İçeriğe Yönlendir

Arabam Kaç Lira Eder Başlığımız

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Mücahit Erdem
Ü.Emre Kartal yazdı:

Aynı mesaj farklı isimde açılmış bir profilden daha geldi. 

Sanırım kendilerine hakaret ettirip tazminat falan almaya çalışıyorlar. Başka açıklama gelmiyor aklıma

Sizin aracı radarlarına alıp pusuya yatıyorlar. Farklı kişiler en dip fiyatı vererek sizin algılarınızla oynayıp ulan benim araba demekki 700 etmez, gelen teklifler hep düşük, en iyisi 600 falan verirlerse satıp geçeyim dedirterek düşük fiyattan almaya çalışıyorlar :)

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Mücahit Erdem yazdı:

Sizin aracı radarlarına alıp pusuya yatıyorlar. Farklı kişiler en dip fiyatı vererek sizin algılarınızla oynayıp ulan benim araba demekki 700 etmez, gelen teklifler hep düşük, en iyisi 600 falan verirlerse satıp geçeyim dedirterek düşük fiyattan almaya çalışıyorlar :)

Mesaj içeriği çok komik. Bilmiyorum dertleri ne ama büyük kurumsal anında alım firmaları bile çok çok daha yüksek rakamda :)

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
Servet Aydın yazdı:

Mesela bunlardan satanlar olsa kaça satarlar?

IMG_2999.jpeg

355 e gideri var 😎

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Bu kaç lira eder 2015 ;)

dosta gitsin istiyorum.

350 diil 🎃

image.jpeg.03759d11adc5b92c0e35819656ba637b.jpeg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

düşük rakama noter kovalıyorduk diğer ayudi konusunda ama

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Çağlar Bayur yazdı:

olta atıyorlar nasılsa sonuçta başlarına da birşey gelmeyecek, balığa olta sallamaktan daha avantajlı bir spor , sıcak ofiste çay içerken ekranda tık tık

Ben artık bir şey demiyorum. Gerçekten sağlam bir ceza şart....

IMG_20250109_213259.jpg

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

yatarı yok adam dün,  90 sabıka ile serbest gezerken , jandarmanın minibüsünü çalıp 90 km yol gitti... jandarma neden yakalamıştı? arkadaşının arabasını çaldığı için :sandalye: middle east gerçekleri

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Adnan Çakır yazdı:

355 e gideri var 😎

350 ve 380’e hayırlı olsun diyek🍆

• Mutlu 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

2001 focus ghia 90 bin de tanıdığa gitsin isterim ne eder

• Beğen 4
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Bugün de hiç görmediğim bir şehirde olan tarla ile takas teklifi geldi. Üste de bir miktar nakit istiyor :)

Gerçekten soğudum..

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Fatih Keskin yazdı:

son mohikan, hem de lacivert

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Fatih Keskin yazdı:

Ne etmesini isterdin abi 😬

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Şu girdiğimiz hallere bak :biggrin:

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
Metin Akbal yazdı:

Ne etmesini isterdin abi 😬

Buradan biri isterse uygun rakama fitim 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Fatih Keskin yazdı:

Pazarlık 500’den başlar samimiyet nereye varırsa artık. 

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Ya insanların vakti bol ve canı sıkılıyor ya da gerçekten bu işte bir saçmalık var. 

Bir aracım var satmak istiyorum ve bunun için ücret ödeyip bir ilan hizmeti almışım. 

Ne hikmetse gerçekten araç alma niyeti olanların dışında herkes aradı, mesaj attı. 700 yazdığım araca 500 bile etmez ama 500 vereyimciler(hemen alım yapanlar dahi 600 üstü verdi), marka bayilerin 2.el temsilcileri (alıp yerine 0 km verme peşindeler, teklifler de çok çok komik) ve görmediğim br şehrin bilmem ne köyünde tarla takası(üste bir de para istedi) dışında gerçekçi akılcı bir şey yok. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ü.Emre Kartal yazdı:

Ya insanların vakti bol ve canı sıkılıyor ya da gerçekten bu işte bir saçmalık var. 

hepsi....

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Servet Aydın yazdı:

Mesela bunlardan satanlar olsa kaça satarlar?

IMG_2999.jpeg

Aynaları farklı. 349

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Fatih Uzun yazdı:

Mesaj atmak da ücretli olsa bunlardan ancak bu şekilde kurtulunur.

İlan açarken e devletten doğrulama isteyen platformlar ne hikmetse üyelik açmaya gelince sessiz kalıyor. Birebir aynı mesajı kaç farklı isimden aldım hatırlayamıyorum. Yine ad soyad gibi olmayan(asfafagaj gibi rastgele) isimlerle açılan üyeliklerden gelen mesajlar keza öyle. 

Normal şartlarda aynı cihazdan birden çok üyelikle işlem yapılmasına müsade edilmemeli. Kimlik doğrulaması yoksa ilanları yalnızca görebilmeli, numara görme ve mesaj atma yetkisi olmamalı. 

Alıcıyı koruyayım derken satıcıyı mağdur etme durumu oluyor böyle. Ben ilan açarken türlü doğrulamadan geçiyorum, ama bahsettiğim şekildeki bir kişi gecenin bilmem kaçında arayıp resmen dalga geçer gibi yukarıda yazdıklarımı yapabiliyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Yaklaşık 1 haftadır bende bir kaporacıya denk geliyorum, aynı Marka model 3-4 tane farklı araca ait ilanları piyasadan daha ucuza ilana giriyo, ruhsat görüntüsü istiyorum, hepsinde de gönderiyo ruhsatı, ama ruhsatın üzerinde yer alan bilgilerden isim soyisim ve ve adresi kısımları değişiyor sürekli, seri numarası vs hep aynı, ilanlar 2-3 saat içinde yayından kalkıyor

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Alptuğ Özcan yazdı:

Yaklaşık 1 haftadır bende bir kaporacıya denk geliyorum, aynı Marka model 3-4 tane farklı araca ait ilanları piyasadan daha ucuza ilana giriyo, ruhsat görüntüsü istiyorum, hepsinde de gönderiyo ruhsatı, ama ruhsatın üzerinde yer alan bilgilerden isim soyisim ve ve adresi kısımları değişiyor sürekli, seri numarası vs hep aynı, ilanlar 2-3 saat içinde yayından kalkıyor

Üstelik e devlet ile doğrulama yapılarak açılabiliyorken ilan...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...