İçeriğe Yönlendir

Audi'nin Geri Dönüşüm Uygulamaları (Tam Kafayı Yemelik)

Coşku Mert

Recommended Posts

Coşku Mert

hadi camları, sıvıları, plastikleri geri dönüştürmeyi anladımda, daha yepyeni A7 leri, Q5 leri olduğu gibi preslemek nasıl bir seviyedir. hayranlık mı duyalım, coğrafyamızın kaderine mi yanalım bilemedim :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

videodaki ayudini sen goben cam firması ile ortaklaşa başlattığı camın geri dönüşümü fabrikası, diğer konu mankeni olan yeni ayudiler de test aracı imiş, plakasız sağda solda test edip sonra yok ettikleri....

Coşku Mert yazdı:

coğrafyamızın kaderine

o ayrı konu, yanalım

Yorum bağlantısı
Coşku Mert
Çağlar Bayur yazdı:

videodaki ayudini sen goben cam firması ile ortaklaşa başlattığı camın geri dönüşümü fabrikası, diğer konu mankeni olan yeni ayudiler de test aracı imiş, plakasız sağda solda test edip sonra yok ettikleri....

video sov amacli cekilmis diyosun yani abi. gercekte toros burotbey sahin dogan presliyolardir 😂

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Çağlar Bayur yazdı:

diğer konu mankeni olan yeni ayudiler de test aracı imiş, plakasız sağda solda test edip sonra yok ettikleri....

Test araçlarını yok mu ediyorlarmış.  Yazık ya. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Test ve prototip olanlar imha edilip geri dönüştürülüyormuş. Bu arada kullanılabilir tüm parçalar ayrılıyor, şasi, kablolar vs geri dönüştürülüyormuş.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Coşku Mert yazdı:

video sov amacli cekilmis diyosun yani abi. gercekte toros burotbey sahin dogan presliyolardir 😂

yok yani görseldeki cilloplar plakasız şeyler ıyhh çöp öğğkkk

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Onlara sıra gelene kadar daha neler var neler. Sıkıntı bizde coğrafya da değil. Araç alırken ilk tercihimiz hemen satılabilsin. Ben superb aldığımda octovida alabilirdim. Beğenmedim arabayı. Nitekimde Superb muhteşem bir araba. Maalesef bineni çok az. Arabadaki yol tutuşu muazzam. Durna balığı gibi. Ayrı yeten çokda güvenli. Bizim millet için bunlar önemli değil. Yarın ilana koyduğunda takadana satılacak bir şey ister. Fiestayı alırken de egeada alabirdim. Sıfır aracın 6 ay sonunda her yerinden ses gelmesine şahit olunca yanına bile yaklaşmadım. Aynı mantalite yani anlayış bizde de olsa, bizde cillop gibi arabaları presleriz. Gözünün yaşına bile bakmadan. Muhteşem bir coğrafyada yaşıyoruz. Tekrar dünya ya gelecek olsam, yine Türkiye de yaşamak isterim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Fatih Sarıkaya yazdı:

Bizim millet için bunlar önemli değil.

Fatih Sarıkaya yazdı:

Araç alırken ilk tercihimiz hemen satılabilsin.

Haklısınız lakin bizim ülkemizde malın değeri çok yüksek olduğu için, konulan para acil durumda hemen geri alınabilmeli mantığı var. Millet yurtdışında 3-5 maaşı ile ikinci el bir araç alabilirken bizde bu hayal olduğundan, eldeki para gerektiğinde hemen geri gelebilmeli. Konu aslında mantaliteden ziyade, ülkenin ekonomik gerçekliği...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya
Sani Gerşon yazdı:

Haklısınız lakin bizim ülkemizde malın değeri çok yüksek olduğu için, konulan para acil durumda hemen geri alınabilmeli mantığı var. Millet yurtdışında 3-5 maaşı ile ikinci el bir araç alabilirken bizde bu hayal olduğundan, eldeki para gerektiğinde hemen geri gelebilmeli. Konu aslında mantaliteden ziyade, ülkenin ekonomik gerçekliği...

Çok doğru.

Bunu da bu hale getiren biziz zaten. Kendimiz yaptık. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...