Mert Yeldan 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Şaka değil donuyoruz. Geçtiğimiz cumartesi günü saat 13 civarı rams inşaat Darıca Bayramoğlunda ki inşaatında izinsiz kazı çalışması yapıyor. Kazı esnasında doğalgaz ana hattını parçalıyor. Akabinde çevre mahallelerde 3 bina da doğalgaz patlaması oluyor 15 civarı yaralı bir ölü var. Ve cumartresi gününden beri doğalgazımız yok. Pazar günü akşamdan beri elektriğimiz yok. Doğalgaz ile çalışan fırınlar çalışmıyor, piknik tüpü karaborsa olmuş durumda 1500TL'den rica minnet buldum. Yerel yönetimler ise "inceliyoruz, takipteyiz, halamın bıyığı olsaydı şöyle olurdu" modunda. Deprem olmadı, gök taşı düşmedi, yunan işgal etmedi, *** kötü *** bir kepçe 1 metre çapında bir boruyu deldi. 3 gündür doğalgaz 2 gündür elektriğimiz yok. 2 8 11 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Üşüyorsun diye endişelenmiştim. Bu zihniyetle, bir adım ileri gidemeyiz. 1 Yorum bağlantısı
Behlül Baş 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 İzinsiz kazıyı yapanların uzun bir süre hapse atılmadığı sistemde bir adım ileriye gidemeyiz Geçmiş olsun hocam 2 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Belediyeyi ara deki suyu ne zaman keseceksiniz. Çok geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 geçmiş olsun böyle bir durum için jeneratör edinmek lazım Bizim ülkede her dönem her şey olabilir 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Sorumluların tespit edilip, arızanın da giderilmesi hadi olsun da en fazla yarım günlük iş. İnşaat şirketine sağlam bir ceza verirsin, xxxxxx tane ev başına mahrum kaldıkları hizmetten ötürü 50.000 TL'den. Evde ısıtamıyorsan insanları, otellere yerleştirir faturayı inşaat şirketine kesersin. Pardon bir an İsviçre'de yaşadığımızı düşündüm.. Japonya'da çöken yolu 1 haftada eskisinden iyi hale getirmişler. Bu aşamaya gelebilmek için değil ekmek, fırını yesek boş bu kafa yapısıyla. https://www.youtube.com/watch?v=1XMQkOZJ-NU 5 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Gazı anladık da. Elektriğe ne oldu Mert ? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 31 Aralık 2024 Yazar Paylaş 31 Aralık 2024 Cem Işık yazdı: Bu aşamaya gelebilmek için değil ekmek, fırını yesek boş bu kafa yapısıyla. İşte bizde fırıncıyı belediye başkanı filan yapıyorlar, güzel şeyler. Mehmet Ozyurek yazdı: Gazı anladık da. Elektriğe ne oldu Mert ? Trafolar patladı. Elektrik hatlarında yangın çıktı. Aşırı yük diyorlar da, küfür etmeden tarif edemiyorum ancak cumartesi günü doğalgaz kesilince insanların elektriğe yükleneceği bariz belirgin iken mobil trafo ya da jeneratör kurmak yerine patlamasını beklemek, 40 yılda ettiğim küfürlerin tamamını bir günde etmeye sebep. 6 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 İspartada günlerce millet donmuştu hatırlarsanız. Olur yani... elbet ekiplerimiz bir gün tamir edecektir, arıza kaydınızı aldık bekleyin 3 gün daha ne var yani hayret birşey. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Mert Yeldan yazdı: Trafolar patladı. Elektrik hatlarında yangın çıktı. Aşırı yük diyorlar da, küfür etmeden tarif edemiyorum ancak cumartesi günü doğalgaz kesilince insanların elektriğe yükleneceği bariz belirgin iken mobil trafo ya da jeneratör kurmak yerine patlamasını beklemek, 40 yılda ettiğim küfürlerin tamamını bir günde etmeye sebep. Eee daha elektrikli arabaları şarj edecektik.. 2 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Cem Işık yazdı: Sorumluların tespit edilip, arızanın da giderilmesi hadi olsun da en fazla yarım günlük iş. İnşaat şirketine sağlam bir ceza verirsin, xxxxxx tane ev başına mahrum kaldıkları hizmetten ötürü 50.000 TL'den. Evde ısıtamıyorsan insanları, otellere yerleştirir faturayı inşaat şirketine kesersin. Pardon bir an İsviçre'de yaşadığımızı düşündüm.. Japonya'da çöken yolu 1 haftada eskisinden iyi hale getirmişler. Bu aşamaya gelebilmek için değil ekmek, fırını yesek boş bu kafa yapısıyla. https://www.youtube.com/watch?v=1XMQkOZJ-NU Adalet olan ülkelerde oluyor...... Yorum bağlantısı
Cem Işık 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Metin Uzunoğlu yazdı: Adalet olan ülkelerde oluyor...... Bir an sosyal devlet anlayışıyla yönetildiğimizi düşündüm de.. Sonra uyandım ki üstüm açık kalmış rüyaymış gördüklerim.. 1 3 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 31 Aralık 2024 Yazar Paylaş 31 Aralık 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Eee daha elektrikli arabaları şarj edecektik.. Deprem olursa, üzerimize havadan kireç atar geçerler. En fazla bunu yapabilirler. Demedi deme. 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Bu o kadar normal geliyor ki... Şaşırmadım. Canı isteyen canı ne istiyorsa yapıyor. Doğalgazı da patlatırlar, insanlar elektriğe yüklenince trafo da patlar. Şehirleşmeyi zaten beceremedik, insanlar desen herkes fırsatçı... Ülke nereden tutsak elimizde kalır hale geldi. Hadi inşaat firması hatalı, suç işlemiş hatta hatanın ötesinde. Hadi devlet kademeleri de önlem ve çözüm konusunda yetersiz. Piknik tüpünü 1500 liraya karaborsaya satan vatandaşa ne demeli? 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 31 Aralık 2024 Yazar Paylaş 31 Aralık 2024 Murat Sahın yazdı: Bu o kadar normal geliyor ki... Şaşırmadım. Canı isteyen canı ne istiyorsa yapıyor. Doğalgazı da patlatırlar, insanlar elektriğe yüklenince trafo da patlar. Şehirleşmeyi zaten beceremedik, insanlar desen herkes fırsatçı... Ülke nereden tutsak elimizde kalır hale geldi. Hadi inşaat firması hatalı, suç işlemiş hatta hatanın ötesinde. Hadi devlet kademeleri de önlem ve çözüm konusunda yetersiz. Piknik tüpünü 1500 liraya karaborsaya satan vatandaşa ne demeli? 300 lira tüpün depozitosu, 300 lira gaz doldurma bedeli, 900 lira üzerindeki vanalı aparat. 700 daha verirsem ışık ve ısı yayan parçayı da veriyor. Şu kadar farka bir büyük boy seçimi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Her yaz Şişli'de klimalar yüzünden trafolara yükleniliyor ve yanıyorlar, patlıyorlar. Günlerce elektriksiz kalıyoruz. Haberlere çıkıyor konu, kimsenin umurunda değil. Bedaş gerekli altyapı yatırımlarını mümkün değil ki yapmıyor. Yaşananlar için üzgünüm ama balık baştan kokar. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Murat Sahın yazdı: Bu o kadar normal geliyor ki... Şaşırmadım. Canı isteyen canı ne istiyorsa yapıyor. Doğalgazı da patlatırlar, insanlar elektriğe yüklenince trafo da patlar. Şehirleşmeyi zaten beceremedik, insanlar desen herkes fırsatçı... Ülke nereden tutsak elimizde kalır hale geldi. Hadi inşaat firması hatalı, suç işlemiş hatta hatanın ötesinde. Hadi devlet kademeleri de önlem ve çözüm konusunda yetersiz. Piknik tüpünü 1500 liraya karaborsaya satan vatandaşa ne demeli? İnşaat firmaları / müteahhitler ile siyasetçiler birbirlerine göbekten bağlıdır emmi kızmasın istisnalar kaideyi bozmaz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Sani Gerşon yazdı: Her yaz Şişli'de klimalar yüzünden trafolara yükleniliyor ve yanıyorlar, patlıyorlar. Fatura öderken okuma parasına kadar bizden alıyorlar. Kaçak kullananları bile biz ödüyoruz. Neden yatırım yapmıyorlar. Suriyeye elektrik şebekesi kurmadan önce Darıcaya, Şişliye kurması lazım değil mi? 3 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 (düzenlendi) Böyle durumlar için evde soba bacası olmalı mutlaka, Ülkemiz de bir kurum bir kurumdan haberi yok 31 Aralık 2024 tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 mert geçmiş olsun yapabileceğimiz bir şey varmı küçük tüp ocak olarak 1 adet depomda var lazım ise gönderebilirim 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 31 Aralık 2024 Yazar Paylaş 31 Aralık 2024 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: mert geçmiş olsun yapabileceğimiz bir şey varmı küçük tüp ocak olarak 1 adet depomda var lazım ise gönderebilirim Allah razı olsun abi sağolasın. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: mert geçmiş olsun yapabileceğimiz bir şey varmı küçük tüp ocak olarak 1 adet depomda var lazım ise gönderebilirim hep beraber eve dolarsak kalan boşluğun ısınması kolay olur bence. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Mert Yeldan yazdı: Allah razı olsun abi sağolasın. Bende boşta piknik tüpü var Mert.. İşine yararsa gel götür. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 geçmiş olsun patlama haberlerini görmüştüm de sebebp ve sonuçlarının hala sürdüğün bilmiyordum, mahalle olarak X e yüklenip tamirat hızlandırmaya çalışıalbilir malum artık tepki yok kimsede... 3 gün nedir yahu hayat cidddi zorlaşır, bizim binada asansörde 30 dak tamirat vardı diye homurdandı millet. 3 kat merdiven çıkamadı Mehmet Ozyurek yazdı: Bende boşta piknik tüpü var Mert.. İşine yararsa gel götür. bi de bana laf edersin...... çift büyük tüp yedekte.... Mert Yeldan yazdı: Deprem olursa, üzerimize havadan kireç atar geçerler. En fazla bunu yapabilirler. Demedi deme. tabana kuvvet göç olacak onda başka çare yok Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: bi de bana laf edersin...... çift büyük tüp yedekte.... Akü bekliyor 3 yıldır. hala bir işe yaramadı Yorum bağlantısı
Recommended Posts