Bülent Gökmen 27 Aralık 2024 Paylaş 27 Aralık 2024 Silecek lastiği 2 sene sonunda çok ses yaptığı için sanırım ömrü bitik. Bu sebeple sadece silecek lastiklerini değiştirmek istiyorum. Sileceklerle birlikte takımın orjinali Ford marka idi sonradan Bosch marka muz silecek seti almıştım. A tipi mi B tipi mi almalıyım emin değilim. Silecek lastiği için de marka ve model önerirseniz sevinirim. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 Komple takım silpak al geç. Ben çok memnunum. Bosch marka silecek para verip kullanacağım bir marka değil artık. Ya bayatı denk geldi performans alamadım, yada sahtesi. İki kerede üst üste denk gelir mi yahu. Gelir mi gelir. İnternetten alma. Git sanayiden al. 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 Pek bilinmeyen kaliteli bir marka var, ''Trico'' Fiesta'da kullanıyorum çok memnunum. Avrupa üretimi, Bosch'la yakın fiyatlarda. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 Fatih Sarıkaya yazdı: Komple takım silpak al geç. Ben çok memnunum. Bosch marka silecek para verip kullanacağım bir marka değil artık. Ya bayatı denk geldi performans alamadım, yada sahtesi. İki kerede üst üste denk gelir mi yahu. Gelir mi gelir. İnternetten alma. Git sanayiden al. Abi sahtesi çok. Castrol yağ gibi talibi çok olunca sahtesi de çok oluyor. Celal Aydın yazdı: Pek bilinmeyen kaliteli bir marka var, ''Trico'' Fiesta'da kullanıyorum çok memnunum. Avrupa üretimi, Bosch'la yakın fiyatlarda. Duydum ama deneyimlemedim ancak bosch ile yakın fiyatlı olunca o kategoriye girecek kalitede mi test etmek gerekiyor. Bülent Gökmen yazdı: Silecek lastiği 2 sene sonunda çok ses yaptığı için sanırım ömrü bitik. Bu sebeple sadece silecek lastiklerini değiştirmek istiyorum. Sileceklerle birlikte takımın orjinali Ford marka idi sonradan Bosch marka muz silecek seti almıştım. A tipi mi B tipi mi almalıyım emin değilim. Silecek lastiği için de marka ve model önerirseniz sevinirim. Good year aldım bosch'un yarı fiyatına. Şimdilik oldukça memnunum, ses hiç yok, süpürme konusunda başarılı, 2 kez cam buz kaplı iken çalıştı yanlışlıkla, sorun yok şimdilik ama uzun vade kullanımı yorumlayacak kadar zaman olmadı. 2 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 Murat Sahın yazdı: test etmek gerekiyor. Sanıyorum 1 yıl oldu, özellikle hareket halindeyken cama iyi basıyor, tasarımı o şekilde. Durduğu yerde hafif ses yapmaya başladı, 1 yıl için gayet normal, lakin hala güzel siliyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 ben muz tipi kullanmayı bıraktım hybrid kullanıyorum telli ama üstünde muz gibi görünmesini sağlayan plastik kaplama var. memnunum. Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 Goodyear Hella Bosch bu markaların sahtesi bayağı bol dikkat etmek lazım 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 3-3.5 sene önce bosch aero eco almıştım şimdi yeniledim yine aynı marka model ile. Diğer markaların çoğu 6 ayda gıcırdıyor hatta bazıları paketinden açıp takınca bile iz bırakıp gaç guç ediyor. Orjinal olsun bosch olsun 5 fazla olsun. 1 Yorum bağlantısı
Bülent Gökmen 28 Aralık 2024 Yazar Paylaş 28 Aralık 2024 Süleyman Can yazdı: 3-3.5 sene önce bosch aero eco almıştım şimdi yeniledim yine aynı marka model ile. Diğer markaların çoğu 6 ayda gıcırdıyor hatta bazıları paketinden açıp takınca bile iz bırakıp gaç guç ediyor. Orjinal olsun bosch olsun 5 fazla olsun. Ben de şu an aynı markayı kullanıyorum ama son 1 yıldır ses yapıyor. Aşınma yok, gliserin sürdüm ama ses aynen devam. O sebeple takım almak yerine sadece silecek lastiği bakıyorum. Setlerin fiyatını uçurmuşlar. Bana yakın sanayi olsa gider bakarım o sebeple internetten almayı planlıyorum, henüz link paylaşan olmadı hala bakıyorum. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Aralık 2024 Paylaş 29 Aralık 2024 SWF Valeo. 2 sene rahat kullandım. 1 Yorum bağlantısı
Alp Özkök 29 Aralık 2024 Paylaş 29 Aralık 2024 Ucuz olanların iyisi RBW (mavi pakette). Alıp her sene değiştirilebilir. Maalesef güneş ışınlarına yapacak bir şey yok. Yorum bağlantısı
Sedat Oral 29 Aralık 2024 Paylaş 29 Aralık 2024 (düzenlendi) Focus 3 te kullandığım inwells matka 3 yılın sonunda ses yaptığı için geçen hafta silbak ile değiştirdim. 1 haftada eskilerden daha fazla ses yapmaya başladı. 29 Aralık 2024 tarihinde Sedat Oral tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Metin Akbal yazdı: SWF Valeo. 2 sene rahat kullandım. Buda güzeldir. Yorum bağlantısı
İsmail Sefer 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Sileceği Bosch alacaksanız https://www.sileceksepeti.com/ dan almanızı öneririm. Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün Çarşamba 08:50 Paylaş Çarşamba 08:50 yazın silecekleri eski silecekler il değiştiriyorum, yeniler 1 sene fazla gidiyor. dün aldım yenilerini oppo gibi bi marka daha yağmurlu havada kullanmak nasip olmadı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts