Serdar Akgül Çarşamba 19:03 Paylaş Çarşamba 19:03 Hayirli olsun hocam. Ev sahibiyle ugrasmak ayri bir dert,isabet olmus karariniz. 1 Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu Çarşamba 20:24 Paylaş Çarşamba 20:24 Kotu ev sahibi , ev sahibi yapar olayinin tam karsiligi olmus. Güle güle güzel günlerde oturun. Denetimsizlik, aç gözlülük ile birleşince saçma sapan isler olmaya başladı. 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu Çarşamba 23:06 Paylaş Çarşamba 23:06 Başlığı okuyunca kredi çekip araba aldınız sandım. Ev almışsınız, hayırlı olsun güle güle oturun. Emmi her türlü sigorta işinizi çözer. Belediyeye gidip beyanname verip sonrasında rayiç bedel evrağını alıp Emmi'yi arayın. m2 bilgisini falan soracak çünkü size. Bu bilgiler tapuda yazmaz. Dask'ı yaptırırken tamamlayıcı sigorta da yaptırırsınız. Emmi söyler zaten size. Dask'ı hallettikten sonra eski ev sahibine söylersiniz abonelikleri kapatsınlar. E-devlet üzerinden abonelikleri adınıza alırsınız, sonrasında bina yönetimine bilgi verirsiniz daireyi aldığınıza dair. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Perşembe 06:44 Paylaş Perşembe 06:44 Rabbim hayırlı uğurlu eylesin hocam. Evimi aldığım ilk gün çektiğim uykunun tadını anlatamam. Sizin olsun, kümes olsun. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk Perşembe 06:49 Paylaş Perşembe 06:49 Bende başlığı okuyunca evi satıp spor araba aldınız sandım Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Perşembe 10:23 Paylaş Perşembe 10:23 Hocam adınıza çok sevindim. Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Perşembe 10:56 Paylaş Perşembe 10:56 Hayırlı olsun Hocam. 4+1 çok kullanışlı oluyor. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 17:10 Paylaş Perşembe 17:10 Hüseyin Sönmez yazdı: Hayırlı olsun Hocam. 4+1 çok kullanışlı oluyor. Temizlemek kolay olur nispeten ufak 1 3 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil Cuma 07:09 Paylaş Cuma 07:09 Hayirli olsun. En güzel karar. Bu zamanda kiracı olmakta zor. Kirada evi olan ev sahibide olmak zor. Ev alip 1 senedir kiracıyı evden cikarmakla ugrasan tanıdığım var zar zor bir ev aldılar oğlu oturacak subatta mahkemesi var ne zaman boşlatılır ev belli degil. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts