Numan Bozkurt 29 Aralık 2024 Paylaş 29 Aralık 2024 (düzenlendi) Selamın Aleyküm Cümleten Heralde Artık karar vermiş bulunmaktayım Ya Doğan Slx 2000 2001 Yada Palio var aklımda Polo da kararsız kaldım Sizede bir danışmak istedim Palionun Hangi Model ve Versiyonu Alınması Gerekiyor Multijet olarak Bir danışayım Dedim Fazla Kronik sorunlarından Baş ağrıtırmı? 29 Aralık 2024 tarihinde Numan Bozkurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 (düzenlendi) az yakar, kronik sorunu o zamanlarda kızdırma bujisi vardı aslında daha çok sökmesi dertti bunun, triger zincirli 180-200 bin km lerde değişiyor, 3 tane multijet arabam oldu kızdırma bujisi sadece birisinde arızalandı. 30 Aralık 2024 tarihinde Adem Kazıl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Alınır. Bakımlı ve geçmişinin belgeli olması kaydıyla. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 İES duruyor mu? Söylediğiniz araçlardan hiç biri İES etmez. İlle bir tanesini alacağım derseniz palio öneririm. O modellerde pololarda rölanti problemleri araçlar yeniyken bile vardı, şimdi düşünemiyorum bile... 1 Yorum bağlantısı
Onur Doğan 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Geçen aylarda hanıma aldım 370 bin orijinal km de, 1,3 Multijet motor 2005 model gayet memnunuz. 1.3 Multijet motor o kasayı çok rahat taşıyor buda sürüş zevki olarak size yansıyor. Temizini bulursanız tavsiye ederim 1 Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 1.3 multijet yolcu ucagi bulsam bile alirim. 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar Çarşamba 22:51 Paylaş Çarşamba 22:51 (düzenlendi) Numan Bozkurt yazdı: Selamın Aleyküm Cümleten Heralde Artık karar vermiş bulunmaktayım Ya Doğan Slx 2000 2001 Yada Palio var aklımda Polo da kararsız kaldım Sizede bir danışmak istedim Palionun Hangi Model ve Versiyonu Alınması Gerekiyor Multijet olarak Bir danışayım Dedim Fazla Kronik sorunlarından Baş ağrıtırmı? Bizim şirkette var bi tane 2008 model 1.3 Multijet Palio Van... 400 bin km yi geçti üstelik aracı bir çok farklı çalışan kullanıyor, maşallah ne yağ eksiltme ne duman atma ne ne başka bişey... Şimdiye kadar sadece yağını filtresini değiştirdik bindik. Multijet motorlar cidden ekonomik ömrü iyi motorlar. Doblodaki 1.6 Multijetlere de farklı araçlarda 1 milyon km den fazla kullanmışlığımız var motor yönünden turbo dahil hiç masraf çıkarmadılar. En son geçen ay sattığım ve yük taşıdığımız 1.6 MultiJet Doblo Cargo XL, 370 Bin Km de idi... Bu tabiki motor ve kullanım maliyeti tarafı. Bunun dışında da Palio size konfor güvenlik anlamında çok birşey sunmaz. Hatta kullandığım Passat ta 1.6 Multijet bir motor olmasını isterdim. Çarşamba 22:53 tarihinde Abdussamed Acar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Numan Bozkurt 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce (düzenlendi) Murat Sahın yazdı: İES duruyor mu? Söylediğiniz araçlardan hiç biri İES etmez. İlle bir tanesini alacağım derseniz palio öneririm. O modellerde pololarda rölanti problemleri araçlar yeniyken bile vardı, şimdi düşünemiyorum bile... Duruyor hocam da o Pederin arabada ben kendime ayrı alicamda😁😁 piyasa işi nasipse honda zaten bizde yeri ayrı zaten bambaşka bir araba gerçekten. 19 saat önce tarihinde Numan Bozkurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts