. Ben fatura gelince ödeyeceğim O iş makinesinin patlattığı yerden kim bilir ne kadar gaz boşaldı.. Onu da yazarlar size.. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 31 Aralık 2024 Yazar Paylaş 31 Aralık 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: O iş makinesinin patlattığı yerden kim bilir ne kadar gaz boşaldı.. Onu da yazarlar size.. Yazmazlarsaaa aa. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Metin Uzunoğlu yazdı: İnşaat firmaları / müteahhitler ile siyasetçiler birbirlerine göbekten bağlıdır emmi kızmasın istisnalar kaideyi bozmaz. Şimdi durumlar adamına göre farklı işliyor. 2006 yılında Alanya'nın bir yerinde bir inşaat projemiz vardı. Trafoyu kendimiz koyduk. Beton elektrik direklerini kendimiz diktik. Sonra bu trafoyu tedaşa devrettik. Yatırım yapan kimse yok. Bu trafoyu koymasaydık, yaptığımız evlerde ancak lamba yanardı. Şimdi başka bir projemiz var. Aynı sorun orada da var. Kimse elini cebine atmıyor. Her şeyi senden bekliyorlar. Keşke bütün inşaat firmalarına trafo koyma şartı getirseler, haricinde iskan vermeseler. Herkes e ş ş e k gibi o trafoyu koyar. Maalesef binayı dikip gidiyorlar. Alt yapı yapan kimse yok. Son fuğradan sonra herkes müteahhit olmuş. Anlayan anlamayan herkes inşaat yapıyor. Ne kadar denetlersen denetle o müteahhitlik belgelerini bir şekilde edinebiliyorlar. Her şey paraya bakıyor. Para yok aşk yok. Memleketin durumu maalesef bu. Sen ölmüşsün kalmışsın kimin umurunda. Amma sosyal medyaya düşersen o zaman hemen ne hikmetse adalet oluveriyor. Çok eski değil. İzmir'de elektirik akımına kapılıp ölenler. Arıza bildirildiği halde ilgilenen olmamış. 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 31 Aralık 2024 Yazar Paylaş 31 Aralık 2024 Fatih Sarıkaya yazdı: Şimdi durumlar adamına göre farklı işliyor. 2006 yılında Alanya'nın bir yerinde bir inşaat projemiz vardı. Trafoyu kendimiz koyduk. Beton elektrik direklerini kendimiz diktik. Sonra bu trafoyu tedaşa devrettik. Yatırım yapan kimse yok. Bu trafoyu koymasaydık, yaptığımız evlerde ancak lamba yanardı. Şimdi başka bir projemiz var. Aynı sorun orada da var. Kimse elini cebine atmıyor. Her şeyi senden bekliyorlar. Keşke bütün inşaat firmalarına trafo koyma şartı getirseler, haricinde iskan vermeseler. Herkes e ş ş e k gibi o trafoyu koyar. Maalesef binayı dikip gidiyorlar. Alt yapı yapan kimse yok. Son fuğradan sonra herkes müteahhit olmuş. Anlayan anlamayan herkes inşaat yapıyor. Ne kadar denetlersen denetle o müteahhitlik belgelerini bir şekilde edinebiliyorlar. Her şey paraya bakıyor. Para yok aşk yok. Memleketin durumu maalesef bu. Sen ölmüşsün kalmışsın kimin umurunda. Amma sosyal medyaya düşersen o zaman hemen ne hikmetse adalet oluveriyor. Çok eski değil. İzmir'de elektirik akımına kapılıp ölenler. Arıza bildirildiği halde ilgilenen olmamış. Now'a çıkarmayı başardık bakalım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Servet Aydın yazdı: Mert, evim müsait. Bekliyorum sikortaları kapadıım tüpü bahçeye atttım . yani beeennnnn Mert Yeldan yazdı: Now'a çıkarmayı başardık bakalım oraya neler çıkıyor neler, lem hatta çıkmasa daha iyyidi oraya belki... Mert Yeldan yazdı: İlkayın sana layık mesajı gibi oldu Abi teşekkür ederim. Adliyeden arkadaşta ups vardı onu aldım. Fanlı sobayı 5 saat filan çalıştırdı. valla işiniz zor, kalk gel ev alacaaamm sana 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 31 Aralık 2024 Yazar Paylaş 31 Aralık 2024 3 gün 7 saat sonra esaret bitti doğalgaz geldi. 😂 Yayında yapımda emeği geçen herkesin Allah belasını versin. 2 4 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Mert Yeldan yazdı: doğalgaz geldi. 😂 E konuştuk okadar, king e gidip saatlerin olduğu odada kalacaktık 😅 geçmiş olsun abi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Geçmiş olsun. rams Siyah şeyleri seven şirketlerden. Eyüp’te de işleri var. Gain’i satın alıp başına da oğuzhan uğur’u getirmişlerdi. Yani her tarafa oynuyor. Şu an herkese yakın. Parayı çatır çatır akıtıyor. Ama kepçe kepçe akıtıyor Biz de marabayız. Biz kimiz ki bizim için rams’a hesap sorulsun… 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Geçmiş olsun diyelim. Çok zor süreç olmuş hemde bu çağda.. Servet Aydın yazdı: Mert, evim müsait. Bekliyorum Geliyorum abi çıktım yola. tostunu yedin dimi 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Geçmiş olsun diyelim. Çok zor süreç olmuş hemde bu çağda.. Geliyorum abi çıktım yola. tostunu yedin dimi geçerken benide al Geçmiş olsun Mert, yeni gördüm... ee ülkenin hali malum, daha doğrusu toplumun... 31 Aralık 2024 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Ali Cihangiroğlu yazdı: geçerken benide al Senin araba ile gidelim benim yağ çakma 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 31 Aralık 2024 Yazar Paylaş 31 Aralık 2024 O zaman nice yaşlara @Servet Aydın 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 İlkay Başaran yazdı: Senin araba ile gidelim benim yağ çakma tamam, seninkinin ömrü yetmez zati, suda atıyor zaten, doğru didin Mert Yeldan yazdı: O zaman nice yaşlara @Servet Aydın bu gidişle o bize ziyarete gelecek, senden başlayacak gibi hazır ol, hem gazda gelmiş evde sıcak 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 31 Aralık 2024 Yazar Paylaş 31 Aralık 2024 Ali Cihangiroğlu yazdı: tamam, seninkinin ömrü yetmez zati, suda atıyor zaten, doğru didin bu gidişle o bize ziyarete gelecek, senden başlayacak gibi hazır ol, hem gazda gelmiş evde sıcak daha ev ısınmadı, evde yokuz, taşındık 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Çok geçmiş olsun alakası varmı bilemedim. https://www.instagram.com/share/BAA3mJRRjW Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Çarşamba 03:29 Paylaş Çarşamba 03:29 Gelmiş Geçmiş Olsun 2007 Ev aldık Mütahit işin içinden çıkamadı kaçtı.Gerçi yeri yurdu belliydi kaçtı demek ne kadar doğru tartışılır biz en azından tapuyu almıştık alamayanlar olmuştu malesef. İş bize kaldı önce eksik belgeleri giderip oturma ruhsatı aldık sonra Trafo aldık şaka gibi değilmi altyapı yetersiz trafo alın enerji verelim dediler hatta kapı önündeki aydınlatma direklerini bile biz satın aldık Branşman ve diger ayrıntılar hep ödedik Asansör falan çok ugraştık para toplama aşamaları sinir stress. Ben bu işlerin Kamudayken daha doğru ilerlediğini düşünüyorum. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts