İlkay Başaran 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Ü.Emre Kartal yazdı: Mağduriyetiniz çok fazla haklısınız bence bedava vermem lazım deyince alındı Gerçekten galerici bu arada bu kişi Sahibindende ilanları varsa bu galerinin bir tane paylaşın ben sattığı arbalara yürüyeyim biraz. Ekonomi çok bozuk falan 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 İlkay Başaran yazdı: Sahibindende ilanları varsa bu galerinin bir tane paylaşın ben sattığı arbalara yürüyeyim biraz. Ekonomi çok bozuk falan sadece sen olmaz ortak metin hazırlayalım herkes göndersin 6 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 İlkay Başaran yazdı: Sahibindende ilanları varsa bu galerinin bir tane paylaşın ben sattığı arbalara yürüyeyim biraz. Ekonomi çok bozuk falan Mehmet Kazancıoğlu yazdı: sadece sen olmaz ortak metin hazırlayalım herkes göndersin Öyle bir durum ki kendilerini gerçekten çok akıllı sanıyorlar. Geçen hafta arkadaşıma araç bakıyoruz, birçok yerde araçlara kart asmışlar. Boya değişen model km vs herşey yazıyor. Fiyat kısmı pazarlık yazılmış. Sorduğunuzda gelen rakam önümüzdeki senenin fiyatı. Bazılarında ekstra boya değişen de sözlü olarak söyleniyor. Önemsizmiş takılmaya değmeyecek bir şey olduğundan yazmıyorlarmış falan. 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 (düzenlendi) 97 model 1,6 tek kapı Corsa gsi Ön takım komple yapılması gerek Frenler komple bakım ister Debriyaj teli depişim ister LPG tesisatı bakım ister Araç boya ister Değişen hasar kaydı bilinmiyor Daha sayamadığım ıvır zıvır masraflar Acaba para edermi 😃 30 Aralık 2024 tarihinde Ersen şahin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Bu başlık ve konu içeriği bence birsey ifade etmiyor.benim araba kaç para eder deyince satıyormusun,kaç istersin,ucu açık.. Ben arabami xxx rakama satardım yazılsa ilgi çeker. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Aralık 2024 Yazar Paylaş 30 Aralık 2024 Fikri Keleş yazdı: Bu başlık ve konu içeriği bence birsey ifade etmiyor.benim araba kaç para eder deyince satıyormusun,kaç istersin,ucu açık.. Ben arabami xxx rakama satardım yazılsa ilgi çeker. Aç konu yazalım. Ama bu da teklife bakar. Bu heyecanlı.. Tiguan isteyen yok mu? Diskler balatalar yeni değişti. 1250 eder mi? 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 2020 1.2 EAT8 58.xxx km ilk sahibinden kazasız belasız Enjoy paket Opel Grandland ne kadar eder? tam ihtiyacım olan başlığı bulmuş oldum Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Mehmet Göktürk yazdı: Aç konu yazalım. Ama bu da teklife bakar. Bu heyecanlı.. Tiguan isteyen yok mu? Diskler balatalar yeni değişti. 1250 eder mi? Bakalim, görelim 2013 golf 80 binde 1.2 dsg ile a3 ü takas yapalım kafa kafaya 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Hazırlanın, ahanda artık kurma zamanı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Aralık 2024 Yazar Paylaş 30 Aralık 2024 Fikri Keleş yazdı: Bakalim, görelim 2013 golf 80 binde 1.2 dsg ile a3 ü takas yapalım kafa kafaya araban güzel gerek yok. Ali Cihangiroğlu yazdı: Hazırlanın, ahanda artık kurma zamanı Çok güzel bunlar ama? 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Mehmet Göktürk yazdı: araban güzel gerek yok. Eyvallah, 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 (düzenlendi) Murat Sahın yazdı: Bu arada Metin hocam buda satılmaz yani, insan kıyamaz. Başlık icabı yazdım @Servet Aydınresim ekleyince yazayım dedim. Oğuzkan Erışık yazdı: Soruyu sorduğunuz kişilerin içinde bende var mıyım canım hocam ? cevabını bildiğim soruları sormuyorum. İlkay Başaran yazdı: Satılacak mı hocam? bir gün mutlaka ama bugün değil. 30 Aralık 2024 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 ''satlık ilanları'' diyin olsun bitsin. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Murat Sahın yazdı: Bu daha başlangıç. Çiğköfteci ile, simit tezgahı ile takas teklifleri gelecek benim corolla ilanda iken traktör römorku üstüne büyük baş hayvan takas olurmu diye aramıştı dayının biri 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Dün saat 13:46 Paylaş Dün saat 13:46 2011 1.4 aveo ağır kazası olmayan otomatik vites sedan kasa 100.000 kmdeki aracımız 450.000 tl eder mi ilana koymayı düşünüyorum 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Arabam kaç para eder diyenlere cevabım "alırken mi satarken mi" 😬 Ötekiler kaça satarım olunca direk ticaretin önünü kapatmis oluyorlar 😅 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Metin Akbal yazdı: Arabam kaç para eder diyenlere cevabım "alırken mi satarken mi" 😬 Ötekiler kaça satarım olunca direk ticaretin önünü kapatmis oluyorlar 😅 Forumda biri alıyorsa diğeri satmış oluyor iki fiyat eşit olmuyor mu 🤩 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Forumda biri alıyorsa diğeri satmış oluyor iki fiyat eşit olmuyor mu 🤩 Dosta gider demek ne kadar makas bırakmalıyız demek istiyor sanırım. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Forumda biri alıyorsa diğeri satmış oluyor iki fiyat eşit olmuyor mu 🤩 Ben alırken 349 Oğuzkan satarken 351 😬 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Metin Akbal yazdı: Ben alırken 349 Oğuzkan satarken 351 😬 Fiyat yanlış alırken 348 satarken 350 rica ediyorum Ozguzkan hocamın 350 dusturuna riayet edelim. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Fiyat yanlış alırken 348 satarken 350 rica ediyorum Ozguzkan hocamın 350 dusturuna riayet edelim. Lütfen ben pazarlık payı olsun diye öyle yazdım 😬 1 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 8 saat önce Paylaş 8 saat önce İlkay Başaran yazdı: Clioyu satarken (700 yazıyor ilanda) 550 bin tlm var dedi mesajla biri. 550 lik araba bulup linkini attım. Sizin aracı beğendim dedi üstüne. Şanzımanla motoru sökerim 550 ye olur dedim. Cevap yazmadı :d Sök, tamam deseydi sökecekmiydin. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 saat önce Paylaş 5 saat önce İlkay Başaran yazdı: Sileceği atlayan araç olsa olsa, 350' dir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts