Alperen Tök 29 Aralık 2024 Paylaş 29 Aralık 2024 (düzenlendi) Selamın aleyküm herkese hayırlı günler. 2011 1.4 fiesta arabam 2.5 - 3 bin devir aralığında vites fark etmeksizin tekleme yapıyor sonra gazı yiyor tak diye vuruyor sonra deviri alıyor ve yola devam ediyor bu sorunu ilk başta lpg'de yapıyordu sonra benzinle kullanmaya başladım bir süre sonra benzinde de yaptı. Subap ayarsız olduğunu söylediler. Bunun gibi bir sorunla karşılaşan var mı? Veya bir bilgisi olan var mı? 29 Aralık 2024 tarihinde Alperen Tök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alparslan Zorlu 29 Aralık 2024 Paylaş 29 Aralık 2024 Tekleme sürekli mi hocam, yoksa anlık mi? Araç arıza kodu verdi mi ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Aralık 2024 Paylaş 29 Aralık 2024 Alperen Tök yazdı: Subap ayarsız olduğunu söylediler. Bunun gibi bir sorunla karşılaşan var mı? bence yoktur zira subap ayarı yok o motorda rektifiye hariç Yorum bağlantısı
Alperen Tök 29 Aralık 2024 Yazar Paylaş 29 Aralık 2024 Alparslan Zorlu yazdı: Tekleme sürekli mi hocam, yoksa anlık mi? Araç arıza kodu verdi mi ? Hocam bazen hiç yapmıyor ama genelde devir düştüğü zaman yapıyor kasise giriyorum tekrar gaz verdiğim anda başlıyor tekleme bu sırada tekleme yaptığı sıra tak vurmaya başlıyor arıza kodu da vermiyor Çağlar Bayur yazdı: bence yoktur zira subap ayarı yok o motorda rektifiye hariç Eyvallah abi teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Aralık 2024 Paylaş 29 Aralık 2024 o tak vurma sesine çok takılmayın bence, motor tekliyor dolayısı ile sarsılıp tak tuk ses yapıyor olabilir, yani asıl sorun aniden gaz kesip sonra vermesi mi? Yorum bağlantısı
Alperen Tök 29 Aralık 2024 Yazar Paylaş 29 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: o tak vurma sesine çok takılmayın bence, motor tekliyor dolayısı ile sarsılıp tak tuk ses yapıyor olabilir, yani asıl sorun aniden gaz kesip sonra vermesi mi? Aynen öyle abi yani şöyle diyim bin devirin altında olsa bu zaten problem değil fakat 2. Vitesten 3'e geçiyorum devir 2.5 - 3 bin devir arasında gazı kesiyor dip gaz yapıyorum araba hala tekliyor 2,3 teklemeden sonra gazı alıp devam ediyor ama bunu her zaman da yapmıyor dün Eskişehir'den yola çıktım Aydın gişelere gelene kadar 700 km yol yaptım Aydın gişelerde başladı Bodrum'a kadar yaptı ama bugün 3 4 kere bindim yapmadı hiç Yorum bağlantısı
Recommended Posts