Alptuğ Özcan 27 Aralık 2024 Paylaş 27 Aralık 2024 (düzenlendi) Bu konu tuttu Herkes eteğindeki taşları döksün🤣 27 Aralık 2024 tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi 1 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 2004 144 binde değişensiz bayii çıkış plakası üstünde olan ilk sahibi öğretmen bi ablamızdan alınma corsa c var 1.2 otomatik lpg yok, komple sıfır motor baskı balata şanzıman yağı herşeyi baştan yapıldı, şanzıman beyni de revizyon gördü, alındığından beri tüm yakıt fişleri dosyalanıp saklandı, enjoy paket yan hava yastıkları var, orjinal dolby sistem vs dolu paket, 9 adet jant 4 sıfır kış lastiği 4 sıfır yaz lastiği var. Kitapçıkları evrakları opel club smart kartı ve 2 anahtarı mevcut. Arka stopların sinyal ampülünün kodunu arıyorum doğru konuya mı geldim ? 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 Yalnız hiç rakam veren olmadı. Forumda araba satılmadığı gibi rakam bile verilmiyor :d 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 İlkay Başaran yazdı: Yalnız hiç rakam veren olmadı. Forumda araba satılmadığı gibi rakam bile verilmiyor :d Rakam belli 350 1 7 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 Aracım Muhayyerdir Sigorta şişirmesi ağır hasar kaydı vardır Tavan hariç komple keyfe keder boyalıdır Ölücüler aramasın Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Aralık 2024 Yazar Paylaş 28 Aralık 2024 Celal Aydın yazdı: Aracım Muhayyerdir Sigorta şişirmesi ağır hasar kaydı vardır Tavan hariç komple keyfe keder boyalıdır Ölücüler aramasın Aracınız nedir? Yorum bağlantısı
Celal Aydın 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 Mehmet Göktürk yazdı: Aracınız nedir? İroni yaptım hocam En nefret ettiğim ilan açıklaması bu şekilde. Avrupa'da kıytırık araçların bizim ülkede bu şekilde efelenerek satılması çok üzücü. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 Mehmet Göktürk yazdı: 2015 Audi A3 1.2TFSI Manuel Hasarsız 150bin km beyaz kaç lira eder 2017 Tiguan 1.4 TSI Manuel Hasarsız 150bin km beyaz kaç lira eder a3 350 tiguan 355 A3te gözüm kalıyor ancak bütçe ayarlayamadığım için teklifte bulunamıyorum hocam, onu satmakta biraz acele edin bence Mehmet Yeter yazdı: Bizde de bir cmax var. Km 200bin oldu. Ghia donanıma ek olarak ptcmiz var. 8 yıl oldu alalı. Rengi mavi (martilarin en sevdiği renk). Kaputta ve tavanda vernik atması var. Arka tamponun tekrar boyanması lazım. Aracı bilen bilir. Muhayyer bir araç. Öğretmenden. Çok güzel araç ama bizim piyasada komple boyalı 3 değişenli fd6 kadar bile sevilmedi... Zaten bizim milletin tercihleri ortada... Ümit Türk yazdı: Sigara içilmemiş sorento ☺️🔪 Sen sorentoyu yeni almadın mıydı Ümit hocam? 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 İlkay Başaran yazdı: Birde evveliyatı temizciler var. Ha birde "diksiyonu" düzgün arabalara bayılıyorum. Diksiyon önemli yahu, konuşarak anlaşacağız. La lo he hoo diyen biriyle anlaşamam 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 Alptuğ Özcan yazdı: Bende en çok şeyi seviyorum "sigorta şişirmesinde ağır hasarlı" 🤣 normalde bişeyi yok da sigortanın abartması işte Benim bundan önce aldığı mkugada boya değişen hiçbir şey yoktu ama ağır hasarlıydı. Sol arka tekerden hasar alıp pert olmuştu araba. Jant amortisör ve arka dingil değişmişti. Hepsi mekanik parçalar. Bu tip arabaların bence ağır hasar kaydı olmaması gerekir. Buna sigorta şişirmesi diyebiliriz. (bilerek aldım, söyleyerek sattım) 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 Yurt dışına yerleşeceğim için askerlik nedeniyle evleniyorum o yüzden satıyorum kaç lan kaç ağzını kırmış arabanın Ah ulan ah! Karikatürü de betimliyoruz ya artık 3 10 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 Mehmet Yeter yazdı: Bizde de bir cmax var. Km 200bin oldu. Ghia donanıma ek olarak ptcmiz var. 8 yıl oldu alalı. Rengi mavi (martilarin en sevdiği renk). Kaputta ve tavanda vernik atması var. Arka tamponun tekrar boyanması lazım. Aracı bilen bilir. Muhayyer bir araç. Öğretmenden. 350 Mehmet Göktürk yazdı: Aracınız nedir? Muhayyermiş hocam yazmış ya 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 Oğuzkan Erışık yazdı: 350 Taksit tutarı 350 olmak üzere iki taksite anlaştık o zaman. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 Oğuzkan Erışık yazdı: 350 Muhayyermiş hocam yazmış ya Muhayyerin dizeli tutulmuyormuş. Egsoz bilyesinde sorun oluyormuş. 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 Hoca bunu yaparsa cemaat o hoooo 1 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 Astra 1.4T benzin 2019 30 bin km manuel , hasarsız boyasız sıfır gibi, ne eder Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 (düzenlendi) Aha buraya bakın, çıkan değere arabanız çok temizse az daha ekleyin bitti 2010 altıysa yada değer yoksa bilmem... https://www.tsb.org.tr/tr/kasko-deger-listesi Mehmet Göktürk yazdı: Evet malum sebeple artık kaç lira eder diye sorarak yeni bir yaklaşım deneyelim bir süre. Bakalım nasıl olur. Bu başlıkta arabanızı tanıtın ve yorumlarda arabanıza fiyat biçilsin. 350 demek serbesttir. Er ve erbaşlar girebilir. seninki 1.790 hadi yine iyisin 28 Aralık 2024 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 İlkay Başaran yazdı: İstediğimiz arabamızdan başlayabilir miyiz hocam 2020 model 2.sahibinde 42 binde, sol dikiz aynası değişmiş 9600 tramerli kazasız, boyasız joy paket 1.3 megane manuel kaç para eder. 1.016.000 tl. min, üstüne sen ekle, km de az, ayna sayılmaz, tramer hikaye, hasarsız say 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 Ali Cihangiroğlu yazdı: Aha buraya bakın, çıkan değere arabanız çok temizse az daha ekleyin bitti 2010 altıysa yada değer yoksa bilmem... https://www.tsb.org.tr/tr/kasko-deger-listesi seninki 1.790 hadi yine iyisin Hayal gibi 🙂 İkiye bölünüp birleşmiş olanlarını dahi o rakamlara bulamayacağınız araçlar var. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 (düzenlendi) Ü.Emre Kartal yazdı: Hayal gibi 🙂 İkiye bölünüp birleşmiş olanlarını dahi o rakamlara bulamayacağınız araçlar var. çok basit, almayacak kimse (sıfırda dahil), bitti, Millet akıllı olsa bırak arabayı tüm siyaseti bile 1 günde silip atar ama yok öyle bir toplum... Teslanın sıfır 1.866 şuan, 2. eli 1.790, normal bence, araba yaş aldıkça fiyatının katlanarak düştüğüne alışamadı Millet, tabi alırken can yakıyor, almak için senelerce çalışıyorsun satarken insanın zoruna gidiyor bu düşük fiyatlar, bu düzen değişmedikçe daha doğrusu toplum kendine gelmedikçede ne yazıkki düzelmez, ama zorla alılşacaklar, alım gücü düştükçe alışacağız... 28 Aralık 2024 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 Ali Cihangiroğlu yazdı: çok basit, almayacak kimse (sıfırda dahil), bitti, Millet akıllı olsa bırak arabayı tüm siyaseti bile 1 günde silip atar ama yok öyle bir toplum... Teslanın sıfır 1.866 şuan, 2. eli 1.790, normal bence, araba yaş aldıkça fiyatının katlanarak düştüğüne alışamadı Millet, tabi alırken can yakıyor, almak için senelerce çalışıyorsun satarken insanın zoruna gidiyor bu düşük fiyatlar, bu düzen değişmedikçe daha doğrusu toplum kendine gelmedikçede ne yazıkki düzelmez, ama zorla alılşacaklar, alım gücü düştükçe alışacağız... Almayacak diyorsunuz ama alıyor, almak zorunda kalıyor insanlar. Piyasa şuan belirli rakamlarda özellikle çok sıkışmış durumda. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 (düzenlendi) Ü.Emre Kartal yazdı: Almayacak diyorsunuz ama alıyor, almak zorunda kalıyor insanlar. Piyasa şuan belirli rakamlarda özellikle çok sıkışmış durumda. İhtiyacı olan alsın ama arabası olan almasın-değiştirmesin, kullan 10 sene ne olacak, herkes bunu yapsa zaten düzelir ortam, aksi halde böyle topluma az bile bu dayak, bin beterine müstehaklar.... 28 Aralık 2024 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 Ali Cihangiroğlu yazdı: çok basit, almayacak kimse (sıfırda dahil), 3 senede malın etiketinde sağa 1 adet sıfır yazılacak ise, alırlar, alırım, turşusunu kurarım yine de alırım, 2025, 2022 yanında formula1 olacak Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: 3 senede malın etiketinde sağa 1 adet sıfır yazılacak ise, alırlar, alırım, turşusunu kurarım yine de alırım, 2025, 2022 yanında formula1 olacak satılmayan malın değeri 0 dır Yorum bağlantısı
Recommended Posts