Çağrı Alaf Çarşamba 04:32 Paylaş Çarşamba 04:32 Bir yaşıma daha girdim. Ne demek ya doğalgaz hattı patlatıp birilerinin yaralanmasına ve ölmesine müsaade etmek? Kim verecek şimdi bunların hesabını? Kepçeçi mi içeri girecek mühendis mi? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 15:24 Paylaş Çarşamba 15:24 Çağrı Alaf yazdı: Bir yaşıma daha girdim. Ne demek ya doğalgaz hattı patlatıp birilerinin yaralanmasına ve ölmesine müsaade etmek? Kim verecek şimdi bunların hesabını? Kepçeçi mi içeri girecek mühendis mi? ortadoğuda işler değişik işte 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Çarşamba 15:28 Paylaş Çarşamba 15:28 Başlığı donuyok diye değiştirelim de mesajın gitmesi gereken yer yetkili abiler olsun 😅 1 3 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Çarşamba 17:33 Paylaş Çarşamba 17:33 Metin Akbal yazdı: Başlığı donuyok diye değiştirelim de mesajın gitmesi gereken yer yetkili abiler olsun 😅 Bunu arıyordum 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin Çarşamba 20:11 Paylaş Çarşamba 20:11 Metin Akbal yazdı: Başlığı donuyok diye değiştirelim de mesajın gitmesi gereken yer yetkili abiler olsun 😅 Sonuna kadar bekledim diğer adam için "Donu yok orası burası üşüyor." diyecek sandım. 😊 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Çarşamba 20:14 Paylaş Çarşamba 20:14 Geçmiş olsun Mertcim, bugün Darıca'da idim, halen gazı kesik yerler vardı. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Dün saat 03:07 Paylaş Dün saat 03:07 Çağlar Bayur yazdı: ortadoğuda işler değişik işte Valla değişik işler. Allah vermesin. Kime dert yanacağını bile bilemez insan. Aklıma yoldaki su birikintisinden elektrik akımına kapılıp ölen kız geldi. Hiçbir sebep yok ama ölüyorsun bir şekilde. Yorum bağlantısı
Cem Işık Dün saat 05:21 Paylaş Dün saat 05:21 Şaşırmayı unuttuk ülkece,öyle şeyler normalleşti ki a öyle mi olmuş deyip devam ediyoruz yaşantımıza. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan Dün saat 05:52 Yazar Paylaş Dün saat 05:52 Köksal Yılmaz yazdı: Geçmiş olsun Mertcim, bugün Darıca'da idim, halen gazı kesik yerler vardı. Bi alo deee Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 22 saat önce Paylaş 22 saat önce bizde yılbaşı gecesini susuz geçirdik ana hatta boru patlamış sonra su verildi apartmanda su yok ses gelince bakıldı ki apartmanın su sistemi de bozulmuş tamir bittiğinde gece 1.30 du Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Eskihisar'da da trafolar patlamış. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Valla değişik işler. Allah vermesin. Kime dert yanacağını bile bilemez insan. Aklıma yoldaki su birikintisinden elektrik akımına kapılıp ölen kız geldi. Hiçbir sebep yok ama ölüyorsun bir şekilde. yürümene gerek yok esnyurtta kave ye otur .. riskli Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 16 saat önce Paylaş 16 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: yürümene gerek yok esnyurtta kave ye otur .. riskli Şu benim kalıcı vize çıksaydı rahat bir nefes alacaktım. Burayı görüp Türkiye'ye dönünce insan attan düşmüşe döner. Tatile geldiğimde bile bizim ihtiyarları Kıbrıs'a getirdik geleneksel aile toplantısını ilk defa başka yerde öyle yaptık. Bunda depremin de etkisi vardı ancak ana neden memleketin buhranlı havasıydı. Mahalle arası bangır bangır gezen arabalar - trafik kavgaları - üst mahalle de işlenen cinayet, alt mahallede yakalanan uyuşturucu çetesi vs vs. Şu inşaat halindeki hapishaneler bir an önce bitse bari. 16 saat önce tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts